Kontakt med Region Skåne på grund av åsiktsförföljelse

Jag har nu ringt till Region Skåne och fått reda på att de fått väldigt många mail med krav på att jag ska få sparken. De vet inte riktigt hur de ska hantera det eftersom jag inte är anställd där. De har dock noterat min begäran att få ut de offentliga handlingarna och ska förhoppningsvis skicka över detta inom kort.

Det är banne mig inte klokt att det sitter mängder med människor som sysslar med åsiktsförföljelse i Sverige 2020 baserat på ett inlägg i sociala medier som varken är rasistiskt eller hatiskt, för då hade Facebook plockat bort det för länge sedan.

Jag har för övrigt fått namnet på den tjej från Staffanstorp som skrev mailet till Region Skåne som jag lade ut skärmdump av igår, men på grund av att hon är under 18 år och lider av psykisk ohälsa så har jag valt att inte hänga ut henne med namn.

Vi får väl se vad allt det här mynnar ut i. Jag vill passa på att tacka för allt stöd jag har fått de senaste dagarna från många svenskar, men även danskar och norrmän. Vi ska inte tystna!

29 reaktioner till “Kontakt med Region Skåne på grund av åsiktsförföljelse

 1. 👍 👍 👍 👍 👍 👍 👍

  Heja Jenny – den ofrivilliga hjältemodiga kämpen för det fria ordet!

  ❤️ 💛 💚 💙 ❤️ 💛 💚 💙

  Gillad av 4 personer

 2. Det senaste landet med klar diktatur 2020 inte möjligt, jo tydligen jag vet själv blivit utsatt för detta hatet av att inte ha samma värdegrund vad det nu är?

  Gillad av 1 person

 3. Deras åsiktsförföljelser och angrepp sker helt ogenerat, och får på så sätt även en politisk betydelse genom att detta avslöjar rättsstatens undfallenhet och oförmåga att ingripa mot dessa personer. Detta fungerar som en katalysator för dessa personer som ger dem mersmak att just deras åsikter är rätt. De här är som jag ser det även en medveten politisk strävan att få ett samhälle där man inte tillåter olika åsikter. Detta i sin tur underminerar även vårt rättsväsende, eftersom rättsstaten har väldigt lite att sätta emot, både att försvara den som utsätts och att åtala dem som står bakom angreppen. Framför allt om man inte tillhör ”de goda hatet” allt detta du har fått utstå hade inte hänt om de varit omvänt, då hade ”åsiktspolisen” kommit till din hjälp, men som du säkert har upptäckt så är det skillnad på vilken gren man sitter på. Tack för en bra blogg och kämpa vidare vi är många som står på din sida.

  Gillad av 1 person

 4. Du har Jenny, likt ”Sickan” säkert en plan tror jag, hoppas jag i varje fall. Vad det nu kan vara värt har du mitt 100-procentiga stöd i denna sak. Det är förfärligt hur man hanterar en oskyldig bild. Det säger något om krafterna bakom scenen.
  Tänk, de som ”drar i trådarna” längst där bak, de har nu lyckats att få människor inom västliga demokratier att vända sig mot sig själva, vända sig emot sin egen demokrati! Det är ju vad som pågår. Canada med senaste exemplet. Man lyckas vända människor mot människor. Man lyckas få människor att ta sig friheter långt utöver vad den demokrati tillåter. De som importerats används som murbräckor. Så går det när den våldsutövande makten inte är i demokratins tjänst. Så går det när man som regeringsbärande parti enbart vill ha makten.

  Demokrati råder inte sedan ett antal år längre i Sverige, inte på det sättet som vi hade ”förr”.
  Hur sjutton blir man av med t ex alla dessa myndigheter som är till för att enbart hjälpa makten? Vad händer om riktigt onda människor kommer till makten i Sverige? Vilken guldsits för en diktator? En stark man (ja, ja, en stark kvinna då, en hen, en bisexuell, en homosexuell, en svart, en gul, en grön, en jude kanske osv osv) är ju vad många till slut ropar efter.

  Gilla

 5. I Kina stiftar man tydliga lagar som säger vad man får och inte får. I Sverige har vi låtsasdemokrati och bestraffar fastän folket bara följer lagen. Yttrandefrihet är således inte tillåten fastän grundlagen säger så.
  Vilket är värst?

