Migrationsöverenskommelsen är död – Socialdemokraterna valde makten framför ansvarsfull politik

Landets alla asylaktivister kan nu andas ut – migrationsöverenskommelsen blev precis det fiasko som jag förutspått eftersom vår socialdemokratiska statsminister inte vågar riskera regeringsmakten genom att köra över extremisterna i Miljöpartiet och Centerpartiet. Idag deklarerade Stefan Löfvén nämligen i en intervju med Sydsvenskan att S säger nej till ett årligt volymmål genom att helt avfärda Moderaternas förslag.
-”Vi ska inte ha ett fixt antal människor som innebär att man inte kan stå upp för asylrätten.”

Löfvén är dessutom lyrisk över samarbetet med MP.
-”S och MP passar oerhört bra ihop och vi har lärt oss mycket av varandra.”

Ja mycket ska man höra innan öronen trillar av och tyvärr verkar Löfvén helt verklighetsfrånvänd i sina uttalanden.🤦‍♀️ Det enda rätta hade varit att kräva folkomröstning om invandringen, men ve och fasa för att låta folket få säga sitt – det vore helt oacceptabelt i ett land som Sverige där medborgarna förväntas hålla tyst och dra in skattepengar som regeringen sedan kan låta regna över alla andra grupper utom de som betalar!

Allt har således varit ett spel för gallerierna och i augusti kommer Morgan Johansson presentera en transparent ”överenskommelse” som inte förändrar något med dagens oansvariga migrationspolitik eller för den delen den totalhavererade integrationspolitiken.

Det är bara att sätta sig tillrätta och spänna fast säkerhetsbältet – två år till med denna galenskap kan bara leda åt ett håll, nämligen käpprätt åt helvete!

#onlyinsweden

#vigillarintefegapolitiker

#vibetalar

Källa: Expressen

12 reaktioner till “Migrationsöverenskommelsen är död – Socialdemokraterna valde makten framför ansvarsfull politik

 1. Förhoppningsvis vaknar svenskarna innan nästa val!?!?!?!

  Gilla

  1. Att svenskarna skulle vakna innan nästa val är precis lika troligt som att helvetet fryser till is innan nästa val. Sluta hoppas så slipper du bli besviken.

   Gillad av 1 person

   1. Hoppet övergav mig i det senaste valet. Jag var arg i många år, sen blev jag förtvivlad, nu
    försöker jag inte bry mig och säger till mig själv, popcorn, popcorn!
    Förra sommaren hoppade jag av på Svarte station för ett kvällsdop, det slutade med att jag tog nästa tåg och åkte hem. Det är kört för Sverige och jag kommer inte att bry mig det minsta när dumsvensken
    börjar förstå att det här är inte hållbart.
    Tack för kaffet, men jag måste skriva att jag är mäkta imponerad av att du orkar kämpa som du gör Jenny.
    Hatten av och jag hoppas att du får till en förändring och ett erkännande, det är du värd och jag hoppas jag har fel med min negativa syn på det hela.
    Trevlig helg vänliga hälsningar Tobbe

    Gillad av 2 personer

 2. Ja, nu är vi verkligen i en totalitär demokrati. Vem hade trott det om en försagd svetsare. Hitler var ju misslyckad konstnär som slog sig ihop med en mager hönsfarmare och en försupen tjockis som älskade uniformer (Göring). G satt förresten intagen ett tag på Långholmen här i Stockholm ett tag. Han var postflygare till Finland.
  Vi får se hur överenskommelsen ser ut i stort. Värst är att mp verkar behålla sitt inflytande. Volymmål i sig är inte det bästa. Bäst är att ingen kommer hit men det är orealistiskt. Näst bäst är att det blir så oattraktivt som möjligt så inte någon vill komma hit. Fast 600 miljoner indier skulle nog vilja komma oavsett hur det ser ut. Men de är ju inte utsatta. Än. Indien har ju inte islam som majoritetsreligion vilket medför att landet försöker ta hand om sitt folk.
  Som sagt, Afrika är stort, där finns många och där ryms många. Mp får väl öppna en filial där för att locka de riktigt stora volymerna till Paradiset här på jorden. Vem vet, kanske blir det så om 15 år att utlänningar blir en exportvara även för Sverige, inte bara importvara. 🇸🇪🐝👋🤳

  Gilla

 3. Hur många miljarder är de beredda att ta emot???
  Är 7 000 000 000 nog??
  Inget tak ger den frågeställningen & borde lyftas till politrukerna av alla slag.
  Ingen kan nu missa var lejonparten av skatten är tänkt att gå.
  9 h på kneget(ink raster) & 6 h i sjön pga skatter, avgifter & annan $kit idag….
  Till vad nytta??
  Pensionsfonderna tömmer de djävlar/politrukerna oxå via ÄFS, mig veterligen…
  Näe, det här är-f. n i mig- inte ens ”halvbeiget” längre!

  Att all skit i Europa sker av sig själv är nog att hoppas på mycket…

  Ha en bra en!!

  Gilla

 4. Löfven missade totalt chansen att ta kommandot över makten, och få till en bred överenskommelse över ”block”gränserna, ett gigantiskt misstag, framförallt om (S) vill sitta kvar efter 2022. Nu visade sig (S) vara helt i händerna på det lilla extremistpartiet MP igen.

  Gillad av 1 person

 5. Tyvärr kommer detta att innebära att sossarna som nu nästan uteslutande förlitar sig på import av kaos migranter, dvs arga unga muslimska män, radikaliserade i sina hemländer eller av islamistreginen i Turkiet innan de släpps ut hit, för att få sitta kvar kommer att göra just det, ta hit så många som det bara är möjligt för att etablera ett faktum nästa politiska konstellation kommer ha väldigt svårt att bryta.

  Trots löfte om minskad import av sådana 2019 tog man tillslut emot över 120.000 vid årets slut, officiellt, så vi kan nog räkna med minst det dubbla, vilket sedan omsätts i praktiken i ökade bilbränder, våldtäkter, kriminalitet, bomber och skjutningar sedan.

  Gillad av 1 person

 6. lll

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s