Influenser anklagar Danmark för att vara rasistiskt

Det är många som rider på Black Lives Matter-vågen och missbrukar det redan urvattnade ordet rasist. Till exempel den danska influensern Amalie Haven som i ett inlägg på Instagram skriver att Danmark är rasistiskt och kritiserar både media samt politiker för att negligera att mordet på en man som skedde på Bornholm tidigare i veckan hade rasmotiv. Hon uppmanar sina följare att protestera. En professor i IT-etik betraktar dock hennes inlägg som fake news.

Det var i tisdags morse som en 28-årig man med rötter i Tanzania hittades död vid en lägereld i Nordskoven på Bornholm. Två etniskt danska bröder anklagas för mordet och de två männen säger att de inte hade för avsikt att slå ihjäl honom. De två bröderna har slagit och sparkat offret, huggit honom med kniv samt slagit honom med en flaska. Dessutom ska de ha tryckt ett knä mot mannens hals.

Det är detta med knät mot halsen som fått Black Lives Matter i Danmark att spekulera i rasmotiv. Men, trots teorin som florerar på sociala medier ser dock dansk polis inget rasmotiv. Offrets nära vän har också svårt att se att det skulle finnas ett rasmotiv och säger att man inte ska koppla ihop det med det

Källa: Jyllandsposten, TV2

6 reaktioner till “Influenser anklagar Danmark för att vara rasistiskt

 1. I hela Nordafrika inklusive det väldiga Sahara och en bit söder därom, där finns det ”rasism”. Inte på det där tomma, banala sättet som svenskarna anklagas för, utan på allvar. Tuareger krigar mot araber och de svarta, araber krigar mot tuareger och de svarta, de svarta försvar sig mest mot araber och tuareger. De svarta i sin tur krigar mot andra svarta.
  Världen är komplicerad. Nu har världen importerats till Sverige. Konflikterna, problemen, islam, allt har importerats hit.

  Gillad av 1 person

  1. Ja, så ser de ut dessa människor (Poohl) som villigt ställer upp med en motberättelse om i detta fall en ”vit-makt-rörelse” för att försvåra för folket att se vad som sker kring både import av människor och demokratin. Skickligt intervjuat av Willgert.
   Intervjun är en av många bilder, ett av många exempel på hur Sverige som demokratiskt land har förfallit. Andra exempel är den utnämningspolitik som S ägnat sig åt, ideologiskt trogna och ofta utan sak-kompetens har människor placerats överallt i samhället på viktiga poster. Ytterligare ett exempel är inrättandet av myndigheter vars enda uppgift är att påverka opinionen och att vara lobbyister åt S. Det starkaste exemplet är ändå hur Sveriges Radio, Utbildningsradion och SVT under ett par år indoktrinerades för att medarbetarna skulle säga de rätta sakerna (”varje medarbetare ska förstå, omfatta och tillämpa ett antal begrepp som t ex mångfald, rättighetsperspektiv, normkritik och interkulturellt förhållningssätt”). Detta är citat ur handlingar.

   Människor kan tillåtas invandra om de följer landets lagar och regler OCH om de bidrar till landet, genom handel eller på annat sätt. De människomassor som nu har och fortsätter importerats/s har ingen erfarenhet historiskt av hur en demokrati fungerar, de har en religion som inte är förenlig med västerländsk demokrati, de har överhuvudtaget inte vare sig en vilja eller önskan att ”bli som vi”. Ovanpå detta ger den alltmer korrumperade staten dem legitimitet att inte behöva integreras. Folkets frågor och kritik har tystats genom makten över media, främst då SR, UR, SVT och DN. Till det kommer ett vittförgrenat nät av PK-människor, lobbyister och tusentals politiska tjänstemän i regeringskansliet och i partiernas högkvarter.
   Botten är ännu inte nådd vad gäller demokratins förfall i Sverige, många svåra årtionden återstår innan en ny jämvikt kan komma, hur den nu ser ut.
   ”Kriget är en fortsättning på politiken, bara med andra medel”. Så långt kommer det rimligen inte att gå i Sverige, men landet är förändrat för gott. En stor del i skulden har de kristna, svenska kyrkan, religionen. De må vara goda men är livsfarliga när de få politisk makt som Tro och Solidaritet inom S-rörelsen m fl. Ännu livsfarligare är islam som på ett helt annat sätt eftersträvar politisk och ekonomisk makt. I Sverige har islam nu en betydande politisk makt. Till skillnad mot kristendomen är islam beredd att fatta de nödvändiga besluten. Det våld vi ser i Sverige sedan importen började är ett uttryck för det.
   Willgerts intervju klargjorde en stark drivkraft till att Sverige importerat människomassor. Internationellt kapital inklusive banker behöver placera pengar på ett säkert sätt. Sverige är ett betalningsstarkt land och genom att Sverige skuldsätter sig med massiv upplåning internationellt pga kostnaderna för människoimporten, så har kapitalet tillförsäkrat sig bra ränta och säker återbetalning i många decennier. Sverige är nu djupt skuldsatt, det är därför Sverige för första gången protesterar mot EU och inte vill att de pengar som ska lånas upp ska vara gåvor till ex Frankrike, Spanien och Italien, utan lån. I Sverige kommer nu pengar behöva dras in till statskassan på alla upptänkliga sätt, inte minst genom att de kommer kallas olika saker som ska lura folket, t ex att de är ”gröna” eller ”miljövänliga” eller liknande falska beteckningar.

   Gilla

   1. Daniel Poohl är *headhuntad* av den blodröde bolsjeviken Aschberg, vars förmögenhet kommer från vedervärdiga övergrepp mot kristna i Ryssland.

    Förut fanns historiska fakta från baltstaterna på internet – som nu är borttagna. Där kunde man läsa om kommunistiska torterare i fängelser. En av dem hade efternamnet Poohl.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s