Med värmen kommer även klimathysterin som ett brev på posten

Årets juni är varmare än vanligt och det talas om rekordhetta. Sådant var normalt förr då vissa sommarmånader var varmare än andra och det varierade från år till år, men 2020 signalerar tidig rekordvärme att jorden håller på att gå under tack vare klimatförändringarna och såväl media som politiker är snabba med att ta tillfället i akt att åter få upp klimathysterin på agendan nu när den så länge fått stå i skuggan av coronakrisen.

Häromdagen höjdes Greta Thunbergs sommarprat till skyarna och Miljöpartiet log i mjugg åt att deras paradfråga åter är i ropet. I dagens DN låg skrämselrubriker om att det inte finns något vaccin mot klimatförändringar överst på löpet fram till 06.45, medan SVT manar folket till att minska sina klimatutsläpp genom att välja bort vissa livsmedel.

När det var ovanligt kallt i maj så var det tyst från tidningarnas klimatexpertis, men när hettan lämpligt nog slog till tidigare än vanligt slår man på stora trumman för vem vill inte ha lite extra klick till kassan och gudarna ska veta att Miljöpartiet behöver all hjälp de kan få att hänga sig kvar ovanför riksdagsspärren.

Det är faktiskt rätt fascinerande att det bara krävs en tillfällig värmebölja för att få tidningsmurvlarna att haja till, medan samhällskrisen och den grova kriminaliteten som är ständigt närvarande och plågar landets invånare inte får svensk mainstream media att gör några nedslag med grävande reportage för att presentera roten till det onda. Men det hör så klart inte till deras agenda att pressa politiker och sätta fokus på hur deras oansvariga beslut förstört en tidigare blomstrande nation!

#onlyinsweden

14 reaktioner till “Med värmen kommer även klimathysterin som ett brev på posten

 1. Som vanligt manipulerar makten så att all debatt kring naturen kommer att handla om värmen, inte kring vad som går och måste åtgärdas nu.
  Ett parti som vill klotet väl skulle naturligtvis ta itu med sakerna på riktigt. Åtminstone peka ut dem och en lösning. Vattnet, industriutsläppen, skogen, hushållen, sjöfarten, industrifisket, you name it! I stället är det allt fokus på em som orsakar uppvärmningen och på att följa Gretas PR-resa. När man tittar på henne ser man inte vad som sker vid sidan om.
  Kyrkan hade jag hoppats på som en kraft i att värna Guds skapelse, jorden. Här i Sverige tycks kyrkan fortsatt mer ägna sig åt att falla på knä och be om att få komma till himmelriket. Det hade varit bättre om man ordnat det bättre i detta jordelivet, det där himmelriket är ett rätt osäkert kort att satsa på.
  I Frankrike finns rörelser inom kyrkan som aktivt gör det svenska kyrkan borde göra, man tar ställning för Guds skapelse, jorden. Tom Katolska Kyrkan, med alla sina pedofiler, har via påven uppfunnit ”Grön Synd”. Få se hur italienarna tar till sig den synden.

  Gillad av 2 personer

  1. Jo. Det kan vara en avledningsmanöver. Genom fokuset på klimat och CO2 undviker man fokus på det som är viktigt och som är lösningen, vilket är ekologisk hållbarhet, vilket är motsatsen till vad globalisterna håller på med.

   Lösningen är ekologisk hållbarhet lokalt och nationellt, inte frihandel, krig och sekteristisk barnavel och folkförflyttning som globalisterna håller på med.

   Det är därför det bara finns ETT parti idag som vill klotet väl och har lösningar. Vetenskapliga partiet.

   Gretas PR-resa är kanske inte bortkastad, men då måste hon sluta hyckla och stå som kandidat för Vetenskapliga partiet eller liknande valsamverkande parti 2022, anser jag. Och det finns fler som hycklar, d.v.s. ser problemet, klagar, men sedan inte ställer upp.

   Jodå. Kyrkan skulle kunna ta ställning för både världsfred, familjeplanering och Guds skapelse, Jorden. Det skulle nog den fredlige och sanningssökande Jesus gilla, tror jag. Tyvärr tror jag att den har infiltrerats av ytliga psykopater som lurar människor genom olika former av lögn.

