Ett långsamt farväl till Miljöpartiet samtidigt som JÖ-partierna ligger risigt till

Vissa lördagar börjar bättre än andra, särskilt när man får syn på en god nyhet som den här som påvisar att Miljöpartiet får sitt lägsta stöd på tio år och nu är nere på 3,4%.👌

Enligt Svensk väljaropinion, som är en sammanvägning av flera opinionsmätningar gjord av Kantar Sifo för Ekots räkning, låg Miljöpartiet på 10% för tio år sedan, men nu får partiet sitt lägsta stöd någonsin.

Även JÖ-partierna, vars svek försatt oss i klorna på den sämsta regeringen i mannaminne, ligger pyrt till och Centerpartiet som brukar vara stabila i opinionen gör sitt sämsta resultat på flera år – deras 7,4% innebär den lägsta siffran på fyra år samtidigt som Liberalerna fortsätter ligga under riksdagsspärren.

Visst är det två år till nästa val, men med coronakrisens effekter i antågande bäddar det för ett hopp om att resultatet kommer stå sig och kanske att C faller ytterligare.

Jag dricker sällan alkohol men jag har en champagne som är oöppnad och den dagen extremisterna i den gröna falangen, vars politik skadat Sverige för decennier framöver, tvingas lämna riksdagen så lovar jag att korka upp den!

#vigillarintefegapolitiker

https://www.expressen.se/nyheter/miljopartiets-far-sitt-lagsta-stod-pa-tio-ar-/

12 reaktioner till “Ett långsamt farväl till Miljöpartiet samtidigt som JÖ-partierna ligger risigt till

 1. Överlever idiotpartiet MP ett val till, så är det definitivt slutet för vårt land. Är så in i helvetes trött på detta lilla skitparti som har ställt till så mycket skada för hela samhället, så det kommer att ta tid att städa upp efter alla deras galenskaper. Åker L åt helvete så är det också bra för Sverige…

  Gillad av 2 personer

  1. Minns att det är S som låtit dem få ett sådant orimligt inflytande. Om S sagt nej hade MP inte haft någon makt. Tro och Solidaritet inom S kramar islam lika starkt som S och V och svenska kyrkan. Och tidvis L och C. Och M.

   Gillad av 1 person

 2. Härligt att SD ökar i flera mätningar i sträck nu.

  Kanske är där något hopp för Sverige trots allt?

  M och KD vill gå ihopa med Centern och liberalerna så de partierna har jag 0 förtroende för. En alliansen vore mycket skadlig för Sverige där Annie Lööf dikterar vilkor.

  Annie Lööf har kört över Ulf Kristersson tidigare och lär göra det igen med tanke på att Ulf har svårt att säga ifrån och är alldeles för mesig, det kommer dominanta och kaxiga Annie Lööf med ett självförtroende som Zlatan utnyttja till max och styra hela regeringen så viktigt att SD ökar för att sätta press på M och KD för ett samarbete.

  Gilla

  1. Härligt att kunna ha förtroende för inte bara ett utan flera partier Jag har inte förtroende för ett enda parti om man med förtroende menar att de tänker hålla vad de lovar. Ett löfte från ett parti är ett politiskt löfte och det är inte samma sak som ett löfte bland oss andra.
   Nä, förtroende, det är nåt man får spara till familj och vänner.

   Gilla

   1. Fullständigt korrekt. I dessa tider, ja även i flydda tider, så är det att lura sig själv om hyser den minsta gnutta förtroende för något riksdagsparti. Detta är den nakna och krassa sanningen!

    Gillad av 1 person

  2. Själv tror jag inte på nationalkapitalismens gamla moderater, som styr och ställer i SD, eftersom även de har medverkat till att det faktiskt ser ut som det gör i Sverige, samt sjungit nidvisor om Olof Palme, hjälten gjorde landet till något att vara stolt över. Vi hade god beredskap och ett försvar som hette duga.

   På den tiden var ”asyl” inget djävla skämt. Folk i Chile riskerade tortyr på riktigt. Arbetskraftsinvandringen hade en orsak som hette en mycket låg arbetslöshet, vilket gjorde att företagen skrek efter arbetskraft. Integrationen fungerade och var p.g.a. låg arbetslöshet i praktiken assimilation. Kulturellt var de som invandrade integrerbara.

