Varje dag sker respektlösa attacker i det nya Sverige

Nyhetsflödet vittnar om nya brott där ligister inte har respekt för någon.

 • En busschaufför i Laholm blev i förmiddags slagen i ansiktet. Det var en man i 20-årsåldern som sprang efter bussen och bankade på dörren. När chauffören stannade och släppte på mannen slog han chauffören i ansiktet och sprang därifrån.
 • I Falkenberg blev en kvinna i 80-årsåldern stucken med ett vasst föremål av en okänd man på cykel när hon var ute och gick på en mindre skogsväg. Kvinnan är förd till sjukhus och opereras just nu, medan förövaren ännu inte har gripits.
 • En äldre man blev rånad, sparkad och slagen i Göteborg av tre okända män som tog mannens cykel och väska. Mannens skadeläge är okänt och gärningsmännen är på fri fot.
 • I Nässjö började det under eftermiddagen brinna i ett flerfamiljshus och en person är gripen för mordbrand.

Dessutom har det brunnit i katedralen i franska Nantes i morse och ett dussintal brandmän kämpade med att släcka elden. Polisen bekräftar att det var tre anlagda bränder som ses som en kriminell handling.

I dag avslutas för övrigt EU-toppmötet i Paris där Sverige, Danmark och Österrike lovas lite mer rabatt på medlemsavgiften. För Sveriges del föreslås en årlig rabatt på 823 miljoner EUR, jämfört med 798 miljoner som var första budet. Om allt annat förblir likadant innebär det i praktiken att medlemsavgiften för Sverige ökar med 8-9 miljarder kronor per år, så det är verkligen inget att hurra för!

Vilka fega människor det finns i det här landet som i grupp attackerar värnlösa äldre människor. Tvi vale för dessa respektlösa avskum! Dessutom är det riktigt obehagligt med alla dessa mordbränder som verkar ske varje vecka. I kombination med explosioner, knivhuggningar, skottlossningar, våldtäkter och diverse andra våldsamma attacker mot oskyldiga medborgare är det inte konstigt att många benämner Sverige som ett land som befinner sig i ett lågintensivt krig.

Men nu är det sommar, sol, salta bad, rosévin, grill och cocktails för hela slanten, så vem bryr sig?! Våra styrande kan lugnt ligga i hängmattan och chilla hela sommaren medan landet står i brand, för fårskocken är lättvallade och lever vidare i sina filterbubblor långt från den hårda verkligheten – dessutom är man fortfarande pigg på att fortsätta betala notan för politikernas misslyckande!

#detnyasverige

Källa: Aftonbladet, Al Jazeera

3 reaktioner till “Varje dag sker respektlösa attacker i det nya Sverige

 1. Det är förfärligt som det blivit i Sverige. Ursäkta mitt tjat, men så här hade vi det inte innan den stora införseln av folk från Mellanöstern, Afrika och Afghanistan började. Som ni vet vid det här laget är min analys att det är islam som lära som ger dessa människor legitimitet att ta ut svängarna på detta vis, då menar jag våldet. Man ska se det inte som enskilda våldsdåd utan som ett framträngande av islam. Så sker överallt där islam etablerar sig.

  Ni till en kort analys som jag har funderat på detta ett tag. Vi har en ny klass som vuxit fram i Sverige sedan 30-40 år, de vars makt är baserad på att de bestämmer över staten och den offentliga sektorn. I samband med att välfärdsstaten byggdes ut skapades en skikt av administratörer, experter och ideologer. De har ett gemensamt intresse att försvara den offentliga sektorn (inklusive de myndigheter som inte bedriver traditionell verksamhet utan vars uppgift är att påverka opinionen, många har berört detta tidigare). Denna klass tar våra pengar skattevägen. De vi idag kallar ”media-vänster” mm utgörs av dessa människor. De är stommen i hela det ”vänsterliberala etablissemanget”. De dominerar inom massmedia, högskolor och universitet mm. Det de gör, vilket vi tydligt märker, är att de håller folket i ett tillstånd av hjälplöshet. När de själva framträder ser de sig själva (och vill bli sedda så) som företrädare för det välstånd vi har. Det de gör är att de profiterar på detta välstånd, de är inte med och skapar det. Denna klass har tentakler överallt, vi märker det på snart sagt alla livets områden. Staten har kommit att överta sådant som familj, släkt och andra gemenskaper tidigare stod för. Det är därför jag vill benämna den demokrati vi har för en totalitär demokrati på väg mot ytterligare sönderfall.
  Jag stoppar där, någon insikt kan den väl ge om vad som pågår. Nästa skede är nog precis det jag också skrivit om, staten tappar alltmer kontrollen över den ekonomiska politiken. Det är bl a därför Löfven & Co motsätter sig höjda EU-avgifter. Staten har inte pengar längre till allt som behövs ens för det löpande, inte för nödvändiga investeringar, staten har inte pengar längre så de kan hålla alla särintressen så nöjda så att de fortsätter rösta på S.

