En skymf mot vårdpersonal när ungdomar anordnar fester där den som först blir smittad med corona vinner pengar

I Tuscaloosa i delstaten Alabama, visar ungdomar att man totalt struntar i vårdpersonalen som sliter hårt för att rädda liv under coronapamdemin. Där har man nämligen anordnat så kallade ”coronafester” där personer som smittats av viruset uppmanas att smitta andra med vilja och det har samlats in pengar till festerna där den som först blir smittad med coronaviruset vinner pengarna.

Randy Smith, chef för brandkåren i Tuscaloosa, deklarerade vid ett bymöte i tisdags att festerna pågått i åtskilliga veckor.
-”Vi trodde till att börja med att det bara var ett rykte. Vi undersökte det närmare och läkarkontoret bekräftade det samtidigt som statliga myndigheter hade samma information.”

I delstaten Alabama har det de senaste två veckorna registrerats över 10.000 nya smittade och sedan myndigheterna började testa i mars har det registrerats 38.442 smittade i delstaten.

Respektlöst och dumdristigt helt klart! Även här i Sverige har det rapporterats om ungdomsfester under pågående pandemi, bland annat skriver GP idag om 500 festande ungdomar i Marstrand under seglarveckan. Vi får väl skylla på att de unga inte vet bättre. 🙄

https://www.berlingske.dk/internationalt/under-corona-fester-i-alabama-opfordres-smittede-til-at-smitte

6 reaktioner till “En skymf mot vårdpersonal när ungdomar anordnar fester där den som först blir smittad med corona vinner pengar

  1. Det ska nog gå att ordna sjukvård till dem. Det är de äldre svenskarna man ville bli av med, de resurser de krävde behövs till utlänningarna. Dessutom bar de äldre på för många minnen av hur det en gång i tiden var. Sådant kan inte tolereras när det nya folkets historia skrivs. Det nya folket, muslimerna. Det gamla folket, de som man lät dö i äldreboendena.
   Unga Coronasjuka svenskar får nog vård. Deras arbetskraft behövs i det nya folkets tjänst.

   Gilla

 1. Vad är väl ungdomarnas lek i usa mot statens dödliga allvar här? Platt intet. Här har vi planerat dödande av Sveriges äldre av staten även om det beskrivs i oturstermer.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s