Polisen släpper fantombild på eftersökt serievåldtäktsman

Den 28 juni förföljdes en kvinna på väg hem från badplatsen vid Skavlöten i Täby och utsattes för en brutal våldtäkt under knivhot. Idag släpper polisen en fantombild med tillhörande signalement i hopp om att få in tips från allmänheten för att kunna gripa serievåldtäktsmannen.


Gärningsmannen som pratade dålig engelska beskrivs som drygt 170 cm lång, ca 20-30 år, smal (ej vältränad), mycket ljushyad, ingen kroppsbehåring, inga tatueringar, smalt bett med inte helt raka tänder, bar överkropp, svarta pösiga ”fotbollsshorts” som slutar strax över knäna, svart bad- eller cykelmössa med eventuellt vit text på sidan, svarta ”snabba” solglasögon.

Polisen uppger också att det finns kopplingar till ett annat våldtäktsfall från Uppsala sommaren 2018 och signalementet som målsäganden uppgav i ärendet är liktydigt: Cirka 185 cm lång, ca 30 år, smal, vit/ljus i hyn med fräknar och ljusa ögonbryn, svarta shorts som slutar strax över knäna, svarta solglasögon, pratade svenska med dialekt.


I förmiddags utsattes för övrigt en annan kvinna för en överfallsvåldtäkt i ett motionsspår i Flemingsberg söder om Stockholm och enligt polisen är kvinnan jättechockad.
Det är riktigt obehagligt med alla dessa våldtäkter som sker mitt på ljusa dagen och i motionsspår dessutom där många människor passerar i omgivningarna. Det är uppenbart att dessa avskum inte drar sig för något!


#kvinnofrid


https://polisen.se/aktuellt/hjalp-polisen/2020/juli/polisen-soker-garningsman-efter-grov-valdtakt-i-taby/

14 reaktioner till “Polisen släpper fantombild på eftersökt serievåldtäktsman

 1. Fantombilden kan ju vara ”sann”, att det är en vit man man söker. Den kan lika gärna vara falsk, så fungerar ju många myndigheter numer. Det är förstås en självklarhet att alla våldtäktsmän i fortsättningen beskrivs lika utförligt, inklusive hudfärg. ”Black and brown lives matters”, eller hur? Rätt ska vara rätt oavsett hudfärg, eller hur?
  Våldtäktsexplosionen och Coronadöden i Sverige är vår tids fruktansvärda polisiära och rättsliga skandal. De flickorna och kvinnorna är jämte de Coronadödade äldre svenskarna de riktigt utsatta i vår tid. Ingen hjälpte eller hjälper dem.

  Gillad av 1 person

 2. Ett riktigt PK-signalement: ljus hy och fräknar, ljusa ögonbryn. Polisen är livrädda för rasistanklagelser, och det här är nog ett av väldigt få efterlysningar vi kommer se denna sommar.

  Gillad av 1 person

  1. Personligen tror jag (men vet det självklart inte) att det är en vältajmad pr-bild, ett inlägg som ska påverka opinionen i för regeringen önskad riktning. Maskineriet tuggar på.

   Gillad av 1 person

 3. 4-juli-demo i Seattle (USA): Svart man körde på 3 vita kvinnor, en dog. Innan identiteten kom ut hade MSM uttryckt sig som – underförstått en vit man i lyxbil var förövaren.

  När det var klart att förövaren var afrotyp, ändrades beskrivningen till vit bil körde på…….

  Gillad av 1 person

  1. Ja. Maskineriet tuggar på.
   Så gick det när marxismen och kyrkan möttes, omfamnade varandra och under FN:s ledning och värdegrunder ångar på.

   Gillad av 1 person

   1. U’re the body
    and the Temple…
    Rätta mig… Temple…
    Var är templet??
    In Your head..
    Sweet bro/sis…
    Ska vi gå???

