Sverige brinner medan våra makthavare ligger på sofflocket

Förutom att det skett en skottlossning i en park i Uppsala som indikerar att allt är som vanligt, har en lagerlokal i Birsta som var både lagerhotell och hunddagis idag brunnit upp – dessutom brinner det just nu även i en över 400 år gammal hembygdsgård i Perstorp.

Hembygdsförenings ordförande säger att han befarat att detta skulle hända eftersom flera andra hembygdsgårdar drabbats och han bekräftar att en stor del av Perstorps historia nu går förlorad eftersom det fanns oersättliga föremål i byggnaden som samlats in av många Perstorpsbor.

Vad som startat branden är ännu inte klarlagt, men det brann i hembygdsgården i Kjugekull den 5 juli och i hembygdsmuseet Klockaregården i Kävlinge den 28 juni. Det är tveksamt om det är en slump. Dessutom gick en av Landskronas mest anrika byggnader upp i rök när slottscaféet totalförstördes i en brand den 16 maj.

Sverige brinner verkligen – varje dag är det flera anlagda bränder och är det inte skolor och hembygdsgårdar så är det företagsbyggnader, anrika lokaler, villor eller flerfamiljshus.

Varför reagerar inte våra makthavare? Alla dessa bränder kan inte vara normalt! Vår regering borde egentligen få någon sorts utmärkelse för sin empatiska och oansvariga hållning – det kvittar hur mycket det skjuts, knivhuggs, misshandlas, våldtas, bränns bilar samt sätts fyr på olika sorters byggnader – de ligger kvar på sofflocket oavsett och tycker allt är toppen medan deras supportrar som är helt inne i sina filterbubblor nitiskt hejar på!

#onlyinsweden

#burningdownthehouse

Källa: Expressen

9 reaktioner till “Sverige brinner medan våra makthavare ligger på sofflocket

 1. Jag misstänkte att det skulle brinna i sommar, när coronarestriktionerna lättas. Men inte svenska hembygdsgårdar! Här är det någon som dirigerar!

  Gilla

 2. Att dessa dåd är importerade och det vet makthavarna om,
  Lika så knarket och allt det sjuka dödandet.

  Lösningen är enkel utvisa alla som kommit hit som illigala flyktingar.
  Alltså 90 procent av alla invandrare.

  Alla nigerianer, somalier, irakier osv.
  De har kommit hit med en enda agenda att invadera, plundra och förstöra Sverige.
  Som de gjort med sina hemländer.

  Gilla

 3. Och i natt skedde det två nya bränder – en anlagd brand på en pizzeria i Helsingborg respektive ett radhus med flera lägenheter som brann i Tranemo kommun med oklar brandorsak. Det skulle helt klart behövas en bild eller karta som visar hur många anlagda bränder som skett de senaste 1-2 åren – det hade nog varit skrämmande läsning. Obegripligt att ingen av våra styrande reagerar!

  Gilla

 4. Det är ju inte så svårt att lista ut att det är Allah och hans vänner som varit framme igen. Hur skulle Sverige se ut utan de värsta slöddret ibland honom och hans gravt bidragsförsöjda anhängare?

  Förmodligen flera hundra miljarder kronor rikare (och ännu rikare än så om vi slutade vara kassako åt det dysfunktionella EU). Våra politiker som ”sett ljuset ” och blivit globaliseringsfrälsta i EU ser naturligtvis ingenting eftersom detta bara är en liten bula i vägen för dom ignorera och håll kursen så skall allt bli bra, det har ju globaliseringslobbyn i EU sagt. De har en plan. Låt vara en som är på tvärs med deras väljare och direkt livshotande för dem men ändå….

  Gilla

 5. Vår kultur ska raderas ut totalt ( den vi inte har enl M Sahlin) och ersättas med moskéer är väl planen från våra raketforskare.

  Gilla

 6. Frågan är vad politikerna har tänkt att detta ska sluta, har lille Morgan en plan öht? eller är det bara Strandhällskan han klarar av att tänka på just nu? Dessutom är polisens resurser allt för knappa , det vet vi sen tidigare, när man inte ens prioriterar våldtäkter. Ska man också få ytterligare brott, som detta som är ett sabotage mot svenskt kulturarv kan det bara sluta på ett sätt, med en rejäl kollaps.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s