Socialdemokratiska asylaktivister i sitt esse inleder morgonen

Alla som går omkring och tror att Socialdemokraterna är på väg att köra över Miljöpartiet i migrationsfrågan kom nog på bättre tankar efter Stefan Löfvéns utspel igår om att Sverige absolut inte ska ha ett volymmål. I dagens Aftonbladet befäster partiet sin ståndpunkt genom att 233 S-debattörer och kommunpolitiker runt om i landet, däribland flera lokalpolitiker från Ystad samt hela styrelsen för Tro och Solidaritet som för övrigt har kopplingar till Muslimska Brödraskapet, i ett debattinlägg – inramat av bilder på barn i en skyttegrav – deklarerar att Sverige ska fortsätta vara en humanitär stormakt.

Det är nästan så man tror att det är ett skämt, men icke utan här har vi således hundratals politiskt aktiva socialdemokrater som på fullt allvar inte förstått att det inte längre fungerar med kravlös asylinvandring där man inte behöver kunna försörja sig själv innan man får ta hit sina anhöriga. I vanlig ordning strösslar man med fina platityder som ”mänskliga rättigheter” och refererar till Barnkonventionen.

Här visar man att man är precis lika olämplig att sitta vid makten som Miljöpartiet och Centerpartiet, där asylaktivister som inte har medborgarnas bästa för sina ögon tillåts diktera villkoren utan att ha en aning om hur hela klabbet ska finansieras – det viktigaste är trots allt att vinna godhetspoäng. Tvi vale för dessa naiva godhetsapostlar som driver landet i botten!

Det borde vara straffbart att locka hit fattiga människor från världens olika hörn trots att man saknar kapacitet att hantera alla nya individer och det enda man gör är att placera migranterna i utanförskap samt låta skattebetalarna stå för notan samtidigt som de själva gör sig en rejäl hacka genom att slå sig för bröstet över sin egen förträfflighet! Men i landet Mellanmjölk tillåter folket att de folkvalda tar sig precis vilka friheter de vill och dessutom betalar vi snällt för kalaset!

#onlyinsweden

#vibetalar

https://www.aftonbladet.se/debatt/a/4qygLe/sverige-ska-vara-en-humanitar-stormakt

8 reaktioner till “Socialdemokratiska asylaktivister i sitt esse inleder morgonen

 1. Sossar har väl aldrig någonsin, och kommer aldrig någonsin lyssna på, eller göra som medborgarna vill. Det enda som är viktigt är att sitta vid maktens portar.
  Och att man nu skulle varit lite smart, och visa att man tar kritiken på allvar i en ”någorlunda” bred uppgörelse om migrationspolitiken var att hoppas på för mycket. Istället fick extremisterna i MP styra och ställa, precis som vanligt.

  Gillad av 2 personer

  1. Jag suckar hllviken,hur vet man att det inte var ett vådaskott från en svensk jägare med licens? Ha inga förutfattade meningar.Svenska jägare kan inte skilja på en mjölkko eller en älgko och titt som tätt får deras vårslöshet förödande konsekvenser.Att svenska jägare tar fel på tamboskap och vilda djur är mycket vanligt och det har hänt här i min omgivning.Naturligtvis erkände ingen i det svenska jaktlag som vid tillfället befann sig i närheten.Vådaskjutningar är en anledning till att regler kring vapeninnehav måste skärpas.

   Gilla

  2. Jag är verkligen nyfiken på varför du sprider obekräftade uppgifter om vem som gjort det.Genuint nyfiken.Tvitterinlägget grundar sig endast på hörsägen.Inga bevis finns.Det gagnar väl ingen att sprida obekräftade uppgifter så varför gör du det hllviken? Jag väntar med spänning på ditt svar!

   Gilla

   1. Nä Realist,man kan inte bara häva ur sig saker utan bevis.Det är ju en farlig utveckling.Det finns de som har ont i sinnet av att sprida en felaktig bild men varken du eller hllviken tillhör dem om jag fattat rätt och därför är jag verkligen nyfiken på varför man villigt sprider sådana rykten.Kriminella kräk skall straffas hårt och dödsstraff måste införas men rättstaten måste upprätthållas.

    Gilla

 2. Det är så jag knappt tror ni förstår vad som händer i Sverige just nu. Det är mer än tragiskt. Om 5 år begriper alla i Sverige. Förstörelsen av det Sverige vi levt i fortsätter. Benämningen totalitär demokrati räcker inte längre, det är värre än så.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s