Ligisterna fortsätter generera nya kostnader för skattebetalarna

Kvällen och natten har genererat nya brott som kan samlas på hög – storbråk med knivhuggning i Vårby, pojke eller ung man hotad och misshandlad med vapenliknande föremål på öppen gata i Helsingborg, storbrand på avfallsanläggning i Huddinge samt äldre dam i Kävlinge rånad på smycken i sitt hem av bedragare, är några av händelserna.

Dessutom har skolpyromanen i Lund, som gäckat polisen i månader, återigen slagit till med sin tolfte skolbrand sedan i mars. Denna gång är det Palettskolan som brinner.

Föga förvånande rapporterar även Nationellt Forensiskt Centrum att antalet explosivämnesundersökningar har ökat kraftigt i år och ökningen har pågått flera år i rad. Även polisen ser att antalet ”explosioner” har ökat samt konstaterar att de kan kopplas till de kriminella nätverken.

Hörde du det Morgan Johansson? Det gäller de där gängen du vet som du och Stefan Löfvén otaliga gånger lovat att ni ska knäcka! Hur går det egentligen med det? Eftersom du har gått på sommarlov torde prognosen se god ut? Hallå?! Tystnaden kring den allt allvarligare situationen är talande.

Kostnaderna för skador samt utryckning när ligister startar bränder, riggar bomber utanför byggnader och på annat sätt vandaliserar måste vara horribla vid det här laget med tanke på hur många skolor som brunnit respektive explosioner som skett de senaste åren.

Samma sak gäller all annan belastning som den eskalerande grova kriminaliteten åsamkar samhället och medborgarna, men vi godtrogna svenskar är ett tacksamt folk som snällt betalar istället för att protestera, det är därför detta fått fortgå så länge utan att våra styrande gjort en tillstymmelse till att försöka ta tag i problemen på riktigt!

#detnyasverige

#duharenröstanvändden

Källa: Aftonbladet

5 reaktioner till “Ligisterna fortsätter generera nya kostnader för skattebetalarna

 1. OT – Jenny, du är inte ensam!

  Gillad av 1 person

 2. Det finns nog inget som får svensken att reagera, för det är helt knäpptyst, att det skjuts och sprängs är numera vardagsmat. Inte ens när våra ungdomar förnedras och rånas händer det något. Jag hörde om en ungdom som blev kidnappad, grovt misshandlad, och föräldrarna blev i samma fall grovt utpressade på pengar. Gärningsmännen (2 st) fick 3 månaders ungdomsfängelse. Ett skämt, inte ens med så grova brott har samhället några riktiga straff att sätta in.

  Gillad av 1 person

 3. Islam tränger sig fram. En främmande makt som vill erövra och besegra ett land ger sig så fort de kan på kulturen. Islam förbjuder oss att säga vissa saker, förbjuder oss att rita vissa bilder och de bränner ner skolor och försöker stänga in alla kvinnor de kan i tygbojan.
  Ska islam få bestämma hur vi ska ha det i det här landet?

  Gillad av 1 person

 4. Det vore intressant att veta om globaliserarna utanför Sverige gjort investeringar i de företag som anlitas för att reparera skolor och annat som vandaliseras.
  För dom är det analogt med att provocera fram krig och investera i vapenindustrin
  Det verkar ju nu vara ett nästan förutsägbart fenomen och då brukar marknadsaktörer se en möjlighet.

  Gilla

 5. Amerikanarna har stoppat 53 attentat i New York sedan 11 september.
  Här i Sverige sker ett flertal attentat varje dag av muslimerna utan att någon gör något speciellt för att stoppa dem.
  Tvärtom, man importerar ännu fler attentatsmän, tom betalar för deras resa in i Sverige och förser dem med pengar så de kan genomföra attentaten.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s