Terrordådet i Storbritannien talar vi helst inte högt om i det här landet

Den här lilla notisen i Aftonbladet är allt jag sett i svensk gammelmedia om terrordådet i Storbritannien. I morse rapporterade samtliga om knivattacken där en 25-årig man i går kväll attackerade minst sex personer med kniv, varav tre dog av sina skador – ett av offren var läraren James Furlong vid The Holt School. Men när det i brittisk media framkom att det var en asylsökande Libyer som utfört en terrorattack blev det tyst.

Ponera att det hade varit en vit man som attackerat svarta BLM-demonstranter eller för den delen huggit ihjäl muslimer, då hade nyheten toppat varenda löp och diskuterats i TV samtidigt som politiker beklagat det inträffade och såklart fördömanden från talespersoner för svarta eller muslimska organisationer som beskrivit hur de känner sig otrygga i en värld full av hat riktad mot just dem.

Men i vanlig ordning är det skillnad på folk och folk i det här landet, där inget får förstöra den multikulturella idyllen samt påverka den indoktrinerade befolkningen i fel riktning så att planen för mer öppna hjärtan-politik riskerar att brista!

#onlyinsweden

Från ITV News

8 reaktioner till “Terrordådet i Storbritannien talar vi helst inte högt om i det här landet

 1. Hade det varit tvärtom så hade alla stora ledare från England till EU varit ute och fördömt attentatet, har vi hört en enda imam eller mulla varit ute och fördömt något attentat gjort av en muslim! Är det någon skillnad? Varför ber alltid våra ledare om ursäkt? Varför har man tecknat hemliga avtal med muslimska organisationer om inkvotering av muslimer i riksdag och kommunalförvaltning. Varför pågår islamiseringen i det fördolda utan att hänsyn tas till det svenska folkets protester. Varför tiger MSM och mörkar allt? Varför står Imamer i svenska kyrkor och föreläser om islam. Det finns ovedersägliga bevis för Muslimska Brödraskapets mottagande av bidrag med skattepengar och kopplingar till IS. Varför förhalas de svenskarna lagarna mot terrorism, varför som jag upplever det kryper dagens ledare för islam? Vad är de rädda för?

  Gillad av 2 personer

 2. Igår skrev jag nedanstående här, kopierar åter in det.Tänk er att ni, du, just du, sitter och äter ute på en lunchservering, dagens rätt för ovanlighetens skulle kalops. Rödbetor. Mört kött. En kall lättöl. Så får du plötsligt en kniv i nacken, en explosion, du förlorar medvetandet. Om du vaknar är du totalförlamad.

  ”Jag bara måste kommentera Reading och morden där. Vi vet alla om nu hur den djäveln från Afrika igår högg människor i nacken, dödade dem, högg dem under armarna i bröstkorgen, den djäveln. Människor i en park som bara ville ha en trevlig kväll. Nu vet jag inte säkert, men gissningsvis bekänner han sig till islam. Fy fan, dessa vidriga mördare som känner att de gör sin gud och tro en behaglig gärning när de mördar andra. Fega är de, alltid beväpnade, ofta bakifrån, ofta äldre eller små, alltid offer som är helt oförberedda. Såna djävla mördare släpper S och MP in, vi har ju haft flera liknande fall i Sverige. Vi minns t ex den djävla mördaren Abraham Ukbagabir från Eritrea som tog två knivar och mördade två intet ont anande människor på IKEA i Västerås. Han hade fått utvisningsbesked till Italien. Vilka normala människor reagerar så? Fy fan för dessa satans mördare från Afrika, Mellanöstern och Afghanistan.
  Sweden and swedish people matters!
  Kom inte hit era jävlar!”

  Gilla

  1. En sak att ta med i sammanhanget är att om en ny person begår något som kan resultera i ett strängt straff i ett annat land så blir det ett argument emot utvisning. Detta är försiktigt skrivet, och menas mest som kritik mot regelverket. Ursäkta om någon tar illa upp,och jag hoppas innerligt att jag har fel.

   Gilla

 3. BLM, det är mobben som segerrusigt drar fram och river symbolerna för historien.
  Det finns många bottnar i detta. Någon tillåter dem att göra detta, organiserar dem. Beordrar dem.
  Att ge sig på symboler som binder ihop och enar ett folk är sedan årtusenden ett känt och effektivt sätt att söndra ett folk. Riva gränser ett annat, rita om kartan, förklara att det här är vårt land nu. Våldtäkter ytterligare ett.

  Det rivs inte bara monument idag, det byggs nya monument också,nämligen moskéerna.

  Senast bygglov för en jättemoské i Värmland. Vad tusan har de där att göra??? Selma Lagerlöf. Fröding.
  Moskéerna byggs av de som är dagens rasister, muslimerna. Muslimerna utövar dagens rasistiska våld mot etniska svenskar, de dödar, våldtar, stjäl osv osv. Staten tillåter detta, rentav uppmuntrar det.
  Alla dessa vidriga PK-människorna, medlöparna, värre än Quislingar. Quisling avrättades efter kriget. Dessa föraktliga PK-människor som endast bryr sig om en sak, att få vara med i gänget, få maktens klapp på huvudet, få behålla sin lilla plattform. Schulman, det anpassliga äcklet, är en av många, många tusen.

  Det rivs inte bara statyer, de nya härskarna bygger sina dagens nya monument på ockuperad mark. Så som alltid har skett. Svensken undrar ängsligt om han är rasist eller inte, blundar och lyssnar sedan till mello och låter sig bli sövd.

  Gilla

 4. Så länge det var en vanlig galning som gjort attacken gick det bra att rapportera men när det blev känt att han var från Libyen blev det tyst. En typisk reaktion från en styrd media som skyddar vår misslyckade mångfaldsvision som aldrig fungerat någonsin någonstans.

  Gilla

 5. Såg ni apropå att det där knivmordet i Linköping som äntligen blev uppklarat tack vare ihärdiga poliser och DNA-teknik. Det var ju en svensk man som utförde mordet på en arabisk liten pojke och en vit, svensk kvinna. Så ni, i pressen fanns flera blänkare där det stod ungefär så här ”Rasistiskt motiv bakom dådet”? Knappt någon nappade på det, det blev FÖR grovt. Men den korrumperade och anpassliga journalist som skrev så fick antagligen en uppmuntrande klapp på axeln. Vi andra borde lägga namnet på minnet bara för att se hur den personen skriver om 2 år, om 5 år, om 10 år, absolut inte av någon annan anledning.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s