Gravskändning, ännu en kulturbyggnad som brunnit upp och man rånad på sina kläder

På tal om att människor inte har någon respekt längre och det ökade antalet mordbränder som jag skrev om i ett inlägg i går, så kommer här två nya händelser som hör till samma kategori.

På kyrkogården i Kulltorp utanför Kristianstad greps i går kväll en man som vandaliserade flera gravar och dessutom stal från gravarna.

I det skyddade naturområdet Kjugekull i Kristianstad har ett utemusem och hembygdsmuseum brunnit upp. Det finns inget uttalande om brandorsak ännu, men med tanke på alla anlagda bränder det senaste året i bostäder, skolor, förskolor, fritidsgårdar, industribyggnader, gamla anrika byggnader och naturområden så har jag mina misstankar.

Dessutom har ännu en medborgare blivit rånad och förnedrad av tre ligister i grupp – denna gång i Lidköping där en man blev rånad på sina kläder, sitt bälte och sin klocka. Det enda de lät honom behålla var kalsongerna. Hur är det nu polisen brukar säga om dessa rån – det handlar om fattigdom?!

Sorgligt att det finns människor som medvetet vill förstöra och öppet visar att man inte har någon som helst respekt varken för sin omgivning eller sina medmänniskor – inte ens för de döda och det verkar tyvärr bli alltmer förekommande, vilket förutom att kosta samhället pengar samtidigt genererar missnöje och ökar otryggheten.

I en tid när vi behöver sammanhållning känns landet alltmer splittrat och våra styrande som borde göra sitt yttersta för att hålla ihop nationen verkar redan ha gett upp kampen och krökt rygg för den brottsvåg som sköljer över landet. Ytterst beklagligt för gemene man vill egentligen inte ha det så här!

#detnyasverige

Källa: Kristianstadsbladet, Aftonbladet

10 reaktioner till “Gravskändning, ännu en kulturbyggnad som brunnit upp och man rånad på sina kläder

 1. Det enda man kan vara riktigt säker på är att kriminalliteten kommer att eskalera, och att allt flera drabbas. Områden man trodde var ”säkra”. som i tidigare lugna områden med bara villor drabbas i allt större omfattning. Jag är övertygad om att vi snart ser ett antal Gated Community växa upp.

  Gillad av 2 personer

 2. Nu bryter jag igen mot ämnet, hoppas du ursäktar Jenny.
  Vill bara kommentera Åsa Lindeborg som är journalist och som varit kulturchef på Aftonbladet, nu tjänstledig sedan ett år. Lindeborg är inte vem som helst utan har varit en av de ledande ansvariga för det som sker och har skett i Sverige genom sin förmåga att så ofta hon ville få publicerat vad rörelsen tycker om allt. Idag i SVD finns en artikel med foton från hennes lägenhet på Söder, åtskilliga sidor med text. Där presenteras hon och hennes hem och Lindeborg får berätta om hur ”hon drogs med i drevet”. Lindeborg har ju, som vi vet, varit en av de drivande i det där ”vänsternätverket”. Hon var även med och drev Dramatenchefen Benny Fredriksson till självmord.
  Artikeln kan vara sann till sitt innehåll, Lindeborg har verkligen börjat förstå att hon varit i en ”sekt” och vill på det här viset ta sig ur. Men, det kan lika gärna vara så att Lindeborg med tentaklerna långt ute anar att motkrafterna mot det hon stått för nu växt sig så starka att det är bäst att hon byter sida. Fuktat pekfinger med andra ord. Mellin på Aftonbladet har påbörjat den resan för länge sedan.

  Gillad av 2 personer

  1. Åsa Lindeborgs mormor invandrade till Sverige som sovjet•bolsjevik. Dottern satt i Sveriges Riksdag som kommunist.

   Å.L. fortsatte den linjen. Hon har berättartalang så hon blev globalisternas ”nyttiga idiot”. Hon använde sin talang till att skriva en äckligt nedsättande bok om sin svenske far.

   Hon ser nu vad 3 generationers bolsjeviker har ställt till med. Hon mår inte bra nu.

   Gilla

   1. Åsa Lindeborgs mamma har jobbat som arbetsförmedlare. Träffade henne för 45 år sedan på Arbetsförmedlingen. Jävlar vilken pingla uj, uj, snygg som synden. Nästa gång jag kom i kontakt med henne var för drygt 30 år sedan då jag servade hennes bil och jadå, hon var skön som en sommaräng även då…

    Gilla

   2. Inte konstigt att Sverige går under när karlarna tycker det är viktigare att använda det nedre huvudet….

    Gilla

  2. De som deltog i drevet mot Benny Fredriksson är avskydda även av vänstern – bäst att skademinimera och framställa sig själv som lurad och ångerfylld.

   Gilla

 3. Sveriges nya ”religion”, oikofobi, levererar.
  Det hade varit trevligt med makthavare som har Sveriges och svenskarnas bästa för ögonen.
  Men tyvärr… Sverige RIP.

  Gillad av 1 person

 4. Den utmärkte Jan Tullberg skriver idag i Fria Tider om vår demokrati. Jag benämner den totalitär, han använder andra begrepp. Artikeln är en beskrivning av det välkända. Dock tycks han famla efter förståelsen varför allt detta sker. Några svar finns i mitt referat under rubriken nedan. Det är som alltid idéerna som omsätts i praktiken som skapar vår verklighet.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s