Just smile and wave

Återigen lämnar vi en stökig kväll och natt bakom oss med skottlossning, misshandel och knivhuggningar. Dessutom har skolpyromanen i Lund slagit till igen, men branden kunde släckas och den här gången har en misstänkt man förhörts av polis, så kanske de snart kan klämma åt honom. En förskola i staden brann för övrigt ned i torsdags förra veckan, så den som leker med elden är synnerligen aktiv med tanke på att det i princip brinner i skolbyggnader varje vecka.

Har ni tänkt på att oavsett hur många obehagliga kriminella handlingar som händer varje dag, hur mycket vandalism som sker och hur många som dör eller skadas så ser våra styrande politiker lika glada ut ändå när de intervjuas eller publicerar texter – det är som om samhällets förfall inte bekommer dem överhuvudtaget. Det påverkar oss vanliga dödliga, men rinner av som vatten på de med det yttersta ansvaret eftersom de lever i en skyddad värld där de endast är åskådare och inte drabbas själva. Deras miner signalerar ”Vi har väl inga problem heller och de få som finns har vi maximal kontroll över – var så säkra!”. Så egoistiskt, men samtidigt typiskt politiker eftersom allt bara är ett spel där det handlar om att få ut så mycket personlig vinning som möjligt utan hänsyn till andra.

Frågan är hur länge till vi själva orkar bry oss? Ledarna har uppenbarligen gett upp för länge sedan och försöker bara hålla skenet uppe, vilket de lyckas bra med tack vare att media låter de få hållas utan att ställa varken obekväma frågor eller granska makten ingående, medan folket är nöjda så länge de får sin afterwork, lite fredagsmys samt titta på dumburken.

#onlyinsweden

Källa: Aftonbladet

8 reaktioner till “Just smile and wave

 1. Ofattbart att inget verkar rubba svenskens lilla bubbla, inte ens rån, mord, bomber eller grov misshandel verkar vara ett bekymmer. Tystnadskulturen, och med svenskens ”knyter hellre sin hand i fickan”, än agerar, är säkert en del av förklaringen. Och hur kan man låta samhällskontraktet krackelera så totalt, så man inte ens skriver upprörda artikar i media, och kräver handling av de ansvariga, är för mig helt obegripligt.

  Gillad av 2 personer

 2. Det blir så här när man är utsatt i Sverige, när man ständigt måste försvara sig. Inget jobb, rasism, ständigt våld från poliser och hemska svenska vita män, utestängda från allt som svenskarna får, sjukvård, badhus, kaféer, inga pengar, usla bostäder, barnen måste tigga och all annan hemsk strukturell förnedring. Se bara allt hemskt som skrivs om flyktingar i media. De enda som förstår vår fruktansvärda utsatthet är några få kvinnor. De hjälper oss med matpaket och kärlek.
  Så snälla Sverige, vi ber, sluta plåga oss, vi är också människor! Ge oss bara en chans att visa vad vi kan. Men vi svälter nu, vi har ont, vi är sjuka, fattiga, visa oss barmhärtighet.

  Gilla

 3. Våra inavlade politruker är ju ”upplysta”….. de har skolats i Bryssel och där har de fått den ”vision” som styr massinvandringens Europa idag. En vision som Europeiska integrationslobbyn och dess grundare Richard von Coudenhove-Kalergi arbetat sedan tidigt 30-tal med att införa. Kalergi som själv var blandkatt ansåg att Europeen var dödsdömd om inte man ”spädde ut blodet” för att skapa en ” ny och bättre europe för framtiden” och EU politiker idag som den tyska presidenten talar samma språk när de säger att citat ” ett Europa utan invandring är incest”. ( han använde faktiskt det ordet.

  Detta har nu sedan EU tog över urartat till en politik som mer eller mindre syftar till folkutbyte till en rotlös massa av nationaliteter och eftersom EU har den duktigaste (och dummaste) eleven i klassen, Sverige, så har landet blivit en experimentstuga för hur detta skall kunna fungera i praktiken…

  Gillad av 1 person

  1. Det är falanger och nätverk inom S som är drivande i detta vanvett. De har nästan alla kopplingar till ”kyrkan”. Man kan förledas att tro att det är av någon sorts idealism och ”medmänsklighet” det handlar om när de genomför massimporten av utlänningar. Så är det inte alls, det handlar om pengar, egna förmåner, kontroll och makt. De där människorna inom S är den viktigaste delen av det ”välfärdsindustriella komplexet”. Betänk hur ofattbart många miljarder de kan styra över, minsann inte bara SIDA utan alla dessa tusentals miljarder som snurrar runt hela importen. Det finns några drivande ”galjonsfigurer”, t ex Schori, Eliasson m fl., de får makt och glans och jäkligt bra med pengar för att låta sig lånas till allt detta. Tro inte för ett ögonblick att det handlar om något annat än pengar och makt. Det veka svenska folket kommer man att utnyttja ända tills det säger stopp. Det kommer nog inte att hända. Kanske blir det klarsynta invandrare som vill Sverige väl som kommer sätta stopp för detta slaktande av Sverige och allt svenskt.

   Gilla

 4. Jag funderar på om man skulle köpa på sig ett gäng bultpistoler. De är grymt effektiva och det krävs ingen licens…

  Gilla

 5. De som blir politiker är en särskilt sort, det vet vi ju. De älskar att ljuga och bedra och de flesta människor älskar att bli bedragna.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s