Hur länge kan Moderaterna hålla stånd mot de gröna asylaktivisterna?

Som väntat gjordes inga framsteg på dagens möte i Migrationskommittén och anledningen är att M och MP står för långt ifrån varandra.

Tack och lov håller Moderaterna med Maria Malmer Steenergaard fanan högt och vägrar falla till föga för miljöextremisternas krav bland annat på att slopa försörjningskravet för anhöriginvandring, men frågan är hur länge det är möjligt.

Inga andra partier nämns, men man får hoppas att fler partier än M är för en mer stram migrationspolitik.

Det är faktiskt helt absurt att en mer strikt migrationspolitik inte har majoritet hos riksdagspartierna när de ser vart landet är på väg, när man granskar konsekvenserna av flera decenniers oansvariga politik samt tittar på hur övriga europeiska länder agerar. Ser de inte att vi är det enda landet i Europa som driver på för mer kravlös öppna hjärtan-politik?

Det är inte bara coronakrisen som medverkar till att vi blir isolerade från omvärlden om man säger så och det spelar ingen roll hur mycket våra ministrar försöker få oss att tro att Sverigebilden är intakt – fortsätter vi på inslagen väg kommer ingen vilja ta i oss med tång i slutändan.

Men så länge Socialdemokraterna fortsätter stryka Miljöpartiet medhårs ser farsen ut att fortsätta länge än. Det är trots allt inte deras egna pengar som regeringen slösar med, utan bara skattebetalarnas som bekant är öronmärkta till helt andra saker än medborgarnas trygghet och välfärd!

#onlyinsweden

Källa: SVT Nyheter

5 reaktioner till “Hur länge kan Moderaterna hålla stånd mot de gröna asylaktivisterna?

  1. Ja, det politiska spelet fortsätter, utspel varje dag. Men min bedömning är att S kommer leverera en halvkompromiss som inte tillfredsställer någon fullt ut men som bedöms kunna sväljas av det lättlurade svenska folket. Idag ser vi M, KD kliva fram och säga att de kan regera med SD, det är en rak höger så att säga in i förhandlingskroppen.
    MP fick så fantastiskt betalt för sina 4 %. Det möjliggjordes av att de borgerliga lät det ske. De hade kunnat agera annorlunda, varit starka och tydliga oppositionspartier. Där i den vevan manipulerade ju C och Annie Lööf som värst och är därmed lika ansvariga som MP för skiten. Kanske manipulerade de bort sig som parti framöver? Det enda de verkar ha gott om är pengar. Såg ni vik partiledarens jönsiga och världsfrånvända utspel i sin egen lada? Miljarder till vårdpersonal för framtida psykvård efter att ha farit illa i coronavården, en psykvård som inte finns ens på papperet. Vårdpersonalen, all heder och allt det där, det är inte det jag menar.
    SR. Hela Sveriges Radio? Socialdemokraternas Radio. SR.

    Gillad av 1 person

  2. Blir det inte ett totalstopp nu och helst även beslut om repatriering i första hand för de som är kvar olagligt ligger vi till till politiskt också.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s