   Gilla

 2. Men man säger inte ett knäpp om att man nödgats starta ett oljekraftverk, som spyr ut koldioxid, p g a svaga vindar och nedstängd kärnkraft och att vi i de södra områdena fått mer än dubblerade elpriser de tre senaste dagarna.

  Gillad av 3 personer

  1. Var startades det där oljekraftverket?

   Vi vet ju alla vad som är MP:s prio, buga för islam. Driva igenom banorna för höghastighetstågen trots alla utredningar som visar på ofantliga miljöskador och ingen samhällsnytta. Löshår på kulturministern för att dölja det riktiga håret. Precis som islam vill ha det.

   Gillad av 1 person

   1. ”Var startades det där oljekraftverket?”
    Karlshamn och detta mitt i sommaren med elbrist. Vindkraften levererar inte och solelen är försumbar.
    Någon som tror att det blir bättre när även Ringhals 1 stängs inom en snar framtid? Helt klart läge att investera i ett eget elverk.

    Gillad av 2 personer

   1. Vattenkraften levererar en stor del av elen men även den har sin begränsning. Visst, klart som korvspad att en ökad befolkning på 2 mille sätter sina spår på elförbrukningen. Att i detta läge lägga ner befintliga kärnkraftverk är detsamma som mental härdsmälta. Att i detta läge förlita sig på intermittenta vindsnurror är snurrigt värre. Att i detta läge förlita sig på utbyggnad av solel är att likna vid solsting.

    Gilla

   2. Familjeplanering är alltså den bästa lösningen. Alla får mer el per capita och naturen får mer frihet från mänskligheten. Alla som tror på klimathotet får dämpad ångest.

    Gilla

   3. I grunden är det inte familjeplanering det handlar om. Det som det i grunden handlar om är energibrist och detta på grund av avstängning och nedläggning av befintliga kärnkraftverk och satsning på intermittenta vindsnurror – inget annat.. Hål i huvudet på politikerna är ett understatement.

    Gilla

   4. Tanken på att elanvändningen skall öka exponentiellt är absurd, men en konsekvens av absurd tillväxt.

    Varje vetenskapsman/matematiker som förstår exponentialfunktion förstår hur absurt det är.

    Är man sekterist eller ekonomist så förstå man det inte, men tänker på kortsiktig profit eller att den gudibehaglige Demiurgen kommer lösa den omöjliga ekvationen på något magiskt vis.

    I naturen löses problemet genom svält, sjukdom och djungelns lag. Klart att vi kan gå den vägen. Många utdöda civilisationer har gått den vägen.

    Det som skiljer dem från oss, i de flesta fall, är att vi vet om varthän det är på väg.

    Att jag skall behöva repetera det här gör mig besviken på dig. Har du hål i huvudet?

    Gilla

 3. Det mesta känns som propaganda där EU, FN, WHO, Greenpeace etc vill skrämma den vanliga människan till tystnad och att vi ska lyda dem alla. Den som ifrågasätter hamnar i onåd och hängs ut, vill rekommendera en bra bok i ämnet ”Borde man oroa sig för klimathotet” av Staffan Mörner. Klart det finns miljöproblem allt från klädindustrin till läkemedelsindustrin men här finns det ingen som ifrågasätter dem, för de sitter på pengarna och makten. Säger som många andra ”Follow the money” så ser man vilka det är som styr, ex vill inte läkemedelsindustrin ha ”friska” patienter för då tjänar de inga pengar, bättre med patienter som måste äta medicin och sitter i klorna hos läkarna och läkemedelsföretagen. Inom matindustrin är det likadant vi ska äta mer socker och annat skräp här baktalas alla som förespråkar en bättre kost och hälsa. Vi måste själva ta befälet över vår hälsa och för att kunna göra det måste vi själva skaffa oss lämplig kunskap.

  Gillad av 2 personer

  1. Inte konstigt att man blir gråhårig, de sjukaste är att de är våra skattepengar de rullar iväg, har någon frågat mig om jag vill att Jordens vänner ska få det? Nix men de pengarna ska tydligen gå till ett seriealbum till oss män så med lite tur kanske jag får läsa det, känns ju så tröstlöst.

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s