Fi går hand i hand med MP – anser att öppna gränser-politik är humant

Galenpannorna i Feministiskt Initiativ visar årerigen varför de inte platsar i Sveriges riksdag genom sitt utspel där man kräver att vi årligen ska ta emot minst 100.000 asylsökande.

Fi:s ekonomiskpolitiske talesman Martin Jordö skriver i ett inlägg på Twitter att partiet kräver ett ”migrationsgolv” för att vi ska kunna garantera att Sverige tar emot minst 100.000 nya asylansökningar varje år.

Jordö hävdar att vi borde vara tacksamma att vi lever i ett land som människor vill fly till, och inte ifrån samt att asylinvandring inte bara är en fråga om human migrationspolitik utan även har positiva ekonomiska makroeffekter. Vidare påstår han att Sverige haft en bättre ekonomisk tillväxt än våra nordiska grannländer på grund av invandringen.

🤦‍♀️ Jag vet faktiskt inte om man ska skratta eller gråta! De rapporter som påvisar att massinvandringen inte är lönsam för Sverige eftersom för få kommer i arbete verkar ha gått Jordö förbi.

Glädjande nog har Fi inget reellt inflytande på svensk riksdagspolitik, men att folk faktiskt röstat in stollarna i vissa kommuner – bland annat Simrishamn – säger en del. Är det inte på tiden att vi höjer gränsen för riksdagsspärren till 8%, eftersom folk inte verkar ha vett att förstå att vissa partier bedriver skadlig politik?

Fi kanske ska slå sina påsar ihop med de gröna asylaktivisterna i MP och bilda en allians lagom till nästa val för de verkar ha en hel del gemensamt – till exempel vem som ska betala för det dyrbara kalaset att bjuda in all världens ekonomiska migranter på skattebetalarnas bekostnad!

https://www.friatider.se/fi-kravet-ta-emot-minst-hundratusen-asylsokare-varje-ar

#vibetalar

18 reaktioner till “Fi går hand i hand med MP – anser att öppna gränser-politik är humant

 1. ”Fi går hand i hand med MP – anser att öppna gränser-politik är humant”
  Jaa visst är de flesta saker humana för någon eller några MEN det svåra är att alla skall få det humant . precis som att vinna i spel det finns vinnare och förlorare och inte en de som FI och MP vurmar för får det bättre MEN deras politiker erhåller miljonlöner för vad?

  Gillad av 2 personer

   1. Frågan jag ställer mig är: varför måste de som ankommer landet ”tas om hand?”
    Varför ställs det inte i stället krav? Alltså har de färdats genom i stort sett hela Europa utan att ”tas om hand” så lär de väl klara sig här också utan att ”tas om hand?”

    Gillad av 1 person

 2. Undrar varför detta absolut mest kvinnofientliga parti kallar sig feminizter? Troligen för att den sluga ödlan Spyman hittat ett nytt sätt att sko sig på….

  Gillad av 2 personer

 3. Ska man kunna gå omkring i Jordös skor så måste man välja vad man ska läsa, vara förblindad och ha en förkärlek till extremt idiotiska tankar. Tror inte vi ska se dem som ett hot, men visst det finns folk som ännu inte har sett hur verkligheten ser ut.

  Gillad av 2 personer

 4. Hej.

  Riksdagsspärren bör snarare sänkas till 2% och partistödet helt avskaffas, precis som statsmedia. Däremot bör rösträttsåldern höjas till 35 och de olika spärrarna återinföras (inga betalningsanmärkningar, inte straffad för vissa brott, psykiskt frisk och ej utvecklingsstörd, skatten betald utan anmärkning osv) samt att personer födda i annat land eller med två föräldrar född i annat land aldrig kan erhålla rösträtt och aldrig kan inneha plats som tillsätts via val eller kräver valbarhet.

  Att det är lättare att vara med och styra landet eller rösta än vad det är att få lov att köra röjsåg eller moped säger allt man behöver veta om Sverige.

