Joe Biden lovar vitt och brett i sin strävan efter att vinna höstens presidentval

President Trumps huvudmotståndare i höstens presidentval Joe Biden deklarerade idag vid webinariet ”Million Muslim Votes Summit” att han kommer att inkludera muslimska amerikaner i sin administration om han vinner valet i november.

”Ni (amerikanska muslimer) förtjänar en president som kommer arbeta tillsammans med er – inte peka ut er som syndabockar… Om jag får äran att väljas till USA:s president kommer vi att tillsammans arbeta för… att se mer klarsynt med våra hjärtan, våra händer och med våra röster. Om jag blir president kommer jag att ta bort reseförbudet dag 1. Dag 1.”

Biden proklamerade också att muslimska amerikaner var de första som fick känna på Trumps angrepp och att det vore önskvärt att vi lärde oss mer i skolan om den islamiska tron.

Wow! Applåder! Så ska en slipsten dras när man vill håva in röster från en stor grupp. Det påminner faktiskt lite om Socialdemokraternas avtal med Sveriges Muslimska Råd (SMR) som ingicks 1999, men vad gör man inte för makten.

Det har tidigare avslöjats att donationer till Black Lives Matter går direkt till demokraterna och Joe Bidens valkampanj, så att Biden nu flörtar med muslimerna är i sig inte förvånande. Trump är stark och har större stöd hos de amerikanska väljarna än vad som framkommer i svensk media där man gör allt för att sätta Trump i dålig dager, så nu är man smått desperata hos demokraterna. Återstår att se hur deras invit kommer att mottagas hos den muslimska delen av befolkningen.

https://english.alarabiya.net/en/News/world/2020/07/20/Joe-Biden-vows-to-include-Muslim-Americans-in-his-administration.html

9 reaktioner till “Joe Biden lovar vitt och brett i sin strävan efter att vinna höstens presidentval

 1. Jaha Jenny, du skriver om att Biden i usa vädjar till muslimer där att rösta på honom. Vilken tur att vi inte har sådant i Sverige. Är det det du vill varna för att sådant kan komma här?

  Gillad av 1 person

 2. Om Biden vinner valet får vi hoppas att det i USA:s skolor lärs ut religionskunskap som inte är omskriven av bakåtsträvare. I USA finns det många sekter som inte hör hemma i modern tid. Man kan undra varför amerikanerna behöver dessa sekter. Vad är det de saknar?

  Skickat från min iPhone

  Gillad av 1 person

 3. Karln är ju maskerad som kriminella brukar vara inför ett förestående brott. Var det inte maskeringsförbud nyss?

  Gilla

 4. Han är en penningstark lätt senil politruk som blir utbytt direkt om gud förbjuder demokraterna vinner valet. Att svenska media blåser upp hans stöd förvånar ingen som följer deras maniska nedskrivningar av Trump, När reportern på tv tom pratar om ”vår vän Biden” behöver man inte tvivla på deras agenda.

  Gilla

 5. Joe Biden kommer att vinna en jordskredsseger. I valdistrikt Oscar 2 i Stockholm. (valdistrikt Oscar 2 Garnisionen-Diplomatstaden, där radio- och TV-husen ligger)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s