En ö som undgått islamisering

Jag och äldsta sonen är på Bornholm och i går var vi runt på hela ön. Förutom att det är en mycket vacker ö med pittoreska små byar samt gemytlig befolkning, finns det även något annat jag satte värde på – nämligen inga inslag av islamisering som man ser i såväl Sverige som på många håll i Danmark.

Inga kvinnor, män eller barn i islamisk klädsel, inga moskéer med böneutrop, inga män med radband och ingen arabisk musik som dundrar från bilar. Det enda religiösa inslaget är öns många vackra kyrkor och ärligt talat är det en lättnad att slippa dessa element. Inte för att jag har något emot varken islam eller muslimer generellt, utan just för att jag inte vill ha dessa religiösa och kulturella yttringarna uppkört i ansiktet så fort jag lämnar hemmet oavsett om det är i en storstad eller mindre landsort.

Man ska inte behöva känna sig som man befinner sig på semester i Mellanöstern trots att man bor i Sverige och det är inte klokt att man ska behöva resa iväg för att hitta den genuina nordiska känslan.

Det här är ett fenomen som allt fler svenskar upplever som störande, men inte vågar yttra offentligt eftersom all öppen kritik numera klassificeras som rasism och islamofobi, trots att det framförs sakligt. Ingen får officiellt tycka illa om mångkulturens negativa effekter utan alla måste omfamna detta som en homogen grupp.

I Danmark upplever befolkningen samma sak och i vissa danska städer pågår nästan ett ”krig” mellan de som är emot islamiseringen respektive de som driver på för ett nytt kalifat, vilket jag skrivit om tidigare. Skillnaden där är att politikerna erkänner samt diskuterar problemen offentligt och flera makthavare motarbetar aktivt utvecklingen samtidigt som folket tillåts få tycka till utan att få en stämpel på sig.

I Sverige är detta en utopi som det verkar och allt tystas ned. De enda som vinner på denna tystnadskultur är de som är för en islamisering eftersom de inte stöter på något motstånd och hela tiden kan trappa upp sitt odemokratiska arbete.

Kommer folket att vakna i tid och kommer politikerna våga driva en hårdare linje istället för att jamsa med? Att det skulle ske innan nästa val är väl föga troligt, men vad som händer efter det kan vara avgörande. Jag lever fortfarande på hoppet!

#detnyasverige

26 reaktioner till “En ö som undgått islamisering

 1. Jag fick samma känsla när jag förra året var i Båstad, inte ett huckle i sikte. När jag for hem så
  tänkte jag på varför och kom på att de orter/städer som inte har många hyreshus har heller inte
  så många invandrare. Kan det vara så enkelt?

  Gillad av 4 personer

 2. Så skönt för dig och en stad utan hyresrätter/hus är väl nästan en utopi men du har ju en stor poäng, tack för din postning!

  Gilla

 3. Jag brukar åka över till Jylland på semester. Inte en zigenare som tigger eller burkor och tält så långt ögat når. Underbart att åka över bara för att slippa det. Trevlig semester!

  Gillad av 2 personer

 4. Kolla in s”svenskhusen” som Sverige skänkte efter att de ursprungliga förstörts i ryska bombanfall.

  Gilla

 5. Dom kvinnor inklusive feminister som röstar fram islamismen i Sverige genom sitt stöd till vissa partier skulle dom ändra sig om svenska män började övergå till Islam och skaffade sig fyra hustrur?

  Det är väl inte formellt lagligt ännu men det kunde först ta sig uttryck informellt och sen i takt med att muslimers politiska inflytande ökar skuile de svenska konvertiterna högljutt klaga på religiös förföljelse.

  Precis som en del av de invandrfade muslimerna skulle det inte vara nödvändigt att tron var äkta utan bara ett bekvämt sätt att utnyttja kvinnor för markservice så att favorithustrun kunde särbehandlas.

  Jag menar det är ju en sorts ideologisk motvilja mot traditionella vita män som skapar splittringen inom västbefolkningen.
  Feminister överser uppenbarligen med en reaktionär kvinnosyn när den inte kommer från västvärldens män.

