Dagens viktigaste nyhet i svensk media är en icke-nyhet

Vet ni vad dagens stora huvudnyhet i Sverige är? Inte att våldsbrotten ökar, inte att polisledningen helt tappat greppet och regeringen gått på semester utan en tillstymmelse till lösning över det anarkiliknande tillstånd som vi befinner oss i, inte att svenska skolan är ett fundamentalt misslyckande med brist på kompetenta lärare, inte att genusflummet förstört generationer framöver, inte att det är ett gigantiskt problem att nyanlända inte kommer ut i arbete och det därför inte är ekonomiskt försvarbart att gå Miljöpartiet till mötes när den nya migrationspolitiken ska klubbas igenom, inte att utbredningen av radikal islam med förgreningar långt upp i makthierarkin är ett allvarligt hot som vi ska ta på allvar, inte ett ord om IS-kvinnan som återvänt till Göteborg och är på fri fot, inga grävande reportage om hur nysvenskar åker på semester till länder de tidigare ”flytt” ifrån samt ingen som grottar ned sig i att många flickor nu på sommaren tvingas iväg till sina familjers hemländer för att bli bortgifta eller könsstympade.

Istället är dagens viktigaste nyhet i samtliga stora svenska tidningar att det inte kom så mycket folk till den amerikanska presidenten Donald Trumps valmöte som han hade hoppats på. 🤦‍♀️ Jösses!

Dessutom är man upprörd över att Sverige återigen hånas och lyfts fram som ett dåligt exempel – varför? Han har rätt, har svenska journalister inte sett statistiken och förstått att den svenska regeringen misslyckats att ta ett samlat grepp om situationen?

Idag är det för övrigt tydligen val i Serbien. Är det någon som känner till något om presidentkandidaterna eller har läst någon analys av förväntad valutgång? Men vi har iallafall väldigt bra koll på USA:s president och allt han företager sig. Alla i Sverige – såväl liten som stor – vet att man ska tycka att Trump är en fullblodsidiot, men frågan är vilka det egentligen är som framstår som idioter för omvärlden? Den insikten är dock för svår att ta till sig för de flesta!

#sverigebilden

#onlyinsweden

Bildkälla: DN

14 reaktioner till “Dagens viktigaste nyhet i svensk media är en icke-nyhet

 1. Med anledning av att knivattacken i Storbritannien, kan man konstatera att det nämns i svensk media men absolut inte fått några rubriker utan man får ”leta” efter nyheten. Jag har läst igenom olika brittiska tidningar och de flesta säger samma sak – att polisen inte klassificerar det som en terrorattack i nuläget samt inte söker efter fler gärningsmän. Independents artikel är mest informativ och där konstateras att det är en 25-årig man från Libyen som är förövaren samt att han mumlat ohörbara fraser strax innan attacken. Detta gör förstås att man kan misstänka att det var en islamistattack, men det kan lika gärna ha varit ett vansinnesdåd.
  https://www.independent.co.uk/news/uk/crime/reading-stabbing-terror-attack-latest-update-terrorism-a9577571.html

  Gillad av 1 person

  1. BLM-demos är hets mot vit folkgrupp! Det har ju varit enorma våldsorgier i USA av svarta mot vita! Högst sannolikt ett hatbrott även i Reading.

   Gillad av 1 person

 2. Jennys rader ovan är ännu ett tydligt exempel på att S som i Staten och staten som företeelse har makten över media i Sverige. Sveriges Radio, SR, är sedan länge Socialdemokraternas Radio, SR och Statens Radio, SR.

  Vårt land är sedan många år inne i en ond och nedåtgående malström där S totalt förlorat kompassriktningen och enbart förmår att klamra sig fast vi styråran. Genom den totala avsaknaden av annan ideologi än att vara anpassliga och behaga de riktiga makthavarna i världen, har S gjort Sverige till den absoluta motsatsen till vad rörelsen en gång i världen sade sig vilja skapa. Man sade sig värna folket i Sverige, i stället svek man folket i Sverige på ett sätt så att Sverige nu är ett helt annat land. Ett land som vi inte känner igen längre, ett land som inte längre är vårt eget.
  Tänk er om andra världskriget aldrig hade ägt rum. Tänk er om S inte importerat en främmande religion och kultur till Sverige och samtidigt tystat svenskarna. När S gjorde det öppnade man dörren till Sverige för de riktiga makthavarna, S sade ”ni får göra vad ni vill bara vi får vara kvar vid makten ty vi älskar den så och skulle försvinna utan den”.
  Men det som pågår är större än S, större än Sverige. Sverige är nu ett användbart redskap för de riktiga makthavarna. Det blev möjligt genom att S ängsligt undrade vad de kunde stå till tjänst med. Det blev möjligt eftersom vi i Sverige haft och har så undermåligt usla oppositionspartier.