    Gilla

 4. Kyrkan är i Sverige svenska kyrkan (dess godkännande uppifrån av det som sker), det är ett flertal frikyrkor men framförallt ett otal organisationer med kyrklig anknytning, de utför s k hjälparbete med fr a SIDA-pengar. Viktigast är konkreta personer med kristen tro och det budskap som kristendomen ger dem rätt att handla efter. Ledningen för Tro och Solidaritet inom S är drivande, likaså ett stort antal enskilda ledamöter i riksdagen, s-märkta personer i myndigheter, stiftelser osv osv. Marxismens ide’ passade väl in med kyrkans bärande budskap (din nästa, främlingen, gå ut och sprid budskapet osv osv, missionera enligt Paulus osv osv). FN:s agenda 2030 och alla tankarna där bakom är välbekanta. Kyrkan i Sverige har ett oerhört vittförgrenat nätverk. Med bibelns kärleksbudskap har det varit lätt att få in inte minst kvinnor under fanorna. Kyrkan och marxismen (och islam) liknar varandra däri att de båda tror på ett tänkt kommande lyckorike. FN:s aktörer har en mer krass syn på vad de i närtid vill åstadkomma. S orkade pga av brist på intellektuell kapacitet inte forma nya tankar vad de ville med makten och nappade på paketerbjudandet. De brydde sig inte om att göra någon konsekvensanalys. Inom S står nu två falangernas mot varandra. Den ”kristna” delen har hittills varit starkast. Kyrkan och marxismen fann varandra på riktigt i slutet av 60-talet (konkreta personer som idag sitter på viktiga positioner). FN:s agenda 2030 kom som ”gudasänd”, den gav legitimitet åt det som vi nu ser ske.

  Gillad av 1 person

 5. Ovanstående behöver kompletteras med info varför just Sverige översvämmades av utlänningar. Sverige har låg statsskuld och stora aktörer vill gärna placera sina pengar här. Vi är ett kreditvärdigt land. De vet att de får tillbaka med ränta. Hur fick man Sverige att vilja låna? Jo på sätt som beskrivs ovan, genom att få vänstern och kyrkan, mp m fl att börja importera utlänningar. Det kostar fantasisummor, Sverige har lånat och kommer fortsätta låna hundratals miljarder varje år ett tag framåt för att täcka kostnaderna för importen. Staten har ont om pengar, investeringarna är eftersatta inom alla områden, välfärdssystemet kommer stramas åt. Arbetslösheten stiger ca 2-3 år till, folket kommer få standardsänkningar. Inhemska aktörer bidrog, t ex stora fastighetsägare med hög belåning, de måste få hyresgäster för att kunna betala av lånen. Många fler aktörer finns, alla som har intresse av det extremt lukrativa så kallade ”välfärdsindustriella komplexet” (kyrkan t ex och massor med anställda på SIDA och i en mängd organisationer).

  Gilla

 6. Jag vill dela detta för det gjorde mig så ledsen. Han hade just botats från cancer.

  Gilla

 7. Aahh!!
  Eat Them & smile???
  Vad ni tjejer glider runt med är hjärtskärande vackert, på ett bra sätt… oftast för pojkar, som mig…
  Galet??
  Will U hate me for loving U??

  Gilla

 8. Och i botten för allt ovan och som vi har nu fanns det borgerliga, liberala projektet som startade i början av 70-talet. Bort med gränser, öppna utåt, alla avregleringar, usa börjar dra sig tillbaka då kalla kriget var slut, globaliseringen var det som gällde tills Corona satte stopp för det hela liksom ödeläggandet av naturen. . Vi är nu i slutet av den perioden, vad som kommer nu vet ingen. Det multikulturella tvivlar de flesta på nu.
  Men, räkningen ska nu betalas.
  Personligen tror jag mer på sunda förnuftet än på politisk propaganda. Den hållningen bär en förbi allt det som hävdas av de som tror på allt möjligt, senast är vi drabbade av att det multikulturella var frälsningen. Vi har nu här i landet folk som har en helt annan uppfattning än svenskar om hur man ska se på livet och samhället, vad som är rätt och fel. Det blir några stökiga decennier.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s