Att vi har syltryggar som styr Sverige blir extra märkbart när muslimska företrädare uppmanar muslimer i väst att integrera sig medan våra ledare fortsätter vara passiva

Se där ja, det är inte bara vi svenskar som anser att man bör integrera sig i det land man väljer att flytta till. Generalsekreteraren av Organization of Islamic Cooperation (OIC), Dr. Yousef bin Ahmed Al-Othaimeen, uppmanar nu muslimska grupper och samhällen som bor i icke-muslimska länder att förbättra sin integration i sitt nya samhälle, följa sitt nya lands lagar och använda sig av fredliga sätt samt officiella och legala kanaler för att lösa konflikter eller problem.

Al-Othaimeen uppmanar också muslimer att deltaga i utvecklingen av vetenskap och kulturutveckling, vara goda medborgare samt undvika en tendens att isolera sig från ett större samhälle eller påtvinga andra sina åsikter och övertygelser.

Betyder det att Al-Othaimeen också är en rasist och nazist för att han påpekar dessa grundläggande fakta för hur en normalt funtad människa bör uppföra sig?

Det märkliga är dock att den svenska regeringen, som är fullt medvetna om den misslyckade integrationen sedan årtionden tillbaks och det faktum att islamismen breder ut sig i landet där man vill tvinga på svenska folket sina odemokratiska värderingar, inte har ryggrad att stå upp mot dessa farliga krafter genom att proklamera vad som gäller om man väljer att bosätta sig i Sverige och inte följer svensk lag eller vägrar anpassa sig till de nya normerna. Skamligt Sverige!

#onlyinsweden

#sommanbäddarfårmanligga

9 reaktioner till “Att vi har syltryggar som styr Sverige blir extra märkbart när muslimska företrädare uppmanar muslimer i väst att integrera sig medan våra ledare fortsätter vara passiva

 1. Hej.

  Betyder att han är fundamentalist etc? Ja, om du jämför hans religiositet med en normal västerländsk kristen så är han fundamentalist: det är alla muslimer jämfört med moderna sekulära kristna.

  Vad han säger är inget annat än att muslimer i väst ska ha mer tålamod oh låta infiltrationen fortsätta i sakta mak, och sluta provocera oss. Risken att vi enas kring att återta våra länder och driva ut islam är för stor – bättre att ta det sakta och låta demografin och demokratin göra sitt.

  Muslimska Brödraskapet har ett talesätt: ”Ni har klockorna, men vi har tiden”.

  Med det menas att vi västerlänningar tänker i mandatperioder, år, eller vår egen livstid. Muslimer tänker inte på tid på det viset, särskilt inte kulturkriget mellan islams värld och vår. Om de kan vinna genom våldsam erövring eller genom långsam demografisk förändring spelar dem ingen roll, för förr eller senare vinner de så länge vi inte gör motstånd.

  Islam och muslimer kan inte integreras. Islam och muslimer kan inte assimileras. Islam söker alltid dominans, profetens ord är lag och ofelbart, och all kritik och all trots mot islam straffas med döden, enligt profetens ord. Alla icke-muslimer på muslimsk mark ska betala zakat (en skatt otrogna betalar för att få leva; den som betalat ska bra ett gult märke på kläderna – det är därifrån nazisterna fick idén), vilket fortfarande sker i många MENA-stater. All mark där böneutropet hörts är islams för all framtid. Alla platser där moskéer byggts tillhör för alltid islam – med det menas platsen där moskéns församling/upptagningsområde är, så varje svensk stad eller kommun med moskéer med minaret tillhör islam enligt muslimer. Att ljuga för otrogna räknas inte som fel: det kallas taqqiya och anses rätt att göra. Att smäda, skända, håna eller uttrycka förakt, ringaktning eller likande för islam ska enligt koranen och profeten straffas med döden, även för barn. En kvinna som begår äktenskapsbrott skall stenas till döds, vilket också sker i många muslimska länder oavsett vad den sekulära lagen säger.

  Ska jag fortsätta?

  Det jag skrivit ovan är islam. Tänk dig en parallell: vore du okej med att Sverige blev en kommuniststat likt DDR, bara det tog lite längre tid? Nej, du skulle nog inte det. Betänk skorpionen och grodan – islam är vad det är och rättar sig inte efter svenskars förhoppningar, tro på värdegrund och mångkultur eller något annat.

  Vill du uppleva litegrann av vad ett muslimskt samhälle är, börja jobba på Munkhätteskolan, eller Augustenborg, eller Holma eller Rosengård. Bosätt dig på Sofiagatan eller Rasmusgatan, eller von rosens väg i Malmö. Jag har bott och jobbat i över tjugo år i dessa områden – jag vet vad islam är och jag vet vad det är för folk som försöker ta över Sverige och jag vet att när de väl är tillräckligt många och har infiltrerat partiet och civilsamhälle, rättsapparat, försvar och polis tillräckligt mycket så går det för oss svenskar som för judarna i MENA, eller för kristna och andra i muslimska länder: folkmord.

