Måste medborgarna börja bära vapen för att skydda sig själva när polisen tappat greppet och politikerna verkar ha gett upp helt?

Nya grova våldsbrott har skett under kvällen, natten och morgonen – bland annat blev en man grovt misshandlad och knivhuggen i huvudet av ett gäng utanför Pressbyrån mitt på Kungsportsavenyn i Göteborg, en person i Hagsätra blev rånad och misshandlad av tre unga gärningsmän som höll i en stor sten, i Borås var det skottlossning i stadsdelen Göta vilket lett till skador på en dörr till en hyresfastighet och i Kils kommun har en kvinna i 70-årsåldern mördats av en man i samma ålder i ett rekreationsområde. Dessutom har det varit lägenhetsbränder både i Norrköping och Malmö som genererat både avlidna och skadade.

Det är inte konstigt att alltfler ungdomar bär kniv när de lämnar hemmet trots att det är förbjudet, eftersom de känner ett behov av att kunna skydda sig själva från rån och andra våldsamma attacker i det nya farliga samhället som vi passivt låtit växa fram. Frågan är vad vi vuxna ska ta oss till när polisen inte längre klarar av att upprätthålla tryggheten för befolkningen samt politikerna verkar ha gett upp helt och hållet?

Vår lott i det här livet verkar vara att bara acceptera tillvaron som den är med våra egna och våra anhörigas liv som insats, medan våra styrande låter som papegojor när de upprepar sina inövade repliker som egentligen bara är tomma ord medan de skrattar hela vägen till banken!

#detnyasverige

#vigillarintefegapolitiker

Källa: Aftonbladet, GP

9 reaktioner till “Måste medborgarna börja bära vapen för att skydda sig själva när polisen tappat greppet och politikerna verkar ha gett upp helt?

 1. Frågan är om det inte är försent, Sverige är i fritt fall och har varit det en längre tid. Jag är tveksam till att vi reder upp dagens samhällssituation inte för att vi (folket) inte vill det utan att vi har politiker som inte är intresserade av att göra något. De ser sina egna intressen före folkets, de gör inte sitt arbete helt enkelt och har inte gjort på bra länge. Samhället krackelerar mer och mer detta ser politikerna lika tydligt som vi ser det, de läser samma nyheter, lever i samma samhälle som oss men ändå gör det inget. Det känns som de är barnsligt godtrogna och naiva fast de ser samma sak som oss så gör de ändå inget åt situationen. De verkar nästan som de tror sig leva i en bättre värld någon form av uppdiktad sagovärld där de som händer inte händer eller drabbar dom.

  Gillad av 2 personer

 2. Visst är det häftiga tider vi lever i? Ännu mer märkvärdiga tider levde människor i tiden före första världskriget och före andra världskriget. Generationer som nyss gått bort, generationer som ännu lever och minns. Sen har vi den unga generationen som inte har en susning om vad som hände då, som inte har en susning om hur historien påverkar oss. Som inte har en susning om att det är historia som skrivs nu.
  Det som är annorlunda denna gång mot 1913 t ex är att hela världen, hela jorden är inblandad nu. Det har blivit möjligt genom all ny teknik. Så långt fortsatte ”moderniteten”, globalismen, kalla det vad ni vill, kapitalismen som globalisterna tänjde på så långt det gick tills den kom att omfatta hela vårt klot. Corona kom och demaskerade det omöjliga i att fortsätta så längre, smittspridning, miljöförstöring, helt enkelt konsekvenserna av ”utvecklingen”. Här och nu tog det stopp.
  Nu är det en jävla röra, krafter på alla nivåer agerar, globalt, regionalt, Asien mot resten, USA:s tillbakadragande lämnar ett tomrum som nu fylls av annat, någon/några krafter som med nån sorts marxism i botten försöker skapa en världsregering verkar det som, man gör det genom att orsaka kaos, ta bort gränser och nu för ögonblicket genom att ge sig på kulturen, det som binder samman. Just nu, just nu, skjuter man den svarta delen av jordens befolkning framför sig, som en sköld??? Som skydd mot Asien? Rörelserna verkar utgå från USA, där har vi ju FN och så många andra maktcentra. Maktförskjutningar sker överallt nu.
  Asiens miljarder unga har inte en susning om att USA varit den dominerande världsmakten. De känner bara sin egen makt. Kinas militär behöver övriga världen inte frukta. Bara närområden, som t ex Taiwan. Kina kommer ta Taiwan även om det kanske tar 25 år. Det den övriga världen behöver frukta från Kina är DERAS vapen, ekonomin och deras kultur (vad jag menar med det kan jag skriva om någon annan gång). Kina och övriga Asien är de som kommer dominera för lång tid framåt. Afrika då, det svarta Afrika? Latinamerika? Australien? Ryssland?

  Sen har vi det laglydiga landet Sverige. Landet som likt en plog i vinterväglag har röjt vägen för globalisterna, visat på hur det ska gå till, visat hur man tystar en befolkning. Landet där det största partiet följde order uppifrån och öppnade dörrarna på vid gavel. Där ockupanterna bygger sina nya minnesmärken, moskéerna, där staten fortsätter lyda order uppifrån även om de där uppe inte längre behöver S, MP och alla andra liknande skapelser. Det är klart nu, de är här muslimerna. Det blir aldrig som förr. Frågan jag ställde för länge sedan, frågan om samexistensens villkor, börjar nu kräva svar hos allt fler i samhället, här på denna sajt.
  Min bedömning är att det går inte att samexistera med ett annat folk som skiljer sig så från oss så mycket. Främsta orsaken är just islam som är deras tro, även pga den kultur som följer av islam. Islam är en aggressiv erövrarreligion med politisk och militär agenda. Det är en religion som föraktar oss andra som inte omfattar deras tro. Vi benämns ju bland annat ”de otrogna” och är tillåtna mål.
  Att de är här beror inte på att politikerna inte förstod. Politikerna lydde bara order.

  Gillad av 1 person

 3. 28-ärige Robert Jenei körde en kniv i halsen på offret. Därefter styckade han honom med en yxa och slängde bitarna på en komposthög. I Sverige.

  Gilla

 4. <Superbriljant satir om "elitens" verklighetsförvrängning – efter knivmorden i England

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s