Mitt i hatstormen

Jag har inte gömt bort er här på bloggen, men Facebook har de senaste två dygnen tagit allt min tid varför nyhetsrapporteringen gått på sparlåga. Anledningen är mitt inlägg om kvinnan som badade i abaya och hijab på stranden i Ystad – en text som varken innehåller hat eller rasism, bara kritik mot våra fega politiker som skapat ett samhälle som bejakar kvinnoförtryckande symboler. Ändå har det fått den muslimska communityn i landet att gå i taket och inlägget har fått över 8.000 kommentarer. Jag har aldrig sett så mycket hat, hot och personangrepp på ett ställe, det är rent bedrövligt och jag har även fått mottaga hot och trakasserier i meddelandeform via Messenger. De har kontaktat min före detta arbetsgivare och försökt få mig sparkad (de vet inte att jag är mellan jobb), lagt ut min adress, hotat att misshandla mig, skrivit att de hoppas jag får cancer eller covid-19 och dör, att jag ska brännas levande, massanmält inlägget och mitt konto samt i otaliga inlägg hånat mitt utseende – särskilt min långa panna.

Hatstormen fortsätter och det är omöjligt att resonera med faktaresistenta personer, men det är obehagligt att så många unga svenska tjejer samt även en del män finns bland nätmobbarna som försvarar kvinnofientliga kulturyttringar. Jag hoppas att det blåser över innan helgen är slut. Anledningen till att jag inte tagit bort inlägget är att jag inte tänker gå deras krav till mötes när vi har yttrandefrihet i landet och dessutom är det bra att alla får se deras rätta ansikte med allt hat de spyr ut!

24 reaktioner till “Mitt i hatstormen

 1. Jenny, ideologin som visar sitt ansikte och hotar mm. har många likheter med den som härskade i Tyskland. Samarbete skedde också under den tiden. Du är stark och övertygande med fakta alltid i ryggen. Beundrar ditt engagemang.

  Gillad av 2 personer

 2. Där ser man vad de ”goda våldet” står för, här finns ingen näthats granskning av förste generalen Tomas Åberg med bihang, ingen media som backar upp dig och skriver hur fruktansvärt snett de är, ingen media som ens vågar lyfta upp de du gjorde och än mindre skriva att de är fel och kränkande mot kvinnor. Kämpa på de du gör är både viktigt och bra, all kärlek till dig Jenny.

  Gillad av 1 person

 3. Du är helt enastående Jenny! Läste några av kommentarerna i inlägget på FB och hoppas du kan ruska av dig det mesta som en fågel som badar, det liksom bara rinner av. Det är fruktansvärt hur mycket hat det verkar finnas som riktas mot dig och många andra som skriver öppet vad som sker i Sverige och världen och frågan dyker upp igen i mitt huvud. Varför i hela fridens dar vill man vara i ett land där man verkar avsky/hata landet och dess befolkning?!?

  Gillad av 2 personer

 4. Vi är många som står på din sida Jenny. Förvånansvärt många unga svenska tjejer ja, som inte förstår sitt eget bästa. Såg en kommentar från en ung, utländsk kille som skrev att om några år ska svenskarna få se, då har vi tagit över. Ändå reagerar de inte, ingen självbevarelsedrift som sätter in.