  Eller ännu bättre: sök utlandstjänst och jobba i Afghanistan, Irak, Mali, Sudan, eller liknande. Se hur de beter sig mot varandra, och betänk att de anser oss ha lägre värde än de lägsta av sin egen tro och folkgrupp.

  Studera icke-muslimers öde i muslimska länder. Fråga kopterna i Egypten vad de tycker om att leva som en snart utrotad ej muslimsk folkgrupp. Det finns ingen sekulär islam, det finns inga sekulära civiliserade muslimer – när imamen och klanen befaller måste de lyda, oavsett hur nära vänner du trodde ni var eller hur moderna de verkade i sina åsikter.

  Titta på Egypten, Tunisien, Iran, Algeriet, Turkiet: efter några generation under vita västerlänningars inflytande var de på väg åt rätt håll. Efter självständighet (utom Turkiet) dröjde det inte ens en generation innan islam åter kontrollerade hela samhället.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

  Gillad av 2 personer

 2. Integration och ett vettigt omhändertagande har fått stå tillbaka för huvudmålet – att föra in så många muslimer som möjligt så länge det går till Sverige.
  Det är självklart att det finns en målkonflikt mellan invandring och välfärd. Integration kräver att man överbrygger kulturella och språkliga skillnader. Det kräver att Sverige kompenserar för alla de som saknar utbildning eller yrkeskompetens. Varje försök till diskussion om vilken kapacitet Sverige haft eller har för detta har tystats, totalförbjudits. Alla försök till sådant har bestraffats i de statskontrollerade medierna.
  I stort sett alla som importerats till Sverige ligger Sverige till last.
  Men, huvudmålet är väl snart uppnått, att importera så många muslimer det bara går så länge det är möjligt. Corona gjorde det ju nödvändigt att se att Sverige har haft och behöver landsgränser. Att regeringen sedan alla år låtit bli att utrusta Tullen med allt nödvändigt för att den skulle kunna fungera är bara som det ska i S:s strategi.

  Gillad av 1 person

  1. Sossarna behöver desperat sin importerade valboskap så räkna med att man kommer att dubbla antalet fram tills det blir möjligt att rösta ut skiten.

   Gillad av 2 personer

 3. Muslimer styrs ju av sitt ”umma” eller samhälle/ gemenskap och de gemensamma (oftast intoleranta) värderingar man har gentemot icke muslimer. (”Ummat” i Syrien och södra Libanon skiljer sig markant då de lever med kristna och har stor respekt för varandra. Religionsfrihet råder även i Iran). Om en högt uppsatt ledare som till skillnad från majoriteten tolkar skrifterna som sådant är det en tolkning som kommer att ifrågasättas.

  IQ befriade kaosblattar håller just nu på att bränna ner Lund. Skattefinansierad regim TV försöker låtsas som om det är en (underförstått svensk) pyroman eller anderssonskans Kalle som är ute på nya hyss, vilket alla som följer alla andra bilbränder över hela landet just nu förstår att det inte handlar om. Detta är organiserat av invandrar gäng och deras front figurer. Det vore nog för bra för att vara sant att de plötsligt skulle rätta sig efter vad Al-Ohitameen har att säga…

  Gillad av 1 person

  1. Det är islam som tränger sig fram. De som är förtrupperna är ofta utan skolutbildning och okunniga om det mesta här i världen. Däremot är de helt införstådda med vad familjen, klanen och de ovanför klanen vill att de ska göra. Det är via våld som islam som alltid erövrar och försöker dominera.
   Just ingen vågar säga som det är, att det i botten handlar om att islam erövrar och försöker bestämma hur det ska vara i Sverige. Vi är ju de otrogna som ska bekämpas. Det är både naivt men framförallt okunnigt att inte våga se detta.

   Gillad av 1 person

 4. Att ledare säger att de ska anpassa sig betyder att de ska
  Skaffa massa barn och tvinga på sig på alla samhällen.

  Sveriges alla politiska partier har massa muslimer som de har kvoerat in.
  S kvoterade in 25 procent.
  Och muslimer röstar bara på muslimer. De bryr sig inte ens om politikern
  Har våldtagit deras dotter.
  Den kvinnor syn och människosyn är tusentals gånger värre än hela världens rasister
  Och nazister har tillsammans.
  Novus säger att var femte svensk vill inte bo granne med muslimer och
  Afrikaner.
  Vem vill ha grannar
  Som är psykopater, tjuvar och omänskliga människor utan empati och hänsyn.
  Som lurar och ljugit för att få stanna. Som struntar i alla lagar och regler.

  Anledningen till varför asylrätten skall skrotas är för politikerna garanterar
  flyktingarna mer i
  Bidrag än vad 70 % av folket tjänar.

  politikerna har gått i flumskolan utan
  Att lärt sig något och anställer ”hög” utbildade ungdomar ur ännu värre skola och
  Utan folkvett.
  När idioter lyssnar på ännu värre idioter blir resultatet katastrof som
  den migrationen vi haft de senaste trettio åren.

  Gilla

 5. Tyvärr är det allt för många invandrare som vill att vårt land ska anpassas efter deras seder, bruk och religion. Och de styrande fortsätter att blunda.

  Skickat från min iPhone

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s