Kontrasten är total när en hijabi i heltäckande klädsel vandrar runt bland halvnakna svenskar

Idag har vi badat både i hav och sedan i sjö, men historien upprepade sig tyvärr från förra året i Sövdesjön när vi kom dit för ett dopp på eftermiddagen och det första vi ser är en tjej i stor slöja samt heltäckande fotlång klädsel som går genom folkhavet tillsammans med en rökande yngling enbart iklädd badbyxor.

Kontrasten när en heltäckt hijabi vandrar runt bland vanligt folk i stringbikinis, som tyvärr verkar vara även årets badmode och jag säger tyvärr eftersom många inte har kropp för det – är total. Det kan inte vara en bekväm situation för henne heller.

Det känns dessutom märkligt att komma till en badplats och ta av sig kläderna när vissa sitter i religiös helkroppsmundering. Man undrar faktiskt vad de egentligen gör där en stekhet sommardag när de ändå inte ska varken sola eller bada, men det är den nya Sverigebilden som vi verkar få vänja oss vid eftersom ingen av våra styrande lyfter ett finger för att motverka den kvinnofientliga kultur som vi importerat. Djupt tragiskt!

#detnyasverige

9 reaktioner till “Kontrasten är total när en hijabi i heltäckande klädsel vandrar runt bland halvnakna svenskar

 1. Det som jag tycker är värst är deras äckliga gubbar och
  Karlar som gapar stort av alla avklädda kvinnor.
  Och deras värderingar på Svenska kvinnor.
  Varför våldtar de kvinnor?.
  Både deras kvinnor eller män förstör väljaren för alla andra.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s