  Gilla

  1. Ideologin som drar över västvärlden har många komponenter, en av dem är att vitt är ute, fel, ska straffas oavsett ålder och inkomst, bara för att det är vitt helt enkelt. I praktiken är det förstås omfördelning av värde som det handlar om……materiellt eller imatriellt, makten att bestämma vilka normer och värderingar som ska råda i samhället t ex…..man får tillstånd kaos, den som kan skapa kaos kan härska…..hur ska det gå för Sverige framöver? Bosnien så småningom??

   Gilla

 6. Se ifall du kan hitta någon som kan Bornholms historia och vill berätta.Den ryska mer eller mindre ockupationen under andra världskriget är intressant.Öht var ön intressant för alla parter vid den tiden.

  Gilla

  1. Man kan besöka historiska museet på Bornholm. Där kan man lära sig om upproret mot svenskarna (1658?) som startade när den svenske kommendanten Printzensköld sköts på öppen gata i Rönne. Bornholm återgick därefter i dansk ägo.

   Gilla

   1. Sämre gick det för oss Skåningar,tyska legoknektar flyttade in hos de skånska bönderna,våldgästade och ofta man dödade manfolket och tog över gården och kvinnorna.Det är ingenting man får läsa i historieböckerna.Skåne försvenskades på ett mycket brutalt men effektivt sätt.

    Gilla

  2. Bornholm var nog en av platserna där kriget varade längst, där det tog längst tid innan det blev fred. Grymma ryska trupper från östfronten kom först till Bornholm och gjorde det de brukar, sedan kom mer civiliserade ryska trupper. Fram och tillbaks, en oändlig serie av våld och jävligheter som kantar människans väg. De politiker vi har i Sverige idag skapar något som på den tiden lika gärna kunde ha blivit ett nazistiskt Sverige. Vi är effektivt tystade, ingen vågar tamejfan såga någonting. TV-tornen och Radiotornet är det första en diktator tar kontroll över. Här i Sverige är tom oppositionen i maskopi med regeringen, utom SD. En fruktansvärt lam opposition som inte vågar eller kan göra sitt jobb. De är alla rädda om sina jobb, inkomster och allt det där.
   Vi ska inte kasta skit på tyska folket i allmänhet, vi håller ju inte rent i vårt eget hus ens fastän vi våldgästas och våra kvinnor våldtas av utländsk trupp. Trupper som bränner ner byggnader, transportfordon, som gör allt det där främmande trupp brukar köra. Här har bara kvinnorna uniform även om männen påfallande ofta är feminint fånga kring sitt utseende, sin frisyr, sina kläder där de står och leende tar selfies att skicka till sig själva. Medan en svensk, rädd flicka hukar och väntar på mannen.

   Gilla

   1. Ja det är sjukt allt.Kan det ha att göra med östrogen i dricksvattnet? Detta är ingen normal utveckling där fler och fler svenska fd. män kommer ut som tvestjärtar.Det är ta mig fan ett sjukt samhälle och jag har all förståelse för att människor som kommer hit och med friska sinnen och med sunda värderingar vill utrota svensken som naturligtvis upplevs som nåt sjukt och perverst.Ja vem vill beblanda sig med medelsvensken? Den perversa och sjuke svensken som skickar selfies till sin egen FB.

    Gilla

 7. Kära Jenny! Jag älskar dina inlägg och ditt sätt att uttrycka dig. Du skriver exakt vad jag tänker och önskar att jag kunde och vågade uttrycka.

  Bästa hälsningar En stor beundrare. Christel

  ________________________________

  Gillad av 1 person

 8. Intressant, den riktiga historien är svår att finna oftast. Våld via ombud, som idag då? Tyskarna ut och muslimerna in?
  Undrar som sagt hur man kommer beskriva vår tid så småningom. I mina ögon är Morgan Johansson ungefär som Ernst Röhm som var ledare för den nazistiska kamporganisationen SA. Röhm var politisk aktiv nazist som bankade ner folket, ungefär som vi blir tystade idag fast mycket värre förstås. Nu sker det med mer subtila medel och våld via ombud när så krävs.
  Bornholm undgår inte smittan. Den kommer snart till den lilla ön och då är det slut på friden och freden.

