Det nya otrygga Sverige levererar på daglig basis

En man knivmördad på buss i Kiruna, explosion utanför affär i Arboga, en person död efter skottlossning i Örebro, 18-åring hittat mördad i skogen, mordförsök i stadsdelen Heleneholm i Malmö där någon försökte skjuta ihjäl en annan på öppen gata och någon ligist brände upp en 25 meter lång hängbro på en populär lekplats i Västra Hamnen i Malmö. Dessutom meddelar Kriminalvården i Skåne att det råder platsbrist på häkten och att man nu måste inhysa två i varje cell. Jag förstår inte varför.🥴

Jodå, visst är Sverige tryggt och det har nog aldrig varit tryggare! Eller hur Morgan Johansson?! Men ligg du kvar i hängmattan och gosa med fru Strandhäll, Sverige står säkert kvar även i slutet av augusti och polisen har trots allt förvarnat om att det kommer bli en ”stökig” sommar eftersom så många inte kan åka på semester till sina hemländer.

För övrigt säger Stefan Löfvén i dagens Expressen att vi inte kan införa ett volymmål vad gäller antalet asylsökande eftersom det är olagligt och strider mot internationella konventioner, så räkna med mer av denna vara framöver. Jag undrar dock hur övriga länder i Europa kringgår detta? 🤔 Ett sätt kan så klart vara att man inte erbjuder sockrade bidragspaket, PUT och öppna famnen till anhöriga. Men fy vilken omoralisk och inhuman tanke!

#detnyasverige

Källa: Aftonbladet, Expressen, Sydsvenskan

8 reaktioner till “Det nya otrygga Sverige levererar på daglig basis

 1. Löfvén har nog rätt att det är olagligt, men det gäller genuina flyktingar. De som hamnat i Sverige, är dock en liten marginell bråkdel av alla de som anlänt. Antalet migranter däremot, är det inte olagligt att begränsa. Man blir dock inte förvånad, när ‘politiker’ blandar ihop äpplen och päron samt tror att ingen märker någon skillnad …

  Gillad av 3 personer

 2. Det svenska mottagandet har redan överskridit kapaciteten för 20 år framåt, när ska de styrande sätta ner foten och förklara det för flyktingvurmarna. Låt dessa i så fall garantera varje enskild flyktings försörjning som de vill ta in.

  Gillad av 2 personer

  1. Så är det. Även om det blir totalstopp för importen av utlänningar så är islam här nu. Det blir aldrig som förr i Sverige.
   Kvotflyktingarna (5.000 i år) ska nu börja flygas in igen till Sverige igen. De får friheten att flyga trots Corona. 5000 motsvarar 13,7 muslimer per dag året runt. Slutsiffran i år lär inte stanna under 140.000 totalt.
   Som vanligt gynnas islam mer än svenskarna av regeringen.

   Gillad av 2 personer

 3. ”80% av svenska kommuner tvingas nu skära ner på välfärden. Detta som direktresultat av invandring. Jimmie Åkesson hade alltså rätt hela tiden.”

  ”Det är såhär man skapar etniska motsättningar i samhället. Svenska journalister och politiker har bedrivit en Sverigebild som går direkt emot Sverigeverkligheten. Människor lider som tack vare elitens prioriteringar. Se till att rikta hatet mot rätt håll.”

  Gillad av 1 person

 4. Bästa Jenny ! Jag läser med stort engemang Dina dagliga doser av vredesutbrott. Bravo. FORTSÄTT,please! Tyvärr är vi som KAN SE allt detta i beklämmande MINORITET i detta snart-snart islamiserade europeiska land. Partiet Nyans lurar i vassen, Jag klarar mig, för jag har fyllt 85!
  Men här boende med en ålder under sisådär 50 , dom får nog hela Salafist-menyn serverad till sig.
  G-R-A-T-T-I-S. Tack Steffe, Mogge, å alla Ni andra universalgenier i våran Regering.
  Sverie ÄR bäst i världen , när det gäller …………………….
  Sven Lindeberg

  Gillad av 1 person

 5. Strax kontrar något regeringsanknutet institut med sina fejkade siffror.
  Idag, i alla nyhetssändningar på SR inklusive Dagens Eko har samtliga nyhetsuppläsare talat som till mindre begåvade. sakta, övertydligt, med speciell betoning och artikulation så att det ska bli lättare att förstå.
  Så gör SR sedan en tid. Regeringen vill nå fram till utlänningarna, allt är upplagt för människor som inte förstår svenska så bra.
  Det är lätt att glömma bort att många av de införda är analfabeter, har ingen eller minimal skolgång, att de inte har insikt i just någonting. De flesta är obildade enligt västliga normer. Om Sverige vet de flesta, verkar det som, mest att Försäkringskassan skickar pengarna och att det är mycket lätt att få svenska myndigheten att tro på det man säger. Speciellt om man hänvisar till islam, kränkning, blir ledsen, upprörd, säger sig vara diskriminerad eller liknande.
  Läste om afghanerna som åkte till anhöriga i Iran, de anhöriga ska nu få komma till Sverige och få sin sak prövad att det regeringsstyrda Migrationsverket. Afghanerna flydde från Iran men kunde således åka dit och sedan tillbaka till Sverige. För vems pengar, man undrar. På vilket pass kan man också undra. Kanske nåt specialpass från Morgan och mp?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s