  Gillad av 2 personer

 3. Vem bestämde att vi ska ha något som kallas mänskliga rättigheter? Vem bestämde vad som är mänskliga rättigheter? Den starkaste gjorde det.
  Vem skriver historien? Segraren skriver historien.
  Vem bestämmer att Svarta Liv Matters? Vem bestämmer att Röda Liv, indianernas liv i USA INTE Matters? Vem bestämmer att Samernas liv i Sverige INTE Matters? Vem bestämmer att de svartas liv i Sverige Matters mer än samernas? Än tornedalingarnas? Än Sverigefinnarnas?
  Den starke bestämmer, den som har makten bestämmer detta.

  Vem bestämde att det icke religiösa Sverige plötsligt ska ha en totalt främmande religion med vidhängande odemokratisk kultur här? Vem? Svenska folket? Är det ett uttryck för folkviljan? Socialdemokraterna, folkets parti, partiet som marscherar på första maj och sjunger ”Upp till kamp emot kvalen”, uttrycker de folkets vilja?

  Så går det när en rörelse tappar idéerna, när samtalen, diskussionerna tystnar, när man tystar alla som säger emot, när man tystar alla oliktänkande röster på universitet, på ledarredaktioner, överallt, när man hotar och tystar tjänstemännen på våra myndigheter.

  Hitler var en obetydlig figur, utan vänner, utan familj utan bildning. Det han kunde vara att tala, vara demagog. I övrigt var han en obetydlig figur som i Mein Kampf blandade lögner med okunnig politisk analys. Han målade dåliga akvareller. Hade andra världskriget inte ägt rum hade han fortsatt måla dåliga akvareller. Goebbels hade utvidgat sin hönsfarm.

  Vi har i Sverige obetydliga och okunniga människor utan kunskap som sitter vid makten. Den främste kan inte ens prata utan manus. Om S hade förnyat sitt idéprogram hade de obetydliga människorna som nu sitter vid makten gjort något annat. Kört skogstraktor, varit arbetslösa, varit dåliga lärare, svetsat.

  Gillad av 3 personer

 4. Vem behöver Liberalerna längre? Ingen. Deras främsta kännetecken är att de bugar mot makten, inte minst EU.

  Vem behöver Centerpartiet? Ingen. De tog av sig arbetskläderna, sålde alla tidningarna och blev rika, klev in på hippa Södermalm här i Stockholm och tappade bort vad de borde vara och kunde ha varit.

  Vem behöver Vänsterpartiet? Ingen, allra minst Sverige. Ett parti som vill pulvrisera det civila samhället och ge staten total makt. Vi ser hur sådant kunnat ske endast med terrorns hjälp. Marxismen kan inte användas som teori för en demokratisk politik. Hittills har den bara kunnat kortvarigt genomföras i en totalitär stat. V älskar nu islam mer än svensken och Sverige.

  Vem behöver KD? Vi hade alla nu behövt ett modigt KD som kunnat bli en motvikt mot islam. Kanske blir det så, vi får se. Ebba Busch är den modigaste och mest hoppingivande av oppositionsledarna i Sverige. KD vågar förmodligen inte profilera sig tillräckligt.

  Vem behöver SD? Sverige behöver SD, svenskarna ska tacka SD för att farten i malströmmen nedåt har saktat av. Vi får se vad som blir. SD har haft det ytterligt svårt i ett land med statskontrollerad media.

  Vem behöver Moderaterna? Sverige och svenskarna hade behövt de riktigt konservativa, de ursprungliga idéerna hos de konservativa. Moderaterna är ett ängsligt och svagt oppositionsparti. De är inte några samhällsbyggare, redan finns listor på vad de vill sälja ut och privatisera efter valet 2022. De förmår inte bygga landet, det enda de verkar kunna är att stjäla från det gemensamma.