  Gilla

  1. Mmm sant,jag har ofta ställt mig frågan ifall det finns någon god makt.Ambitionerna är kanske från början goda i vissa fall men all makt blir förr eller senare ond och endast till för en liten maktgalen klick.

   Gilla

   1. Det är det historien lär oss, alla goda blir alltid onda av maktinnehavet. För att till slut hålla sig kvar vid makten blir den grövre och grövre, precis det vi upplever idag. Utlandet ser det bättre än många här i landet. Men de utomlands är inte lika rädda förstås, inte försatta i samma hjälplösa tillstånd som svenskarna är.

    Gilla

   2. Ja och till slut blir det en befogad rädsla för att släppa från sig makten och brutaliteten från makten blir bara värre.Ingen makthavare vill ju ställas mot väggen som tex paret Chauschesco i Rumänien.Det är en verklighet som alla makthavare har att förhålla sig till.Murtegel i ansiktet är nog ingen höjdare.

    Gilla

 9. Lyssna på nyhetsuppläsaren i radion, alla talar saktare nu än förut, det är oerhört irriterande. Det är förstås för att utlänningarna ska kunna hänga med.

  Gilla

 10. Eftersom Tyskar i vanlig ordning är hatobjekt kan det vara på sin plats att påminna om Sveriges roll under trettioåriga kriget. Vad jag förstår var plundring det normala?

  Även om det då antagligen gällde ‘dom andra’ så protestanterna kanske var mer nöjda med Sveriges insats(?)

  Vad beträffar de vita som hatobjekt är det ett taktiskt spel från överklassen som själv till stor del tillhör samma etniska grupp. Så det handlar för överklassen om att slå ut den mest sannolika konkurrenten till deras eget välde.

  Det var därför societeten och deras oligarkiska företrädare låg bakom marxismen.

  Klasskampen var inte riktad från det vanliga folket och mot den privata makteliten utan den var riktad mot den medelklass som själv var tvungen att skuldsätta sig för att driva företag till skillnad från överklassen som var i full symbios med storfinansen, vilka i alla sammanhang företräder den överklassens intressen..

  Och det är i stort sett samma förhållande nu.

  Antifa och alla tänkbara radikaler som kan göras till den vita medelklassens fiender tar emot pengar från oligarkins ‘hitmen’.

  Och det gjorde även Marx och Lenin.

  Amerikanska feminister har erkänt att dom tog emot pengar från Cia.

  Medelklassen i alla kulturer innehåller det mesta av intelligensen och framåtandan och därför utgör dom ett hot mot status quo. ‘Competition is a sin’ sade Rockefeller.

  Ingenjörer ur medelklassen som uppfinner något nytt försöker oligarkin att lägga under sig eller manövrera ut på annat vis så dom inte växer förbi oligarkins företag och gör oligarkernas investeringar värdelösa.

  Det är förklaringen till att både England och Usa (men inte i samma grad Tyskland) har förstört den civila industriarbetsmarknaden för ingenjörerna och många andra.

  Britterna hade en hög kvalitetsnivå i sitt ingenjörskunnande efter WW2 men ganska snart slogs dom ut ändå.

  Det måste ha berott på en ovilja från oligarkin att måna om den egna befolkningen.

  Det var mer lönsamt att satsa på finansbubblor och låglöneländer.

  Tyskland har i vart fall inte gått lika långt i det avseendet och är bättre att studera som förebild.

  Gilla

 11. Och värre blir det, och så länge vi inte kan ha en öppen diskussion om bl.a detta så finns det ingen chans att det kommer att ta slut. Och om det nu skulle bli en borgerlig seger i valet 2022, vilket inte är osannolikt, så är det många aktivister som sitter bland de högre tjäntemännen i olika nämnder och förvaltningar som inte kommer att låta sig stoppas, utan kommer att fortsätta på den inslagna vägen, se vad som hände t.ex när 261 tjänstemän i regeringskansliet inför valet 2018 lämnade in ett upprop ”med frågan om hur värdegrunden(!) kommer att påverkas” vid en kommande regering, de blev väldigt oroliga när det såg ut att kunna bli en borgerlig seger.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s