  Gilla

 2. En galen religion gör människor galna.
  De tillhör inte detta land och borde utvisas.

  Förstår inte hur svenska folket med bra utbildning kan vara så korkade
  Och låta blåsta politiker fortsätta importen av vilda människor.
  Eller är det företagarna som har makten och vill ha gratis arbetskraft och
  Tvingar skattebetalarna agera slavar och finansiärer

  Man har ju sett hur de uppför sig i sina hemländer så varför låta dem komma hit?

  Garanterar att alla kriminella flyr sina hemländer för att slippa straff och
  Fortsätter sin kriminella bana här dubbelt upp och staten belöna dem
  Men generösa bidrag eftersom de sett till att gamla dött i Corona av deras fruar.

  Vi har politiker som hatar hedliga svenska människor. Men de kan inte utrota oss
  Som Hitler gjorde med judarna.för då skulle ingen försörja dem.
  Men utsätter oss för tortyr av galningar varje dag som de
  Importerat.

  Hela världen frågar sig hur politikerna kan hata sitt folk så mycket och
  Vad håller de på.

  Jag tror vi alla undrar om politikerna sålt sin själ och Sverige
  Till muslimska brödraskapet eller djävulen.
  Annars finns det inget som kan förklara sveket och plundringen av
  Flera generationers hård slit och bygge för kriminella från andra länder.

  Gilla

 3. Hej igen Maria, fint att du läser och följer upp tråden. Vi behöver alla hjälpas åt för att förstå vad som sker och varför. Bilden av vad som sker klarnar något mer för mig allteftersom det publiceras texter om tillståndet av olika personer som har som jobb att förstå samtiden. Ivar Arpi är en av dem. Han har idag en lång artikel på ledarplats där han återger vad som står i boken ”Cynical Theories” av James Lindsay och Helen Pluckrose, boken är ännu ej utgiven. Lindsay intervjuades i onsdags i Arpis podd. I artikeln redogörs för hur författarna ser på samtidens ”ideologiska konvulsioner, BLM, Metoo, Social Justice-rörelsen” osv. Men, även bakgrunden till att allt detta kunnat uppstå. Som vanligt handlar det om idéer som bryter mot rådande normer och som sedan omsätts i praktiken. Allt detta vi är med om i Sverige och som vi ser utomlands ingår i en och samma rörelse som har karaktären av en tro med stark religiös övertygelse. Om man kopplar ihop det jag skrivit ovan med det jag skriver här blir det lite mer begripligt hur det kunnat hända i en vanligt demokratiskt land där väldigt mycket var bra och gott. Om jag dyker rakt ner i hur idéerna omsätts i praktiken så säger Lindsay och Pluckrose att den nya ”tron” anser att allt vitt är fel, antingen man är rik eller fattig (BLM). Likadant är det med hur det är att vara just vit man. Traditionell manlighet är närmast något patologiskt. Med i konceptet finns att det ska finnas en överordnad världsregering som hårdhänt ska styra eftersom de vet vad som ska göras. I ljuset av det här blir det något, men bara något litet, klarare varför man importerar dessa mängder med utlänningar med låg utbildning, inga yrkeskunskaper osv osv. Ett skäl är helt enkelt att de är mörkhyade, ett annat att de ska rösta på s och mp, ett tredje litet kanske är av demografiska skäl.
  Sådär går det att sätta sig in i vad som sker enligt författarna, kvinnorna som finns överallt, urvattningen av de högre lärosätenas kompetens och utbildning till förmån för genusvetenskap och liknande trams.
  Alltsammans är en sorts ideologi som går helt emot det vårt samhälle är byggt på. Bakom finns hotet om att vi nu har som man säger 10-12 år på oss innan förändringarna av jorden är oåterkalleliga.
  För egen del blir det alltmer begripligt varför en sån oerhörd mängd jättekonstiga saker sker hela tiden i samhället. Det är verkligen skruvat, vi som befolkning är verkligen hjälplösa, i händerna på alla de där människorna (se min skrivning ovan). Mer finns att tillägga, slutar här då få orkar igenom längre texter och att sajten inte heller är avsedd för längre texter. Men sådan text behövs för att förstå vad som sker, för att inte bara stanna vid maktlösa utrop.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s