11 års fängelse för våldtäkt och mordförsök på 9-årig flicka är alldeles för milt

I april i år överfölls en 9-årig flicka när hon var på väg hem från skolan i Norrköpings kommun. En 39-årig somalier drog in henne i en buske och våldtog henne under knivhot. Han försökts även strypa flickan.

I dag dömdes mannen till elva års fängelse och utdrag ur domen ger vid hand hur det bestialiska överfallet gått till.

”Inne i den lilla busken slog han henne på vänster kind med öppen hand och höll en kniv mot hennes hals. Hon var så rädd att hon kissade på sig. Han väntade tills det inte var några bilar och släpade henne sedan i benen och på rygg till en skog i närheten. När de kom till skogen visade han kniven, som var röd eller svart. Inne i skogen tog han av henne kläderna och smörjde in hela henne med lera, även håret och mellan benen. Han tvingade henne också att själv ha in vatten och lera i munnen och ville att hon skulle svälja. Han tog på sig ett par genomskinliga handskar och pillade henne mellan benen. Han sa åt henne att hon skulle ta händerna bakom ryggen och band fast dem med en tröja. Sedan ströp han henne med två händer så att hon inte kunde andas. Hon sparkade med benen och det darrade ‘massor’ i kroppen. Det kändes som om hon skulle dö.”

Mannen genomförde därefter ett vaginalt samlag med flickan och innan han gick hotade han att döda hela flickans familj om hon skulle berätta om vad som hänt.

Förövaren fick svenskt medborgarskap 2014 och kan därför inte utvisas, men det här var inte första gången han förgrep sig på ett barn. 2018 dömdes mannen för grovt sexuellt övergrepp mot barn efter att han 2017 lurat bort en 12-årig flicka från en busskur samt förgripit sig på flickan under knivhot. Den gången dömdes mannen till ett år och nio månaders fängelse för brottet, men släpptes i förtid med villkorlig dom när det återstod sju månader av straffet.

Vedervärdigt är det minsta man kan säga och vad är det som säger att mannen inte kommer att släppas i förtid även denna gång? En sådan där borde låsas in på livstid – det är uppenbart att han är en fara för sin omgivning och inte drar sig för att skända oskyldiga barn!

https://www.expressen.se/nyheter/overfoll-och-valdtog-ung-flicka-doms-till-11-ars-fangelse/

https://www.friatider.se/somalier-doms-bestialisk-valdtakt-mot-9-arig-flicka

12 reaktioner till “11 års fängelse för våldtäkt och mordförsök på 9-årig flicka är alldeles för milt

 1. Rättsväsendet behöver anpassas för de nya förhållanden som gäller. Mitt förakt för det rådande är… stort… Jag stannar där med kommenterandet för, som det heter, ”mitt eget bästa”.

  Gillad av 1 person

 2. Hjälp, inte kan det väl vara en rättrogen muslim som gör sådant? Mot barn? Det har jag svårt att tro. Lera i mun och underliv? Hur gamla är jungfrurna i muslimens himmel? Är de också omskurna tro, jungfrurna i himlen? Ska lera användas där också? Glidmedel?

  Gilla

 3. Fruktansvärt. Varför döms han inte hårdare .
  Vad dessa omänskliga människor gör vet politikerna och
  Rättsväsendet.
  Men de har stora störningar i tankeverksamheten.

  Behövs det speciella människor utan moral och etik?
  För att jobba inom rättsväsendet.

  Jag tror att varje normal kvinna mamma skulle låsa in honom
  och slänga nycklen.

  Sen har de flesta människor tankarna att om du gör ett fel så
  Straffas man.
  Men om du gör fel igen så straffas man dubbelt.

  Men i här så får du rabatt vilket leder till rubbat tankesätt.

  Gillad av 1 person

 4. Stackars flicka. Förövaren har fördärvat hennes liv. Våra lagar om svenskt medborgarskap är för tandlös. På endast 4 år går det att bli svensk medborgare. Det är för kort tid. Medborgarskapet är förbrukat när brott begås. Men det är de styrande för svaga för att införa. Därför får den stackars flickan lida livet ut och förövaren får fri mat och husrum mm tills han blir utsläppt och kan begå nya övergrepp. Och flickan kommer vara ännu räddare den dagen han blir utsläppt. Det måste till en lagändring!

  Skickat från min iPhone

  Gillad av 1 person

 5. Kräkets namn och bild finns på samnytt bl.a. med tanke på att S-regimen som klamrar sig fast vid makten med hjälp av just invandrat slödder som detta vidriga avskum till människa också håller sig med invandrade politiker som skjuter ihjäl sina fruar kan vi räkna med att även detta brott sopas under mattan.

  Även kräkets röst är en röst. I ett annat Sverige hade det frikostigt utdelade medborgarskapet omedelbart återkallats.

  Gillad av 1 person

 6. Jag är normalt sett inte för dödsstraff, men i sådana här fall skulle jag kunna tänka mig att rucka på den principen.
  Det vet i fan om jag inte skulle kunna agera bödel till och med.
  Stackars stackars lilla flicka.

  Gilla

 7. En allt annat än varsam kastrering med en rostig morakniv och låt han sedan förblöda till varning för sina landsmän Det måste till en betydande skärpning av våra lagar och även en sänkning av straffåldern så inte barn får fripass med socialtanterna, kanske dags för ungdomsvårdskolorna att uppstå igen.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s