Nu är det angivarna det är synd om

Det är många som hör av sig och undrar hur det går med de resterande 43 mailen från Region Skåne – idag kom slutligt besked angående min begäran.

De stackars angivarna som tyckte det var helt i sin ordning att kontakta en arbetsgivare och kräva att en anställd ska få sparken baserat på dennes privata åsikt, har nu klagat till Region Skåne efter att själva ha fått sin släng av sleven. De ses nu som offer och eftersom de inte ska behöva utsättas för onödigt ”lidande” har Region Skåne fattat beslut om att lämna ut mailen med namn och e-postadresser maskerade.

Jag förstår inte varför jag ska belastas av att några personer valt att använda dessa uppgifter som är offentliga handlingar för att kontakta vederbörande och uttrycka sitt missnöje, men så fungerar det tydligen i myndighetssverige.

Som ni förstår är jag inte intresserad av att betala för dessa mail under dessa premisser och klaga till JO som någon föreslog verkar långsökt. Således sätter jag punkt här eftersom jag ändå uppnått det mesta av mitt syfte och förhoppningsvis har dessa odemokratiska krafter lärt sig en läxa när de fått smaka sin egen medicin!

#stoppaåsiktsförtrycket

12 reaktioner till “Nu är det angivarna det är synd om

 1. Så otroligt bedrövligt. Jag tycker så synd om Dig Jenny. Hur i hela friden ska det gå att vända denna oförblommerade vänster myndighets ondska?
  Själv har jag utvandra, men följer med vad som händer i Sverige. Men ibland undrar jag om det är hälsosamt för psyket. Man kan utveckla depression för mindre.

  Gillad av 3 personer

 2. Elakingarna som förtalade dig genom organiserat mail-utskick blev utskämda bland många. Din artkel som visade någras mail-adresser lästes av väldigt många.

  Ha ha! Det hade de säkert inte räknat med!

  Gillad av 2 personer

 3. Du utmanade medvetet och fullt genomtänkt islam genom att publicera bild och text på kvinnan i tygbojan. Det som sedan hänt har varit en lektion i hur islam fungerar. Det trista är bara att många inte vill se att det är islam som lära och tro som reagerar utan benämner det hela som ”pojkstreck” (kvinnostreck) närmast.
  Öppna ögon och hjärna och se vad som sker. Om man inte orkar med en sådan analys mentalt gör man det som regeringen vill, man kallar det inte för vad det är utan sätter en överslätande etikett på det hela.

  Gillad av 1 person

 4. Det är bara det att själv hänger de garanterat med glädje ut personer som då verkligen riskerar förföljelse och våld i det svenska samhället.

  Jag har sett de där skatorna men hur vidriga och motbjudande jag än finner dem skulle jag aldrig kröka ett hår på deras äckliga huvuden, eller trakassera dem på något sätt, jag nonchalerar sådant pack helt enkelt.
  Men det är ju bra i sig man vet vilka de är, dessa mörkermänniskor, eftersom de är farliga individer som nog inte skyr några som helst medel.

  Gillad av 1 person

  1. Mot islam duger det bara att klippa tillbaka. Annars uppfattas du som svag och så kör de vidare.
   Tänk att det ska vara så svårt att se vad det är som sker. Indier och thailändare i Sverige håller inte på så där. All denna skit hade vi inte innan de med muslimsk tro fördes in hit. Det är islam det handlar om. Det som pågår är ”kampen” om vem som ska bestämma här i Sverige. Svenskarna har ju inte lyckats så bra hittills. Det står 152-0 i ”matchen”. Så går när domaren är mutad och visar ut svenskarna hela tiden.

   Gilla

   1. Det handlar inte enbart om en religion det här.
    Det finns andra ting och värden som är minst lika viktiga.

    Gillad av 1 person

 5. Helt horribelt konstaterande: ”Efter att de utlämnade mejlen med fullständiga epostadresser har publicerats […] har diariet kontaktats av privatpersoner som är oroliga för vad avsändarna kan behöva utstå på grund av publiceringen.”

  Dessa hatiska personer, anförda av den intoleranta läkaren (verkligen?) och radikala muslimen Shakira, är nu rädda för vad som ska hända dom själva efter att deras inskränkta åsikter blivit allmänt bekanta på internet???!!! Ska man skratta eller gråta över sådana förlorare. Dessa individer, och det finns tusentals sådana i hela Sverige, gör vad som helst för att förstöra livet för människor med andra åsikter som för sakliga diskussioner och använder sig av fakta. Dessa personer beklagar sig nur för att dom får smaka sin egen medicin. Sicka fegisar och oärliga personer. Det är precis som dessa BLM-terrorister som vill avskaffa polisen men begär skydd av polisen när dom känner sig hotade. Precis vad den unga fröken Zara Larsson också gjorde… vilka sopor. Hata polisen och sedan göra polisanmälan….hahahhaa

  Gillad av 1 person

 6. Här tror jag att Region Skåne både bryter mot efterforskningsförbudet och tillämpar OSL 21. kap 3 § fel. Bestämmelsen har en s.k. kvalificerat rakt skaderekvisit, så det räcker inte att spekulera lite allmänt om vad folk på internet skulle kunna skriva för hatiska meddelanden.

  Jag hade överklagat till Kammarrätten (vilket är rätt väg – se den besvärshänvisning som du ska ha fått med – JO är mer om de handlagt ärendet fel och t.ex. vägrat fatta beslut). Om inte annat för att få anmälarna att få fortsätta svettas ett tag. Du kommer aldrig få betala regionens rättegångskostnader i denna typ av mål.

  Gilla

  1. Jag kommer inte göra det. Vill ej ha mer publicitet och måste tänka på mig själv – ensamstående med fyra barn, med ingen att luta sig mot när det blåser kallt. Dessutom vill jag kunna söka jobb på Region Skåne i framtiden om jag skulle vilja, men går inte om man driver en process mot dem.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s