  Gillad av 2 personer

 6. Jag läser alltid, men kommenterar väldigt sällan. Men nu var det väl dags igen…Du är inte ensam om ditt tänk, känner en enorm trygghet själv att läsa din blogg och känna ”samhörighet” Alla vi andra som ej har skrivandets gåva, beundrar kanske de som kan sätta ord på vad vi känner, du är en av dem och jag är evinnerligt tacksam att du finns. Största Bamsekramen till dig, rara du❤

  Gillad av 2 personer

   1. Bra. Skaffa inte Swish! Vill folk ge dig pengar så ge dem ett kontonummer eller en adress att skicka det rekommenderat till, gärna till en annan modig person som hämtar dem åt dig, men se upp med större brev och större paket från okända människor! Prata även med polisen eller jiu-jitsu-klubb om självförsvar. De är duktiga på sådant!

    Gilla

 7. Tips, J!
  YT Sean Hrosa:Pharaohs show mm…
  Det funkar helt plötsligt, för mig iaf.
  Världen är galen per definition, i min bok.

  Gilla

 8. De som är så inskränkta fördärvar kvinnors frihet och jämlikhet som Sveriges kvinnor kämpat för långt tillbaka i tiden. De som gjort detta mot dig har inte mycket innan för pannbenet. De tänker inte klart och på konsekvenserna av deras inskränkta yttrande.

  Skickat från min iPhone

  Gillad av 2 personer

 9. Det är hemskt så vårt tidigare någotsånär trygga samhälle förändras till en otrygg korrupt demokratur. Både jag och några vänner har blivit drabbade av lögnaktiga ryktesspridare som tagit både arbete och frivilligengagemang ifrån oss, försöker man få till någon form av upprättelse är det helt omöjligt att ens få svar på orsaken. Du är tuff Jenny , hoppas verkligen du orkar fortsätta skriva om alla samhällsproblem vi har. Du behövs för att väcka det sovande folket.

  Gillad av 4 personer

 10. Kvinnor i fula tältkläder får man alltså inte prata om. Får man prata om alla de svenska och svarta idrottare som åker dit för dopning då? Det är ju likadant internationellt, den ena färgade efter den andra åker dit för dopning. Speciellt många är det från Afrika. Får man prata om sånt eller ska det mörkas?

  Gilla

 11. Jag hoppas att du orkar kämpa vidare med tanke på det du utsätts för. För det du, och några till gör är ett fantastiskt arbete, och ser till att det fortfarande finns en anständig debatt som inter tippar över helt och hållet åt det autonoma vänsterhållet.

  Gillad av 1 person

 12. Att Jenny är utsatt beror på att hon visade en bild av hur islam ser på kvinnan. Sånt har ju inte ens de politiska partierna vågat prata om.

  Gillad av 1 person

  1. Mycket troligt beror det på föräldrar som egentligen inte ska vara föräldrar, den sjunkande skolan och den galna politiken som förs i landet.

   Gillad av 1 person

 13. Snart är Sverige som i Syrien och Kina.
  Ett inbördes krig för folk tål inte sanningen.
  Största lögnarna är mp, politikerna, flyktingarna och de är många som är
  Vänner med brödraskapet..
  Värsta rasisterna är dem som nu protesterar mot våldet mot svarta,
  sanningen att motsättningarna mot olika folk och kulturer och raser
  Har alltid funnits från alla sidor. Att säga att en sida är mer skyldig
  Är långt från sanningen.
  Frågan är varför alltid visst folk utför de grövsta och vidrigaste brotten.
  Och sedan aldrig vill erkänna sitt brott.

  De använder sig av en väldigt effektiv taktik.
  Om du gjort grova fel
  Hitler gjorde det,
  Anklaga andra och skrik högt så allas fokus läggs på andra
  Så slipper de straff själv.
  Politikerna kallade neddragningarna av sjuka och funktionshindrades
  Rättigheter. För arbetslinjen. Men det var bara ett sätt att kränka
  Och tysta ned alla berörda så ingen vågade säga något.

  Tydligen så är du för stark Jenny och någon är rädd för dina
  Sanna kommentarer.

  I Sverige verkar bilden av Sverige vara viktigare än
  Verkligheten. Vilket är skrämmande men det gynnar ju
  Någon och de är absolut inte Sverige vänner.

  Jenny du är en riktig Sverige vän.

  Gillad av 1 person

 14. Hej Jenny
  Dolores här 14829 skräpposter har kackerlackorna hittat hit också?
  jag har iallafall roat mig kungligt idag, one more nere för räkning, så jag ser fram emot fler projekt att redigera och korrigera!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s