Svart polis verbalt attackerad och kallad för n-ordet under BLM-protester

Black Lives Matter-aktivisternas hat mot poliser drabbar alla oavsett hudfärg och i måndags kväll siktade en vit demonstrant i Washington DC in sig på en enskild svart polis och läxade upp honom samt kallade honom n-ordet.

”Dina barn kommer att kalla dig för skitstövel. Din mamma kommer säga att du är en skit och om din mamma inte gör det så är det synd om henne. Jag tycker synd om din familj. Du är en skitstövel. Verkligen, du är det. Du är en del av det jävla problemet och jag hoppas att dina barn behandlar dig som du förtjänar. Säg till den här jävla n*gern att sluta röra människor.”

Poliser bad mannen, som inte bar ansiktsmask, att backa flera gånger och videon visar hur mannen spottar under sin utläggning. En av poliserna ska ha sagt till mannen att han har rätt att demonstrera, men att de var rädda för coronavirus.

Demonstranten själv verkar inte inse att han är en del av problemet när han tar sig friheten att attackera människor verbalt bara för att de bär polisuniform. Tragiskt att människor överlag inte förstår att man inte kan dra ett helt lands poliskår över en kam på grund av en liten klick rötägg. Men vad kan man förvänta sig när inte ens svenska politiker och aktivister förstår att svensk polis inte har något med vissa enskilda amerikanska polisers brutalitet att göra.

https://english.alarabiya.net/en/News/world/2020/06/24/Watch-White-protester-singles-out-Black-officer-in-DC-protest-calls-him-the-n-word.html

12 reaktioner till “Svart polis verbalt attackerad och kallad för n-ordet under BLM-protester

 1. Den ljushyade mannen med hela ryggen full av tatueringar tillhör kategorin white t***h. Han är absolut inte representativ. Han hatar tydligen poliskåren och är arg för att en *helig svart man* förnedrat sig till att bli polis.

  Gillad av 1 person

   1. Jag ville inte skriva ut det därför att det är ett så fult ord. Jag vill nyansera: jag ser inte ned på människor som har det svårt; socialt, psykiskt eller kroppsligt.

    Jag använde det fula uttrycket här därför att hans inställning och beteende mot den svarte polismannen var så vidrigt.

    Gilla

 2. Ja, det är tydligt, fin iakttagelse. En på sitt sätt tydlig illustration till det kaos man lyckas ställa till med överallt på jorden snart, ja, förutom i Asien då. I USA är det ganska lätt att åstadkomma kaos med alla folkgrupperna, de fantastiskt stora skillnaderna i inkomster, den stora massan av människor som är så oskolade. Den där vitskinnade mannen på bilden har nog inte nåt kul liv.
  I Sverige då? På sitt sätt är det än enklare är för maktn. Det räcker att makten säger hur det ska vara och så fogar sig svenskarna. Det är ju inte precis svenskarna som går ut och protesterar mot övervåld och diskriminering, det är rasisterna som går ut och talar om för svenskarna hur det ska vara, att svenne ska fortsätta hålla käften.

  Gillad av 1 person

 3. Thierry Meyssan som brukar vara välinformerad har berättat att Pentagon har använt Antifa i Usa (citat längst ned i denna kommentar) och att dom tidigare använt dom på de vänsterinriktade Kurdernas sida i Syrienkriget. Det sistnämnda beskrivs här
  ”Natos anarchist brigades” https://www.voltairenet.org/article197831.html
  Meyssan berättar bla om att en falang generaler i Pentagon var mot Trumps bortdragande av USa-trupper från diverse krigszoner, medan Usas soldater var helt för hemtagandet.
  Den falangen av generaler är alla konditionerade av Amiral Cebrowski som tillsammans med Don Rumsfeld låg bakom den strategi med förstörda stater som fått namn efter dessa två ideologer.
  Tanken var att ländernas naturtillgångar skulle kontrolleras av Usa och de länder som var lydiga mot Usa skulle få tillgång till naturresurser medan andra skulle förhindras.
  Enligt Meyssan är Trump ist inriktad på att försöka dominera länders ekonomi men inte inriktad på att förstöra länderna.
  Trumps inställning 2017 var mot gränsändringar, mot skapande av stater kontrollerade av jihadister och mot närvaron av Usa-trupper i regionen.
  Bra översikt här:
  ”How Washington intends to triumph”
  https://www.voltairenet.org/article210291.html#nb12
  Citat därifrån ang Antifa
  ”The Pentagon tried in vain to impose martial law in the United States in the face of the Covid-19 epidemic [11], then it gave covert assistance to the ”Antifas” that it had already supervised in Syria [12] to coordinate supposedly ”racial” riots.”

  Gillad av 1 person

 4. Mona Sahlin gnäller idag i tidningarna över att ”partiet övergav mig”, fru Sahlin hade ju sommarprogram igår. Jag skulle också överge en människa som inte klarar av att stå emot sina impulser. Vad var det senast, förfalskat intyg? Det blev domstol och böter. Hon låter kamratlig och trevlig och är totalt renons på insikt om sitt eget ansvar.
  Förresten, vad trodde hon om politikens villkor? Hon är ju knappast den förste som petats. Hon blev omhändertagen ekonomiskt efteråt med jobb osv och misskötte tydligen detta också.
  Vet inte vem som skulle varit bäst partiledare, Löfven eller hon? Lika illa??? Kanske skulle de likt MP varit språkrör för S? Han tänkte, hon talade och rörde till det kanske? Men vem skulle ha bestämt då? Morgan såklart.

  Gillad av 1 person

  1. Vad var det värsta Måna gjorde? Listan av vidrigheter är lång.

   Är t.ex. hennes skattefinansierade yngre, virile älskare/livvakt kvar i skattebetalarnas medvetande?

   Efter alla hennes vidrigheter belönades hon med ett mycket överbetalt jobb i någon ”utredning” som resulterade i 0 resultat.

   Gilla

 5. Det är svårt att bli något annat än ledsen egentligen, varför söka problem ibland till och med påhittade.

  Gilla

  1. Att bli ledsen och vända andra kinden till löser inga problem. Det är en alltför passiv hållning. Men tro mig, när faran kommer personligt nära övergår passiviteten till aktivitet. Det är så vi människor utrustats.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s