Våldsamma kravaller i Stuttgart i natt när hundratals invandrarungdomar vandaliserade, plundrade butiker och attackerade poliser

Det är inte bara terrorattacken i Storbritannien som det har varit bristfällig rapportering kring från svensk media, även upploppen i Stuttgart i natt där hundratals ligister löpte amok verkar ha undgått den svenska medieradarn.


Det var natten till söndagen som våldsamma kravaller utspelade sig i den tysta staden Stuttgart (se videos i artikeln) när omkring 500 personer drog fram genom staden. 40 butiker vandaliserades samt nio plundrades, gatsten kastades mot poliser och 19 poliser blev skadade.

Polischefen Franz Lutz uttalade sig tidigt imorse:
-”Det var fullskalig vandalism som gjorde mig mållös. Under mina 46 år som polis har jag aldrig upplevt något liknande. Situationen är fullkomligt utom kontroll. Vi


Polisens talesman uttalade sig tidigt imorse:-”Det var fullskalig vandalism. Situationen är fullkomligt utom kontroll. Vi fick tillkalla polisförstärkningar från hela delstaten för att hantera de våldsamma grupperna.”

Inrikesminister Strobl i delstaten Baden-Würtembberg, där Stuttgart är huvudstad, talar om “borgarkrigsaktiga förhållanden”.

Hans-Jürgen Kirstein, förman vid polisförbundet Gewerkschaft der Polizei i Baden-Württemberg sade så här: -”Det ser ut som att det framförallt var unga med invandrarbakgrund som var frontfigurer vid ödeläggelsen.”


I en av videorna som florerar online kan man höra hur det skriks: “Allahu akbar” (Allah är störst). Andra skällsord som hörs är “Fuck the System”, “Horsöner” och “Kill All Cops”.


Förra helgen var det också sammanstötningar mellan unga våldsmän och poliser i staden, men i går natt eskalerade det rejält på grund av en personkontroll som polisen genomförde i samband med drogförebyggande arbete.


Polisen ber nu medborgarna om hjälp med att klara upp händelsen genom att skicka foton eller videos från övergreppen och på förövarna.


Svensk polis bör nog ta lärdom av nattens händelser eftersom den långa sommaren lär generera upplopp även här i Sverige när unga löper amok i de särskilt utsatta områdena. Men vi gör väl som vanligt och agerar naivt för ”det händer inte här”.


#snartiettområdeisverige


https://denkorteavis.dk/2020/ny-video-betjente-angrebet-med-sten-12-er-kommet-til-skade/

6 reaktioner till “Våldsamma kravaller i Stuttgart i natt när hundratals invandrarungdomar vandaliserade, plundrade butiker och attackerade poliser

 1. Tack för att du är uppmärksam .

  När man pratar med vänner och släkt över hela världen
  Inser man att svensk media har ändrat på sitt jobb
  Istället för att informera oss svenskar om allt som
  Händer så visar man bara upp det som inte påverkar
  Massinvandringen negativt.
  Man pratar inte om alla sär regler och bidrag som flyktingar får
  Och uteslutningarna av svenskar, kostnaderna, på våldet,
  Osäkerheten.

  Men framför allt så är median totalt handlingsförlamad när det
  Gäller politiker och deras beslut.
  Man pratar om alla satsningar men ingen visar vem och hur vi ska
  Betala det och de frågar inte politikerna varför. Och vem gynnas.
  Medians viktigaste roll är att kontrollera myndigheter, makthavare, politiker och
  Det som är viktigt för svenska folket. Men det missköter de
  För de mörkar verkligheten.
  Så när man kritiserar Polen eller Ungern är nog vanligt folk medvetna om
  Att svensk media är sämre

  Gillad av 1 person

 2. Inte berättar SVT det som vi vanliga oroas över

  Gilla

 3. Svensk media rapporterade inte speciellt mycket från kravallerna i Dijon heller! De gick att hitta en rad eller två om det, ungefär som Stuttgart. Vågar inte MSM rapportera om det? Eller börjar deras multikulturella dröm spricka? Min uppmaning till de som läser både här och på andra sajter är att hitta sina nyheter i utländsk media, dansk media är bra tycker jag. Var kritiska till allt ni läser, våga ifrågasätta, framför allt svensk media som godtyckligt väljer vad vi ska matas med, varför har inte de stora mediahusen ifrågasatt Ann Lindes framträdande på DW härom dagen?

  Gillad av 2 personer

 4. Vi har ju statskontrollerad media, där är ju ganska övertydligt sedan många år. Statens Radio SR bl a. Och allt det andra.
  Spännande i Tyskland. Där finns Merkel m fl som med viss tvekan lytt order uppifrån. Men där fanns och finns alla de andra krafterna i detta mäktiga, strukturerade land som har så många krigserfarenheter. Tänk, det var på vippen att landet också fick en marxistisk revolution precis som Ryssland. Det var på håret att de slapp det.

  Jag har då större tilltro till att tyskarna som folk inte kan tystas såsom svenskarna har låtit sig tystas.

  Gilla

 5. Plundringstågen i europa utförs i huvudsak av araber och i usa av svarta så, det saknar svensk media intresse för eftersom det inte går ihop med agendan. Den säger att araberna har kommit hit för dom är samtliga förföljda och hotade till livet och i usa förtrycker alla vita alla svarta.

  Gilla

 6. Jag tror bestämt att det som sker nu i dagarna med BLM är ett av många synliga uttryck för mäktiga krafter i världen strukturerar om, maktförskjutningar, många fanns före Corona, många till följd av Corona. Inte tusan kunde de ”Blacka” blomma upp över en natt över stora delar av jorden. Det är organiserat precis som floden av muslimer som började välla in här 2015. Det var och är organiserat, det är ju solklart sedan länge.
  Våra statskontrollerade media har självklart inget intresse av att ta upp sådant som går emot dem själva.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s