Stökig natt och oetisk romans

Ännu en stökig natt kan läggas till handlingarna; två bränder där byggnaderna brann ned till grunden – en villa i Marks kommun respektive en maskinhall i Kristianstad som dessutom misstänks vara anlagd – flera knivhuggningar på olika platser samt en buss beskjuten med flera skott i Tensta.

Otryggheten i Sverige fortsätter vara ett stående inslag i människors vardag samtidigt som de som har ansvaret förblir tysta och handlingsförlamade.

Herr Johansson har så klart händerna fulla av fru Strandhäll, men det måste väl finnas fler personer som kan ta tag i saken och skapa ordning?

Hur etiskt är det för övrigt att de fortsätter arbeta på samma arbetsplats, det vill säga riksdagen? Jag är förvånad att inte fler röster höjts från etablissemanget för att kräva att en av dem omgående får lämna sin post eftersom det är direkt olämpligt och en sorts jävsituation.

Strandhäll har till exempel hyllat den våldsbejakande organisationen AFA på sociala medier, vars kretsar Johansson åtminstone på pappret har som uppgift att bekämpa, men som med allt annat där Socialdemokraterna är inblandade ser man tydligen mellan fingrarna!

Bildkälla: Aftonbladet

11 reaktioner till “Stökig natt och oetisk romans

 1. Vi går under därför att alltför många lever livet som sömngångare!

  Gilla

 2. Vi befinner oss redan i en lågintensiv konflikt, vårt rättsväsende ger efter, det växer fram parallellsamhällen, vi har en stor politisk ovilja att se hur illa ställt det är, detta blir facit av okunskap och bristande kompetens hos våra politiker.

  Vi har en åsikts och -yttrandefrihet som är smalare än tråden som ska gå igenom nålsögat, vi har ett förtryck av kvinnor från vissa kulturer som media, kyrkan och makten inte ifrågasätter eftersom de inte har kunskap eller viljan att göra rätt eller vara/tänka kritiskt om den kulturen.

  Vi har ingen som ifrågasätter våra makthavare, eftersom media och politiker spelar i samma liga och kliar varandras ryggar så faller även den rättsgranskningen den kan vara och ingen journalist i Sverige verka bekymra sig över detta.

  Vi har yrkeskriminella som har tagit makten över vissa stadsdelar vi har no go-zoner som ingen vill eller vågar gå in i och staten har inget att sätta emot eftersom de kriminella besitter ett våldskapital som inte rättsväsendet riktigt kan greppa. Detta vinner man inte genom att bjuda på saft och bullar och nej det fungerar inte med pizza heller, rättsväsendet vet mycket väl vad som behövs för åtgärder men när det finns politiskt tillsatta chefer på viktiga poster så blir det stopp för de tankarna.

  Ändras inte detta snarast kan vi bytta ut konflikt till inbördeskrig för så nära är vi, och då har jag inte ens tagit upp Muslimska brödraskapet, Corona, ekonomi, knarkhandeln, morden, sprängningarna, bränderna, våldtäkterna, domstolarna, straffen och allt annat det handlar om, men i grunden ligger ett mycket dåligt skött land som har blivet politiskt misshandlat och flämtar efter hjälp.
  Jag väljer att avsluta detta med ett citat av signaturen Rikard han beskriver allt detta på ett filosofiskt sätt ”Patientens vanföreställningar är verkliga för patienten.” Taget ifrån Fristad.

  Gillad av 1 person

 3. Morgan kan enligt bekräfrade uppgifter stå raklång när han slickar fittan på.Strandhäll.Det perfekta kärleksparet mao.

  Gilla

   1. Väldigt fräckt men jag kunde inte låta bli att skratta.

    Jag tycker mycket illa om Morgan ”diktatorn från Höganäs” som Ingrid & Maria kallar honom.
    Strandhäll är en *Karen* som man säger i USA.
    Det är väl därför man tycker det är kul när de tas ned på jorden.

    Gilla

   2. Hahah,nä FB är bara fake news.Twitter är inte bättre.Där är jag avstängd,förmodligen efter att skrivit att svinstallet var en synnerligen väl vald plats för Anders W Jonsson att sända radioprogram från.Jag vet inte vad man tolkat in i det.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s