MP kräver fortsatt öppna hjärtan-politik men vägrar prata om kostnaderna

Miljöpartiets strävan efter öppna gränser håller som bekant på att utlösa en regeringskris när andra partier tio år för sent vill dra i handbromsen. S är heller inte med på banan ännu, men de har nog insett att det inte går att fortsätta på det här sättet.

Propagandan för fortsatt öppna hjärtan-politik är massiv från partiet som i otaliga snyftinlägg samt debattartiklar säger sig vara det enda humana parti som står upp för asylrätten. Att man måste ha legala skäl för att få asyl är dock irrelevant för dessa aktivister.

Jag har i flera kommentarer den sista tiden försökt få deras ansvariga politiker att svara på vem som betalar och hur det ska gå till när pengarna börjar ta slut samt vi redan tagit in fler människor i landet än vi har kapacitet att ta hand om, men de skyr frågan som elden.

I realiteten vet vi så klart redan svaret – det är vi skattebetalare som står för notan och vår välfärd som för varje dag som går naggas i kanten medan samhället sakta men säkert kollapsar. Detta vill så klart inte dessa politiker höra talas om då logik inte är deras starka sida och man aldrig ser till folkets bästa – det är trots allt bättre att importera människor till utanförskap och slå sig för bröstet över sin förträfflighet samt framförallt håva in nya väljare som inte biter handen som föder en i första taget.

Svensk media hade kunnat göra djupdykningar i vad denna inhumana människoindustri kostar oss varje år samt peka på att vi inte längre ror iland detta eftersom alltför få kommer ut i riktiga jobb, men de har inget intresse i att stöta sig med våra makthavare. Lika bra att låta skeppet sjunka!

I Danmark däremot hymlar man inte med vad kostnaderna för staten och skattebetalarna slutar på. I torsdags kunde man klart och tydligt läsa att icke västliga invandrare och deras ättlingar kostar staten 33 miljarder DKK enligt beräkningar från Finansministeriet. Då ska man ha i åtanke att Danmark bara tar emot en bråkdel i jämförelse med Sverige och att man infört en rad strikta regler för att få ned antalet asylsökande, se till att människor repatrieras till sina hemländer samt ställer hårda krav på språk och försörjning.

Sverige är nog den sista utposten i Europa när det kommer till övergenerös migrationspolitik – inte undra på att lycksökare strömmar till bidragsparadiset i norr likt flugor till en sockerbit!

#onlyinsweden

#vibetalar

Källa: Berlingske

9 reaktioner till “MP kräver fortsatt öppna hjärtan-politik men vägrar prata om kostnaderna

 1. Även i Norge har man sedan alla år kunnat samtala offentligt om kostnaderna för deras insläpp av islam, inte bara i Danmark. I Norge har funnits och finns en en helt annan takhöjd offentligt kring vad man får och inte får säga.
  Återigen, MP respekterar inte demokratin och dess spelregler. De är mer att likna vid en trosviss pöbel som driver igenom sina tro än ett politiskt parti som respekterar spelreglerna. När islam finns som ett eget parti kommer vi få se exakt samma beteende, demokratins spelregler kommer inte respekteras.
  Det som borde vara intressant redan nu att reflektera kring är hur hanteringen av Sveriges tillstånd ska se ut efter 2022. Oavsett vilka som vinner regeringsmakten står de inför samma gigantiska utmaningar. S har ingenting kvar i idépåsen, borgerligheten har i skymundan samlat ihop sig och kommer säkert presentera något liknande Alliansen. Det innebär säkert att samhällets attityd mot bidragstagare och allt våld kommer att hårdna och fortsatta privatiseringar. Förr sade man att staten och kapitalet satt i samma båt, livet var enkelt då. Kapitalet försvann från statens kontroll för många decennier sedan. Det far världen runt och letar efter den båt som är bekvämast och ger mest fördelar. Kapitalet har nu en tid suttit i Sverige på så vis att Sverige nu är skyldig kapitalet ofattbart många miljarder som bekostar människoimporten. Sverige måste och kommer att betala varför staten kommer göra allt för att dra in pengar till avbetalningarna mm, det är ett som är säkert efter 2022.
  MP har ju aldrig i någon enda intervju offentligt behövt resonera om konsekvenser av importen av människor och då främst med islamsk tro. Ansvarsutkrävandet fungerar inte och kommer inte fungera. En som är orolig är säkert Bah-Kunke, hon har ju dragit en enorm vinstlott. Utan att vara något annat än en medelmåtta har hon på något vis kommit till toppen politiskt. Säkert har hennes hudfärg gett henne fördelar som inte tillkommer ett vitt skinn på det viset. Självklart skulle hon vilja fortsätta lyfta lön och traktamente i Bryssel och på distans tala om vilka rasister vi svenskar är och likt Margot Wallström och Ann Linde tala om för världsledare hur de ska göra, inte sällan i förolämpande tonfall.

  Gillad av 1 person

 2. lll

  Gillad av 1 person

 3. MP har kostat oss skattebetalare åtskilliga miljarder, hur dessa aktivister kan få kidnappa 94% av befolkningen är en gåta. Om dessa dårar får sitta en mandatperiod till så är allt hopp ute med Sverige.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s