  Schyman kan du träffa om du går och fikar på utmärkta Kafé Kagan i Simrishamn. Hon håller ofta hov där inför en tindrande skara medelålders Gambiatanter, frånskilda surf*ttor och andra fruntimmer som normala svenska män inte tar i med tång. (Låt henne dock fika ifred – det är betydligt roligare att lyssna på dårpippins kackel än att störa och det senare är dessutom tämligen lågättat och declassée (hoppas stavningen blev rätt nu – är inte frankofil).

  Möjligen kan man diskret glömma ett paket Läkerol. Schyman är av någon anledning storkonsument av just luktdöljande halstabletter…

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

  Gillad av 2 personer

  1. Intressant. Får väl titta in där och försöka får svar på mina frågor, om inte du kan ställa dem åt mig till Schyman. Vad jag förstår så är de i princip redan integrerade i MP för att rädda MP och krossa ”Rasismen!” (osant kontrollord mot SD).

   Frågor:

   1. Fi är normalt sett ett tillväxt-kritiskt parti har Schlaug berättat för mig, samt tror på att CO2-utsläpp skapar ett varmare klimat. Hur kan införseln av mängder med människor med gravt barnavlande kulturer, vilket skapar tillväxt i ett arktiskt klimat, skapa lägre utsläpp?

   2. Är det inte bättre att hjälpa fler till ekologisk hållbarhet lokalt i en kultur som de själva vill leva i och kan respektera?

   3. Om man har en starkt pigmenterad hud, tror du då att man kommer må bra av att leva i ett solfattigt klimat? Samma sak med det omvända. Mår man bra med ljus hy i stark sol? Varför då?

   4. Om ojämlikhet, balkongflygningar, gruppvåldtäkter och dödsskjutningar ökar, blir inte Sverige då ett land som det kommer vara vettig att fly ifrån?

   5. Vart tycker du att fredsälskande svenska medborgare skall fly?

   6. Varför valsamverkar ni inte via Valsamverkanspartiet?

   Gilla

   1. Därför att de är både gröna och röda! Har faktiskt fått nog av dessa grön/röda sammanslutningar.

    Gilla

   2. Jag talar inte om de hyckelröda och de hyckelgröna sammanslutningarna som alla arbetar åt George Soros och gänget, men om de människor som har dygd och mod nog att genomföra en äkta rödgrön politik som gynnar oss alla och naturen på riktigt.

    Gilla

 5. Fi har väl haft flera kriminella som ledare på sistone väl??? Förfalskade examina och annat skit. Fi tog väl till den största brakskiten de kunde för att kunna höras bland allt annat bröl i samhället nu. Det lär inte hjälpa. Fi är väl förresten onödigt, vi har ju ett samhälle som inte diskriminerar kvinnor. Se bara alla kvinnorna i de utsatta områdena hur nöjda de är. Inte ens den rättrådiga f d utrikesministern med sin feministiska utrikespolitik behövs längre. Fast det förstås, såna som Alexander Bard dyker det kanske upp flera av. Då måste det finnas en brigad av starka unga kvinnor som kan skrika ut sin vrede på Twitter. Så några feminister måste Sverige nog ha kvar för sådana saker. Men annars är allt bra här. Inga balkongkastningar, inga våldtäkter, ingenting sådant alls.

  Gillad av 2 personer

 6. Ingen bra idé att föreslå dem valsamarbeta. Vart och ett kommer de inte in i riksdagen, men ihopslagna kan vi plötsligt ha 16 vågmästare där igen.

  Gillad av 1 person

 7. Jag kan knappt fatta hur man kan vara så korkad.
  Varför skall svenska arbetare betala med svett och blod för andras lyxliv och skola
  Samtidigt som varje flykting tränger bort en svensk.

  Ta bort alla stödpengar till föreningar, politiker och sänk deras löner ordentligt så
  De tvingats ta ett riktigt jobb . Istället för att prata .
  Då kommer de inte vilja ha hit andra.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s