Ännu en skolbrand, knivattack och nya rån är delar av nattens skörd

Så har det skett ännu en misstänkt mordbrand när någon eller några försökt bränna ned en skolbyggnad i Staffanstorp, som tur var upptäcktes branden av en väktare. Undrar hur många rapporterade skolbränder nationellt vi är uppe i hittills i år?

I övrigt har det varit en knivattack på en spårvagn och två rån där man tog stryptag i det ena fallet samt hotade med kniv i det andra. Orkar faktiskt inte kommentera ytterligare då nya fraser för att beskriva samhällets förfall tagit slut.

Dessutom har det skett flera bilinbrott på parkeringen till ICA Kvantum i Ystad, där tjuvarna använder störningssändare så att bilen inte blir låst. Det senaste bilinbrottet som skedde i går kväll på parkeringen, var dock inte utfört med hjälp av störningssändare. Obehagligt och man får hoppas att polisen spanar i området lite extra!

#detnyasverige

Källa: Aftonbladet, GP, YA

12 reaktioner till “Ännu en skolbrand, knivattack och nya rån är delar av nattens skörd

 1. Även i min stad brann en fritidsgård i natt, det börjar bli de nya normala. Allt i enlighet med den nya Sverigebilden som växer fram. Man undrar hur långt de ska behöva gå innan svenska folket reagera? Eller är det så enkelt att vi har/haft de för bra helt enkelt, än så länge! Därav denna passivitet eller har man nog med de sina och sitt? Eller råder det bara en tröstlöshet och en hopplöshet i samhället? Alla ser att de inte händer något oavsett vad de gör misshandel, våldtäkt eller mord så äter polisen pizza med brottslingarna, Jan Eliasson tycker synd om dem, vänstern säger att det beror på socioekonomiska faktorer och att de behövs mer pengar till dem. Själv säger jag att de är hög tid att vi slutar ta brottslingarnas parti, de är inte synd om dem, de har själva gjort sina val, de vet mycket väl om att de det gör är fel i alla aspekter. De måste bli konsekvenser när man bryter samhällskontraktet och då räcker det inte att man äter pizza eller saft och bullar med dem, jag vet att jag inte delar regeringens världsbild men även de måste ju se att detta inte fungerar eller är det så enkelt att de inte har någon som helst kompetens för sitt arbete? Eller gäller även ”de gäller inte mig men det gäller alla andra” även här!

  Gillad av 2 personer

 2. En våldsverkare has to do what he has to do. Och han gör som han vill, det har han regeringsord på att han eller hon får.

  Eftersom det inte funkar med extrem snällhet och mycket pengar så försöker staten med ännu större eftergivlighet och ännu mer extremt mycket pengar och bidrag.
  Är man utsatt så är man.

  Har ni tänkt på det, det är bara kungligheter i olika länder som får samma privilegier som importerade människor i Sverige? Apanage, livslång försörjning, bostad, omsorg, tillgång till välfärdssamhällets alla förmåner.
  Det finns en skillnad dock, de kungliga betalar ett pris, de måste ligga i som tusan och representera, de har plikter, inrutade scheman.

  De våldsbejakande har inga plikter eller skyldigheter, bara rättigheter.

  Gillad av 2 personer

   1. Den nya adeln, javisst, det är de som nu sitter i sadeln på den svenska hästen och pekar på det de vill ha och hur det ska vara. S håller oss andra som stalldrängar och MP fröjdas åt den ekologiska hästskiten som ska ge Sverige energi för allt framtid.
    Sveriges första kommersiella kärnkraftverk Ågesta har nu börjat rivas. Den adliga hästskiten ersätter verket säger fru Isabella Kriminella Lövin och fru Amanda Propaganda Lind och rättar till löshåret så att inte nån muslimsk man ska bli förargad.

    Gilla

 3. Som Harrisburg om ni minns Tages monolog, det har hänt men har ändå inte hänt.
  Det är inte säkert att det som beskrivs ovan har hänt. I varje fall inte på riktigt.
  Ungefär som Löfven säger om massdödandet av äldre svenskar pga Corona, det har ju hänt säger vi, men han säger att det har inte hänt.

  Gillad av 1 person

 4. Vardagen fortsätter, nu har regeringen utsett ännu en ”samordnare”. Nya sådana och nya utredningar utses och tillsätts ständigt, vi vet alla varför. Samordnarnas främsta uppgift är att i första linjen ta på sig skulden när det går åt helvete. De utses så politikerna kan peka på dem direkt och säga ”den var hon, det var han”. Ungefär som de där ”bilmålvakterna” fungerar, ungefär så. Ungefär som när ungar snott chokladen i skafferiet och blir påkomna och skyller på varandra.
  Aj, aj, där skrev jag ordet choklad, det kan leda tanken fel, den som läser kan ju komma att tänka på mörk choklad och därifrån är sträckan kort till tankerasism. Se så rasistiskt Marabou måste vara, de måst genast ändra i sortimentet, bort med all mörk choklad!!! Eller, vänta nu, är det vit choklad som ska bort?? Oavsett vilket så är jag säkert en rasist jag. Liksom Linné. Nu blir jag säkert vält omkull snart. Kanske den där näthatsgranskaren slår till. Det vore kul!

  Gillad av 1 person

 5. I Expressen skriver en Evin Incir ”afrosvenskar har för låg status – krossa rasismen”.
  Kanske har en folkgrupp det status den gjort sig förtjänt av? Ungefär som muslimerna i de våldsbejakande områdena, de har jättehög status som våldsmän, våldtäktsmän osv.
  Afrosvenskar?? Asiensvenskar? Australiensvenskar? Iraksvenskar? Somaliesvenskar? Etionpiensvenskar? Turksvenskar? Afghanistansvenskar.
  Det där ordet ”afrosvenskar” (afroamerikaner är uttrycket man härmar och som nu är jätte-inne) speglar en nedsättande attityd från hon Evin Incir. Som om de behövde särskilt skydd i form av en benämning utifrån sitt skinn??? Eller sitt förmodade ursprung Afrika? Alla kan ju vara födda här i Sverige sedan många generationer. Men inte lyckats så bra kanske? Nedlåtande är ändå vad det är, ungefär så som den svenska så kallade U-hjälpen som numer heter ”bistånd”. Kalhygge ändrades också still föryngringsyta. Städare till lokalvårdare. Rövslickare till politiskt korrekt.
  Evin Incir ger en klapp på huvudet uppifrån en maktposition, hon hjälper de ”utsatta” som inte kan ta vara på sig själva. Hon är en översittare.

  Gillad av 1 person

 6. Jag härstammar från en by som har historiska mänskliga fynd som är 10 000 år gamla. Om varje generation förnyar sig vart 25 år – hur många generationer har mina gener levt här i Sverige?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s