  Vem behöver S? Ingen. Inte ens de som har makten i världen behöver S längre. Därför är S ända in i märgen ängsliga för att inte klara sig fram till valet 2022 och helst överleva i regeringsställning. Något annat finns inte för S. Partiet som blev sin motsats. Partiet som sålde ut landet. Partiet som förådde sitt folk.

  Vem behöver MP? Detta parti borde ställas inför krigsrätt. I juryn ska sitta svenska folket, Sverige och Naturen. Domen ska bli utplåning. Sällan har ett land haft så få att tacka för så mycket ondska.

  Gillad av 3 personer

 5. Det borde glädja svenska skribenter att inte valupptaktsmötet blev så välbesökt och att vi används som ett varnande exempel är ingen överraskning.

  Gilla

 6. Jag bara måste kommentera Reading och morden där. Vi vet alla om hur den djäveln från Afrika högg människor i nacken, dödade dem, högg dem under armarna i bröstkorgen, den djäveln. Människor i en park som bara ville ha en trevlig kväll. Nu vet jag inte säkert, men gissningsvis bekänner han sig till islam. Fy fan, dessa vidriga mördare som känner att de gör sin gud och tro en behaglig gärning när de mördar andra. Fega är de, alltid beväpnade, ofta bakifrån, ofta äldre eller små, alltid offer som är helt oförberedda. Såna djävla mördare släpper S och MP in, vi har ju haft flera liknande fall i Sverige. Vi minns t ex den djävla mördaren Abraham Ukbagabir från Eritrea som tog två knivar och mördade två intet ont anande människor på IKEA i Västerås. Han hade fått utvisningsbesked till Italien. Vilka normala människor reagerar så? Fy fan för dessa satans mördare från Afrika, Mellanöstern och Afghanistan.
  Sweden and swedish people matters!
  Kom inte hit era jävlar!

  Gillad av 2 personer

  1. Det var en drapa som heter duga. Tack för den. Vad i helvete gör de här när de uppenbarligen hatar alla västerlänningar och västländer? Passar det inte så är de fria att flytta tillbaka till sina usla skitländer!

   Gillad av 1 person

 7. Jag kollade nyss aftonbladet på nätet (vilket jag ytterligt sällan vill av äckel inför tidningen). Där stod inte en rad om den libyske mördaren som knivhögg sittande människor i nacken. Inte en rad. Man vill inte förarga socialdemokraternas väljare förstås. Aftonbladet älskar islamister och sviker engelsmännen.

  Gillad av 1 person

  1. Det var väntat, hade det varit en vit man som hade gjort likadant fast de hade varit muslimer som hade dött så hade de skrivet hyllmeter om det och visat allt från bild till adress. Det är skillnad på folk och folk.

   Gillad av 2 personer

  2. Jag vet inte hur det är med Aftonbladet, men själv har jag tröttnat på eländet som har skapats. Jag klickar helst inte på Jennys länkar om morden heller. De är liksom inga stora nyheter. Alla vet att extrem islamism och hederskulturer har importerats. Alla vet att de har segregerats och att klyftorna har ökat i samhället.

   Är det märkligt att det går åt pipan allt mer? Nej. Det är INGEN direkt ”nyhet”, i alla fall inte för mig. Inte ens den galne norrmannen, Akilov eller Christchurch var något märkligt egentligen, förutom att Christchurch och Akilov, enligt min egen analys, verkar vara falskflagg-operationer, sannolikt för att avväpna norrmän och nyzeeländare, eller få opinion för massövervakning, men nu spekulerar jag.

   Ibland tänker jag att de där sprängningarna också är falskflaggor vars syfte är att skapa liknande opinion, precis som Covid-19. Leif GW Persson tycker att sprängningarna är ytterst märkliga. Jag också. Jag har ingen panik, men tar en kopp grönt te med pepparmynta, samt uppmanar allt gott folk att bygga upp sina egna beredskapslager, inte p.g.a. detta, men snarare p.g.a. solstormar, supernovor, supervulkaner och större asteroidnedslag.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s