Nya migranter räddade av asylaktivister utanför Libyens kust – vilka öppnar sina hjärtan den här gången?

I början av juni återupptog tyska och italienska räddningsfartyg sin patrullering i Medelhavet, efter att ha blivit kvarhållna i italienska hamnar i två månader på grund av ”teknikaliteter”. Varmare väder och stabilare väderförhållanden gör att det förväntas explodera av migranter som försöker ta sig till Italien.


Idag räddade det tyska NGO-fartyget Sea Watch cirka 100 migranter, inklusive kvinnor och barn, från en båt utanför Libyens kust och man menar att libysk kustbevakning i annat fall skulle ha tvingat migranterna tillbaka i land som man sett dem göra med andra båtar.


Det är helt rätt av Libyen att agera på det sättet – migranterna ska inte ta sig in i Europa illegalt utan skickas tillbaka dit de kom ifrån. NGO:erna som cirkulerar i farvattnen utanför Libyens kust bryter mot internationella regler när de plockar upp migranter ur libyskt farvatten och kör de till Europa.

Till vilket EU-land dessa migranter ska ta vägen förtäljer inte historien, så jag antar att Sea Watch ännu inte börjat utöva påtryckningar på EU-länderna eller så har Italien tillsammans med Tyskland och Frankrike redan öppnat stora famnen som de brukar när det blir internationell press. I slutändan hamnar nog en del även uppe hos oss i norr där bidragsbuffén, möjligheten att ta hit sina anhöriga fast man inte arbetar och försörjer sig själv samt det att man kan begå kriminella handlingar utan att straffas lockar!


EU hallå hallå hallå – när ska ni ta tag i problemet med illegal migration? Vad gör ni i Bryssel förutom att vända papper och suga ut medlemsländerna?


https://www.arabnews.com/node/1691336/world

9 reaktioner till “Nya migranter räddade av asylaktivister utanför Libyens kust – vilka öppnar sina hjärtan den här gången?

 1. Europa väntas få en allvarlig ekonomisk kris med skyhög arbetslöshet – invandring från MENA gör det ännu svårare att komma på grön kvist igen!

  Jättekontinenten Afrika har fått miljarders miljarders miljarder från ”vita” länder under många decennier. Det räcker nu! De mörkhyade måste själva bygga upp sina samhällen!

  Mörk hudfärg används även som utpressning mot vita. Det räcker nu!

  Gilla

  1. Javisst! Några gick ju in i byarna, fångade de blivande slavarna, dödade resten och eldade upp byn. Sen gick transporten av slavarna till både öst- och västkust. På östkusten mötte araberna och islam, de ville mest ha kvinnor, på västkusten fanns t ex danskar som mötte upp. Men mest engelsmän och andra förstås. Araberna ville mest ha kvinnor, det var rentav kvinnounderskott i deras regioner. Koranen tillåter ju fortfarande varje man att ha 4 fruar.
   All den här skiten kommer någonstans ifrån, FN, Soros, de mäktiga männen bakom båda dessa, bankerna förstås, bankerna.
   Undrar vad nästa handgranat blir som de kastar mot oss. Har ni lagt märke till att det blir tätare och tätare mellan de stora utspelen? Varje utspel har kortare och kortare levnad.

   Gilla

 2. Jag har granskat bilden ovan, min bedömning är att dessa starka och friska unga män borde passa bra in i det trivsamt mångkulturella och dynamiska Malmö. Där förvandlas de till utsatta bidragstagare med rätt att handla med droger, kanske våldta med socialdemokratiska förklaringar som ursäktar beteendet, ja, de passar bra in Malmö.
  Vi har ett så fint system i Sverige som effektivt dödar varje inneboende lust att göra rätt för sig och anpassa sig till Sverige. Systemet fungerar fantastiskt, det ger de införda något de inte ens vill ha. Hur gärna ville de unga, starka männen från Afghanistan hamna i drogmissbruk? Några borde ju kunna bo i ladan hos Centerpartiets vikarierande partiledare Anders W Jonsson. Han säger ju ”Varje dag arbetar jag för att skapa ett mer hållbart, tryggt och frihetligt Sverige”. Då kan han säkert ta emot 15-20 av männen från båten på bilden också. Tänk så fint, Asien möter Afrika och Anders W Jonsson har gjort sin lada lite mer ”frihetlig”. Om så bara för ett kort tag, jag menar, ganska snart kommer ju vänsterkvinnor sättandes och ylar och skriker om rasism och slavliknande förhållanden.
  Kanske blir det bäst med Malmö då? Anders W Jonsson kan ju åka dit och kramas och vara frihetligt mångkulturell.
  Nu ska jag träna, jag är långdistanslöpare och orienterare. Bl a.

  Gilla

 3. Att transportera illegala migranter tillbaka till utgångslandet, medan man meddelar att de kan ansöka genom ambassader, är rätt lösning. NGO:er får gärna hjälpa människor lokalt till ekologisk hållbarhet, men deras fartyg skall givetvis konfiskeras och säljas på auktion om de bryter mot lagen. Flyktingsmugglarna skall givetvis gripas och dömas. Så kan man rädda massvis med liv från drunkningsdöden, men även Europas nationers ekonomier.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s