Är islamiseringen av Sverige ett medvetet val?

Märkligt bildval av Aftonbladet i debattartikel från Svenska Kanotförbundet i dagens tidning. Vid första anblicken tänker man Dubai eller annat MENA-land, men sedan ser man att det är Sverige. Fanns det inga andra bilder på vattenskotrar som åker nära kanoter eller var det ett medvetet val av Aftonbladet för att normalisera den pågående islamiseringen? Visst finns det kvinnor som väljer att täcka sig själva precis som det finns de som tvingas, men varför ska det lyftas fram i media som något positivt när det för många ses som ett fängelse? Det är på något sätt typiskt Sverige.

Man får lätt uppfattningen att svensk media, statliga myndigheter och diverse organisationer sedan en tid tillbaka försöker vänja svenska folket vid dessa kulturyttringar – som av många ses som kvinnofientliga – genom att lyfta fram det i reklam, TV-program, kokböcker och diverse bilder.

Men de är smarta, de vet att ser man något tillräckligt många gånger så vänjer man sig till slut och accepterar den nya tillvaron. Svenska folket är dessutom inte kända för att protestera, så här är det så klart lekande lätt att syssla med propaganda.

I till exempel Danmark är det mer ruter i folk – burkaförbud har man haft i några år och just nu pågår en stor debatt om huruvida böneutrop ska tillåtas eller inte – en punkt där Sverige, med regeringensgoda minne, redan fallit till föga. I Danmark är åsiktskorridoren dessutom mycket bredare och en saklig diskussion kan föras om islams utbredning i landet utan att någon blir kränkt. Ingen kallas heller för rasist för att de vågar lyfta frågan. Venstre-politikern Inger Støjberg har till exempel drivit frågan om stopp av islamiseringen i Danmark med bravur.

Överlag ser man heller inte täckta kvinnor i reklam eller dussinbilder som används i media i övriga nordiska och europeiska länder i samma utsträckning som i Sverige. Varför är det så? Den frågan borde fler ställa sig. Inte ser vi judar, sikher eller buddhister dominera flödet om det nu handlar om att välkomna mångkultur i Sverige.

Om vi hade haft politiker med råg i ryggen, opartisk media och medborgare som vågade stå upp för sina värderingar, så är jag övertygad om att vi hade haft ett helt annat Sverige än det vi ser idag.

Med det sagt är jag inte emot någon religion eller de som utövar den, utan vill snarare påstå att i ett sekulärt land håller man sin religion för sig själv, vilket fungerat bra fram till slutet av 1990-talet. När en stor grupp människor inte klarar av att hålla sin religion privat i sitt nya land måste man kunna dryfta ämnet för att komma tillrätta problemet, men i Sverige verkar detta vara omöjligt, vilket inte minst våra syltryggar till politiker visat prov på genom åren.

Kommer vi att se en förändring eller är det denna väg som Sverige ska vandra? Det återstår att se.

OBS! Det är inte rasism, hat, kränkning eller diskriminering att skriva om detta och alla har rätt att ifrågasätta samt kritisera så länge man gör det sakligt. Kan du inte föra en normal diskussion om kontroversiella ämnen utan påhopp så är det bättre att du inte säger något alls.

#onlyinsweden

16 reaktioner till “Är islamiseringen av Sverige ett medvetet val?

 1. Det är inget långsiktigt hållbart sätt att leva som vi här i väst gör.Det är delvis en slump men också att Islam har hållit tillbaka en destruktiv samhällsutveckling i sina länder.Mao,arvsmassan hos de människor som redan i moderlivet sluppit att andas,dricka och äta gifter.Så ja,vi är underställda naturens lagar och det är ett val som naturen har gjort att ta bort dåligt genetiskt material dvs vi här i väst har kommit till vägs ände.Nativiteten är låg och de barn som föds är mestadels svaga individer.Några retar sig på en slöja på ett apotek och jag förbannar den dumma till synes etniska svensken som är tatuerad över hela kroppen och med uppkavlade ärmar flashar sin avgrundsdjupa dumhet.Hellre en sund och frisk slöjbärare än en sjuk tatuerad personal på apotek.Hur fan vill man förstöra sin arvsmassa genom att tatura sig med farliga färger.Det är bara ETT ENDA exempel på hur vårt sätt att leva snabbt får ett slut.Vi är på god väg att förgöra oss själv.Islam är livets religion.Man önskade ju att vårt sätt att leva hade varit gynnsamt för oss men tyvärr nej.

  Gilla

  1. Du vet tydligen inte att kvinnor som täcker sig inte är någon hit ur hälsosynpunkt. Dels lider de brist på D-vitamin och dessutom motionerar de mindre pga begränsningar. Majoriteten av de som dött i corona i Sverige har varit icke västliga invandrare till exempel. Så du ska nog inte dra för höga växlar på det där du försöker förespråka.

   Gillad av 2 personer

   1. Det är skillnad på att bo trångt och ha svårt att hålla distans jämfört med att bo ensam eller bara med ett fåtal.Covid19 är en socioekonomisk sjukdom där de fattigaste som har svårt för att hålla distans drabbas hårdast.Visst kan brist på D-vitamin vara bidragande.

