När det handlar om det goda hatet är allt tillåtet

Se där ja! Någon mindre begåvad kvinna gjorde verklighet av sitt hot att försöka få mig avskedad från Region Skåne. Vedervärdigt och uppenbar åsiktsförföljelse!

Men vederbörande kan känna sig blåst på konfekten eftersom jag inte jobbar där! 🤥😂

Dessutom – hur kan hon veta att det var en fullpackad strand och att jag som vårdanställd aktivt utsatte mig för att få Covid-19? Jösses!

9 reaktioner till “När det handlar om det goda hatet är allt tillåtet

 1. Ja detta bevisar återigen att den sista idioten är inte född än.
  Tyvärr så är våra mentalsjukhus nedlagda, i annat fall hade denna mindre begåvade kvinna omgående beretts en plats. Dock torde det vara hög tid att återigen bygga nya mentalsjukhus eftersom de mindre begåvade inte klarar av att leva i det öppna samhället.

  Gillad av 1 person

 2. Jag drar paralleller mellan Lars Vilks och dig, Jenny! En bild säger mer än tusen ord, både du och Lars gjorde de ni har all rätt till enligt svensk lag. De vill säga att ni båda gav islam en bild, tyvärr går det inte att diskutera med ”det goda hatet” eftersom de har kidnappat spelplanen och vägrar inse vilken osund illusion deras åsikter har. Nästa steg blir att skippa deras spelregler och starta spelregler som passar alla oss andra, i stort gäller det att vinna, det finns inget vackert i detta det gäller att kämpa/spela bättre än motståndaren. Den som inte förstår detta vill jag bara påpeka att vinnaren tar allt, alternativet är underkastelse och kapitulation. Förlora är inget alternativ, fråga förlorarna det vill säga de som redan har lidit nederlag genom århundraden vad de tycker!

  Gillad av 2 personer

 3. Och nyss skrev desperata Aftonbladet en snyftartikel om burkinikvinna som fått 50.000 likes för sitt ställningstagande efter mitt inlägg. Inte ett ord om hur hatet och hoten haglar i över 18.000 kommentarer i mitt inlägg som varken är kränkande eller rasistiskt eftersom Facebook inte tagit bort det. MSM… 😡👎
  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/509yvK/fatma-24-om-strandhanet-trott-pa-den-har-diskussionen?fbclid=IwAR1MlItdhjDiX9Ya8rLSLJNI930Ebaoj0l4dJycVeSFq_FX0XN6hgmNjJt0

  Gillad av 2 personer

 4. Hej!
  För några år sedan arbetade jag inom vården som USK. En dag när vi satt under en fikapaus säger en arbetskamrat som är muslim med en mycket stolt röst…- Män respekterar mig när jag har slöja…..Jag svarade då, -Svenska män respekterar kvinnor även utan slöja. Det blev mycket tyst. Det handlar naturligtvis inte om att männen ”respekterar” henne som kvinna. Hon kommer aldrig förstå att slöjan markerar för männen att kvinnan som bär den är underdånig honom. Inom islam är En man, lika mycket värd som Två kvinnor.

  En gång i tiden visste jag inte vad alternativ media va för någonting. Första gången jag såg text ur alternativ media va artiklar från Avpixlat (som nu bytt namn). Jag blev helt förskräckt. Då jag hört att människor som tillhörde ”den” sidan är onda, bestämde jag mig för att börja läsa tidningen för att själv försöka bilda mig en uppfattning. Detta ledde till att jag fick upp ögonen för fler och fler alternativa media. Alternativa media upptäckte jag va bättre på att hänvisa till varandra, och en ny värld började öppnas för mig. Jag lärde mig att människor inom den alternativa sfären inte va ett dugg mer ondskefulla än några andra. Jag lärde mig, att om det va några som verkligen ville ha yttrandefrihet, så va det dom på högerkanten. Är det några som respekterar kvinnan, så är det den vita mannen.

  Den kvinnan som nu kommenterat artikeln om ”tältet”, förstår nog inte att ytterligare en och en till kommer att börja få upp ögonen då hon skriver artiklar i tidningen.
  Så, nu Jenny, kommer ännu en , och ytterligare ännu en att börja se slutet av dimman.

  Vänligen från Nina

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s