   Utan SD hade de andra partierna inte kunnat ställa sig i så extrema motpositioner som de faktiskt har gjort, under det osanna kontrollordet ”rasism!”, allt medan 7-klöverns politik har ökat klyftor, segregerat, skapat arbetslöshet och genom denna EU-högerpolitik har skapat viljan till protest, vilket har drivit människor rakt i famnen på det som eliten har bespottat teatraliskt på bästa sändningstid, nämligen SD.

   Nu när SD närmar sig makten så har SD helt plötsligt vänt helt om vad gäller EU och Nato. Man kan inte lita på partier som kontrolleras av frimurare och andra mutkolvar.

   SD luktar infiltration och frimureri lång väg, helt enligt Sion vises protokoll och helt vanlig spelteori, men visst skulle jag kunna ha fel. Tyvärr har jag oftast inte det. SD, Alliansen och JÖK:en är likt ler- och långhalm, därför med största sannolikhet ute efter att käbblande köra landet i botten och skapa hat mot muslimer, så att folk villigt skall gå i graven i deras nästa stora krig i Mellanöstern, eller rentutav inbördeskrig i Sverige, eller båda delar, i syfte att utrota både muslimer och ”arier”, som hatas av de nazi-sionister som kontrollerar sekterismen.

   Därefter skall folket sannolikt önska sig regimskifte och total girigbuksdiktatur, helt enligt problem-reaktion-lösning-principen. Det skulle inte förvåna mig det minsta om någon girigbuks-journalist, med lång näsa av allt ljugande, kommer utses som ny svensk konung.

   Gilla

  1. Du skall nog se att fulmedia kommer försöka rädda dem kvar i valspurten med alla medel de har, genom att helt okritiskt publicera en hel harang med väl valda lögn-späckade utspel, samt att det lättledda folket kommer gå på det, precis som vanligt.

   Så länge MP och L lyder fulmedias agenda och folket inte kan skilja lögn från sanning, så kommer MP och L nämligen ses som en tillgång för de som äger och kontrollerar fulmedia. Att det går vägen är för att tillräckligt många INTE är motiverade att upplysa folket om vem som äger deras älskade fulmedier, INTE är motiverade att undersöka hur man skiljer lögn från sanning, samt INTE är motiverade att upplysa andra om detta, samt inte föreslår bojkott av fulmedias lögner.

   Gilla

 3. Sossarna behöver alla likasinnade asylaktivister de kan få i regeringen och liksom sossarna behöver MP en stadig ström av arga unga muslimska män som genast sätter igång och spränger, bränner, hugger och v*ldtar så fort de fått livstids bidrag och uppehållstillstånd. Det finns inga politiskt engagerade och intresserade svenskar kvar som röstar på dem därför kan vi räkna med en chock höjning av invandrare från 120.000 om året till långt över 250.000 för att etablera faktum och skapa en ny väljarbas när SD & Co röstas fram

  Gilla

 4. Mp minskar och varit små länge
  ändå
  Har de haft och har en stor makt i migrationsfrågor.
  Deras asyl politik är fruktansvärd idiotisk.

  Men är rädd att S backar i migrationen om
  Mp hotar att hoppa av.

  Det kommer visa sig om M Och Kd vågar
  Kämpa för stramare asylpolitik eller de också
  Bara pratade .

  Om vi fortsätter i dagen takt kommer 100 procent skatt inte räcka
  Och pensionsåldern blir 90 år.

  Det finns då ingen välfärd för våra barn och vi kan inte räkna med vård när vi
  Blir gamla.
  Endast arabisktalande i affärer,dagis , fritids, skolor och sjukhus,

  Inser inte våra politiker att svenskar flyttar från områden där flyktingar flyttar in.
  De som har råd vill inte bo nära flyktingar, moskéer, arab affärer. Utan med
  Hedliga svenskar .
  Om polisen gjorde sitt jobb skulle nittio procent utvisas direkt. Pga falska asyl ansökan.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s