    Gilla

 2. Sen kan man ju undra vilka som i en nära framtid skall protestera? Renn matematiskt kommer vi att bli en pytteliten minoritet.Det duger inte att föda 1,3 barn per etnisk svensk kvinna när Islams kvinnor föder 4,3.Där ligger problemet.Vi dör ut.Med rätta så som vi har levt.

  Gilla

  1. Du tror inte det har med import av människor att göra att vi blir i minorotet?! Jösses Rolf man får verkligen inte hoppas att majoriteten av befolkningen är sådana syltryggar som du när det blir skarpt läge!

   Gillad av 2 personer

   1. Mina beslut vid ev skarpt läge kommer att vara välgrundade och inte baseras på ett svartvitt,fördomsfullt och onyanserat tänk.Du borde prova.Adjö din tok!

    Gilla

 3. Jag instämmer helt med dig, hade vi haft politiker som hade varit mer tydliga, och våga stå upp för svenska värderingar, istället för att jaga åsikter, så hade alla dessa problem vi har idag, varit betydligt enklare att hantera.
  Så länge politikerna inte börjar diskutera, och erkänna problemen, kommer det bara att bli värre, det räcker inte att vänta till 2022, och hoppas på en borgerlig regering, för det vet vi av erfarenhet att Moderaterna inte har varit skärskilt angelägna att få stopp på kriminaliteten.

  Gillad av 2 personer

 4. Det finns en numer välkänd agenda bakom införseln av islam. Statskontrollerad media och myndigheter har sedan en länge en policy att i varje läge visa en bild på en muslim där så går. Att banker och företag gör så handlar om att muslimerna är så många nu att de är en köpstark grupp, de lever ju på säkra, statliga bidrag. Sveriges Radio har anställt ett mycket stort antal araber och muslimer, lyssna, se och få det bekräftat. På bruten svenska finns numer regelrätta nyhetsuppläsare.
  Vi ska vänjas vid att det onormala ska bli det normala. DET handlar om vem som ska bestämma villkoren för samexistensen. Som det är nu är det regeringen som bestämmer de villkoren till muslimernas fördel. Inte heller här tillfrågas svenska folket hur vi vill ha det.
  En totalitär demokrati som alltmer får obehagliga drag av andra länder som Sverige fördömer.
  Demokrati är det bäst fungerande alternativet hittills i historien. Det är detta som islam nu hotar att förstöra med regeringens hjälp. Sakta, men obönhörligt, tränger islams sätt att se på världen in i samhällskroppen. Sakta men obönhörligt måste svenska folket anpassa sig till hur islam vill ha det enligt Koranen. Islam anpassar sig aldrig till demokrati. Aldrig någonstans någonsin.

  Gillad av 2 personer

 5. Jo, Jenny, du har rätt i det mesta, i min bok.
  Men varför ska Svenne/Svea vara saklig när våra antagonister inte är??BLM od.
  Vi har ett problem, av flera, många Sveor som inte fattar sin tillhörighet.
  Passar inte galoscherna-flytta ifrån landet!Punkt slut.
  OM jag vill lägra thailändskor tex så blir det inte skattebetalarnas sak.
  Importerar man MENA så får man den kulturen.
  Hur svårt va det?
  Det är-f. n i mig-självskade beteende vi pratar om här..
  Att, som kille, försöka sig på någon form av dialog med extremerna….
  Aaaahhhh!!!
  Nej.
  Hur blev det så här??
  Att något/någon drivit det hit är uppenbart, för mig iaf..
  Alla sk – ismer blir samma $kit, till syvende & sist.
  Tänk M, S, L, V, Mp, Kd,C & SD(snacka duger inte).
  Lite om mycket.

  PS Någon som tycker att det liknar 1920-30 talets Tyskland eller USSR??

  Mvh Per

  Gillad av 1 person

 6. Jenny, ursäkta dig inte för vad du skriver: ”OBS! Det är inte rasism, hat, kränkning eller diskriminering att skriva om detta och alla har rätt att ifrågasätta samt kritisera så länge man gör det sakligt.”.

  Du har rätt att framföra dina åsikter, utan att bli påhoppad och förnedrad. Fortsätt skriva vad du tycker och tänker. De som ska be om ursäkt är sådana obildade och inskränkta typer som denna hatiska muslim Shakira du bloggade om för ett litet tag sedan.

  Gillad av 2 personer

   1. Jag förstår vad du menar. Världen är tyvärr full av idioter och tyvärr tycks dessa varelser skaffa sig obehindrad tillgång till makthavares och medias öron…. Fullkomligt horribelt. Det värsta är att dessa personer är komplett faktaresistenta och vägrar ta till sig verkligheten. Detta i kombination med oförmågan, men även oviljan, att se konsekvenserna av ett beslut gör sådana personer livsfarliga för samhället och dess medborgare. Finns inte en chans att dessa individer har tillräckligt med intelligens och vanligt hyfs för at föra en logisk och konstruktiv diskussion.

    Gillad av 2 personer

 7. Benämn företeelsen för vad den är, förmildra inte och kalla dem annat. Det är islam i olika skepnader som står för detta. Fega inte ur intellektuellt utan se och benämn vad det är.
  När islam infördes till Sverige, det var då det brakade loss.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s