Svenska folket har fått nog av öppna hjärtan-politik – vad är det som våra politiker inte förstår?

Imorgon är det återigen dags för riksdagspartierna att mötas i Migrationskommittén i syfte att ta fram Sveriges nya asyllagstiftning, men som jag rapporterat om tidigare är de åtta partierna fortfarande inte eniga om flera punkter – bland annat villkor för uppehållstillstånd, gräns för antal asylsökande och försörjningskrav för anhöriginvandring.

Folket har dock inga problem att signalera sin vilja eftersom det finns en gräns för hur många man kan ta in i ett land innan det blir problem och vi har redan passerat den gränsen med råge.

I den senaste undersökningen från DN/Ipsos syns tydligt att folket har fått nog av såväl öppna hjärtan-politik som en strävan mot öppna gränser – nästan två av tre vill se ett tak för hur många migranter Sverige ska ta emot per år och sex av tio vill att Sverige ska ta emot färre migranter. Tittar man dessutom på siffrorna för de senaste fem åren vad gäller folkopinionen kring om invandring är bra för Sverige samt hur integrationen fungerar så påvisar det att vi har fått en väldigt flyktingrestriktiv opinion i landet.

Förra året tog Sverige emot 22.000 asylsökande och i jämförelse med våra nordiska grannar är siffrorna skrattretande höga.

Så vad är det som gör att våra politiker inte förstår att de måste strama åt såväl migrations- som integrationspolitiken? Varför faller poletten inte ned? De vill så klart inte, det är där skon klämmer, eftersom de måste fortsätta importera nya väljare för att kunna sitta kvar vid makten och då är man villig att sälja ut hela landet och trampa på medborgarna som ser till att de får sina feta lönecheckar varje månad! Dessutom vågar S inte bryta med asylaktivisterna i MP eftersom de då riskerar att förlora regeringsmakten. Mycket beklagligt att vi fått sådana syltryggar till makthavare!

#maktenframförallt

#onlyinsweden

https://www.dn.se/nyheter/sverige/nara-tva-av-tre-vill-se-tak-for-flyktingmottagandet/

6 reaktioner till “Svenska folket har fått nog av öppna hjärtan-politik – vad är det som våra politiker inte förstår?

 1. Som Martin skriver, det är inte så att politikerna inte förstår. Det är svenska folket som inte vill förstå, som inte vill se vad som pågår. Som vägar se. Som låter sig förledas. Kanske hade Norges och Finlands krigserfarenheter tjänat även oss väl.
  Politikerna vet precis vad som pågår. Hela tiden. Det som skett och sker är precis vad politikerna velat. Det är bara den mentalt naive och illa rustade svensken som inte velat och inte ens nu vill förstå.
  Nu är de här.

  Gillad av 1 person

  1. Så kan det vara och troligen är det så också. En stor orsak till detta är media. När det dagligen prånglas ut fake news så vore det sjutton om det inte också skulle påverka den stora populasen som insuper detta. Se på reklamen. Ingen säger att de påverkas men undermedvetet så påverkas de. I annat fall så skulle inget företag satsa så stora summor på just reklam.

   Gilla

 2. Nu får vi då troligen en överenskommelse i Migrationskommittén. Säkert läcker den dealen som ett såll. Säkert är det så att MP får fortsatt inflytande över vilka och hur många som ska importeras mot löfte om stöd till S i div omröstningar.
  Det finns inget skäl i världen till att Sverige ska importera en enda människa hit som inte kan bidra direkt till Sverige. Inte en enda så kallad flykting till bör importeras. Varför ska det anses nödvändigt??? Räcker inte den våldsamma försämring som skett i Sverige? Behövs ännu mer muslimer som om inte alltför många år är fler än vi svenskar? Hela Sverige blir ju deras land på sikt hursomhelst. För närvarande har de ett stort antal områden som de erövrat under sin invasion. Krigsbyte.

  Gilla

 3. Vad svenska folket tycker och anser om invandringen är inte adekvat, d.v.s. inget som politikerna behöver bry sin lilla hjärna om.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s