  Gillad av 2 personer

 5. Öppna ögonen! Det här sker därför att Jenny med bilden (likt Wilks) gav en bild av islam. Det är islam som slår tillbaka mot dig. Det är varje rättroende muslims plikt att göra som de gör mot Jenny till följd av bilden. Återigen, islam är en våldsbejakande och aggressiv religion med politisk agenda av militärt snitt. Till skillnad från kristendomen tvekar islam inte att fatta besluten och agera. Varje försök till dialog och samtal är dömt att misslyckas. Islam har inte någonstans kunnat förenas med demokrati. Det är en erövrarreligion.
  Så, benämn saker och ting, händelser, skeende med det rätta namnet. Vad tjänar det till att uppröras rent allmänt utan att förstå sammanhanget? En muslim med stark tro är något helt annat än en ”vanlig svensk”, inklusive en svensk med kristen tro. Islams uppgift är att expandera, erövra. Så här långt har det gått långt över förväntan i Sverige. Islam har nu reell politisk och ekonomisk makt. Islam förenar olika folkgrupper och utesluter alla oss andra. En svensk, en kines, en thailändare, en australier, en same, en nigerian, alla är de måltavlor i Sverige och hela världen om de inte omfattar muslimsk tro. Snacka om rasism! Även om man är troende muslim men inte tillhör klanen är man inte helt accepterad, under ”bevakning”. Släktband med en klan är det enda riktigt, riktigt stabila, det som gäller absolut.
  Svensken har inte en chans att ens förhandla om samexistensen och han/hon inte ens vet vad/vem de förhandlar med. Svensken sitter inte ens vid förhandlingsbordet. Vi bör benämna de som agerar med de rätta namnen och beteckningarna. Det är islam som Sverige och svenskarna ska frukta. Det är islam som utför alla dessa våldsbrott, i islams namn. Inte ens en för svensken roande bild av ett par på en badstrand kan passera. Islam slår tillbaka direkt och stenhårt. Jag gissar att Jenny kommer tänka sig för en gång till innan hon publicerar en liknande bild som utmanar islam? Det skulle jag i varje fall göra, de vet ju var vi bor. Vi har dessutom inte en klan som kommer till omedelbar undsättning.

  Gillad av 1 person

 6. Tack Jenny för att du orkar hålla stånd mot islamiseringen av Sverige,jag ser med skräck vad som kommer att hända mina barn och barnbarn . Vi är så många som står på din sida ”det ska du veta ”, som GWPersson säger så ge aldrig upp.Kram

  Gillad av 2 personer

 7. Vad då hatstorm?
  Det är bara en upplysning var vi är på väg Jenny tog en bild från din blogg satte in på mitt FB-konto jag vet det kan va lite naivt men som riktig etnisk Svensk är det min skyldighet om landet skall kunna leva vidare helt enkelt! /Kjell

  Gilla

 8. Krya på dig Jenny.

  Tyvärr har vi en 7 klöver som förespråkar en mycket generös flykting politik och islamisering.

  Röstar man på 7 klövern vilket även du gjorde i EU valet så är man för en generös flykting politik och därmed mer islamisering.

  Tycker det är synd om dig och förtjänar inte hatet.

  Krya på dig.

  Gillad av 1 person

 9. Inget är så upprörande för mindre mentalt bemedlade som motståndet mot sanningen. Själv tycker jag synd om kvinnan och ser henne som ett offer för klantänkande och sekterism.

  Det bästa du kan göra är nog att polisanmäla för förtal om väldigt grova ord används. Man får nämligen inte kalla individer vad som helst inför andra enligt brottsbalken. I en civilrättslig process kommer du sannolikt få rätt och få ersättning för allvarligare förtal, tror jag.

  Detta är sannolikt en bra sak som dessutom skyddar vår demokrati OCH registrerar de kriminella samtidigt, så att när någon gör verklighet av sina hot så vet polisen var de skall knacka på och förhöra. Det kommer även få bort en hel del troll från nätet, tror jag. Snart kommer vi sannolikt kasta ut sådana individer tror jag, eller om Vetenskapliga partiet får makten, specialvårda på obestämd tid, detta i syfte att utbilda bort idioti.

  I övrigt kan jag rekommendera att pixla alla synliga huvuden och barnkroppar, även bakifrån, eftersom övervakningsrobotar annars kan kan upptäcka människor med skyddad identitet, samt att bloggsystemet vi använder inte tillåter bilder på barn alls, även om jag tror att Greta Thunberg är ett undantag, men hon beter sig mer vuxet än majoriteten av vuxna, anser jag, även om jag inte är drabbad av klimatångest själv.

  I övrigt så undrar jag varför du ens befinner dig på finanskapitalets ofria manipulerande plattformar?

  Gilla

 10. Jag stöttar dig till hundra procent! Våra förfäder har jobbat hårt för kvinnors frihet, rösträtt … Vi får inte vika oss! Dessa personer som inte gillar vår livsstil kan väl flytta härifrån! Då passar det inte för dem att bo här! Man kan inte komma till ett land och kräva att den som föder en skall ändra på sig, det är faktiskt den som kommer hit som får acceptera eller flytta någon annanstans!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s