10-årig pojke i Oslo rånad av pojkgäng

Det är inte bara i Sverige som barn rånar barn. I centrala Oslo blev en tio år gammal pojke i eftermiddags rånad på pengar utanför Møllegata skola.

Pojken var tillsammans med en kamrat då fyra äldre pojkar kom, knuffade ned honom i backen och höll honom där medan de tog hans pengar.

Polisen söker nu efter fyra mörkhyade pojkar i 12-14 årsåldern och har signalement på rånarna tack vare en övervakningskamera.

Det har skett flera rån mot barn i Oslo den senaste tiden. I måndags blev tre pojkar i 12-14 års åldern hotade och rånade på en fotbollsplan vid Bekkelaget skola, ett stycke från platsen där dagens rån skedde.

Bra att polisen och tidningen inte hymlar med signalement, då torde det vara lättare att få fast ynglen.

Bedrövligt med dessa rån mot barn – hur ska föräldrar våga släppa ut sina barn att leka när risken hela tiden finns att det kommer förbi ett gäng ligister och snor deras kläder, mobiler och pengar? Är det konstigt att folk väljer att beväpna sig själva och att allt fler ungdomar bär kniv när samhället ser ut som det gör med osynliga makthavare som inte gör sitt jobb?

#vigillarintefegapolitiker

https://www.aftenposten.no/osloby/i/kJ2zLL/10-aar-gammel-gutt-ranet-i-oslo-sentrum

10 reaktioner till “10-årig pojke i Oslo rånad av pojkgäng

 1. Sedan 2015 med det ofattbara massinsläppet av utlänningar har det bara blivit värre. Alla svenskar verkar böja sig för något/någon och väljer hellre att bara foga sig än att säga stopp, vad i helvete håller ni på med. Alla väljer den enkla lösningen. Vilket moraliskt förfall!!! Igår i Expressen skrivet tre rövslickande män med makt att de ”ensamkommande” ska få stanna. Hur kan man fega ur så och låtsas som om verkligheten är på ett annat sätt än vad den är? Dessutom var det inte ”en som kom ensam” det var ju för fan en hel jävla arme som kom samtidigt! Samtidigtkommande för helvete!!! Samtidigt importerade spjutspetsar som var och en drar med sig tio andra. Vilket förfall i Sverige, värst i västvärlden.

  Gillad av 1 person

 2. Dessa partier, S, mp och V, vad är det för mirakel som ska ske nu som ska rättfärdiga denna massimport av utlänningar? Som ska sudda ut allt helvete de ställt till med? Vi väntar på ert svar.

  Gillad av 1 person

 3. Råheten och vidrigheten kommer från någon
  Och inte är det från det norska eller Svenska
  Samhällets strukturer.
  Och inte är det från fattigdom eller utanförskap.
  Flyktingar lever på normal standard.
  Vilket är mycket mer än vad svenska hedliga arbetare
  Någonsin får uppleva.

  Varför människor som garanteras ett bättre liv än
  Svenskar . Blir kriminella är bristen på
  Respekt för möjligheterna de fått gratis.
  Hade jobbat och betalat skatt och varit riktiga flyktingar
  Hade de varit tacksamma.
  Men föräldrarna klagar och lurar samhället och
  Därför blir barnen kriminella.

  Valet att komma till välfärdssamhället var inget annat än girigheten.
  Vilket leder till kriminalitet

  Gillad av 1 person

 4. De unga lär sig av de äldre i de kriminella gängen att det är ofarligt att begå brott, för det finns inga straff, eller så är straffsatserna så löjligt låga att det inte skrämmer någon. Dessutom har vi den otroligt korkade lagen som ger straffrabatt, och mängdrabatt tills man är 21, Sossarna gick faktiskt till val på att slopa rabatten, och vi lär väl få vänta på att något händer.

  Gillad av 1 person

  1. De lär sig inte bara av de kriminella gängen, de lär sig av mamma och pappa, av klanerna, de lär sig att polisen inte bryr sig, de lär sig att rättsväsendet inte bryr sig, de lär sig att våra nya politiker håller dem om ryggen, de lär sig i skolan att pojkar är mer värda än flickor, de lär sig att om man bara är våldsam och grov och har familjen och klanen i ryggen så kan man ta det man vill, man kan våldta och mörda nästan lika fritt som i hemlandet. Den stora skillnaden är att här får man betalt av våra nya politiker för att göra det.

   Gilla

 5. Få orkar eller ens bryr sig om att ta in vidden av det sker i Sverige nu. . Det har alltid varit så vid stora omvälvande samhällsförändringar. ”Vi förstod inte, vi såg det inte komma, vi trodde inte” osv osv. Några såg judeutrotningarna komma, de stack till usa, england m fl länder. Efter kriget urskuldade sig alla, alla hade alltid ursäkter för sin underlåtenhet att handla. Här i Sverige agerar inte någon, inte ens de många som tycker på nätet verkar på riktigt bry sig om att förstå vad som sker.
  Det är förutsägbart hur snacket kommer att låta 2024.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s