Normaliseringsprocessen i det nya Sverige är i full gång

Det senaste dygnet kan betraktas som normalt i enlighet med normerna i den nya svenska acceptanströskeln – väpnat rån, bränder i bostäder och företagslokaler, knivhuggning, bilbränder, misshandel, inbrott och våldtäkter.

Så länge ingen blir ihjälskjuten, ihjälslagen eller huggen till döds får man väl vara glad, men inte är det positivt i någon annan bemärkelse.

Tvärtom, borde det fått våra ministrar att agera istället för att gå på semester, men inte i det kravlösa Sverige där ingen behöver ta ansvar för det man orsakat. Man hoppas istället på att befolkningen ska vänja sig och det gör vi garanterat gradvis.

Till och med jag själv börjar tröttna på att rapportera eftersom det numera blivit en del av vardagsnyheterna – om det ens blir en notis. Hur många gånger kan man hitta nya sätt att formulera sig om det som sker utan att börja låta som en gammal skriva som fastnat?!

Det var inte så länge sedan mödrarna och anhöriga till alla dödsoffer som kommit i den grova kriminalitetens kölvatten de senaste åren var ute på gatorna i våra storstäder och protesterade samt krävde förändring. Justitieminister Johansson sade så klart några väl valda ord, medan statsminister Löfvén såg lidande ut samt deklarerade att det är oacceptabelt, men som synes händer inte ett dyft förutom att man tillsatt otaliga menlösa utredningar så att man kan ducka för problemen fram till valet.

Det är skandalöst och en skymf mot alla gamla och nya offer! Men det är inte bara de ryggradslösa politikernas fel, vi medborgare låter det ske eftersom vi tyst väljer att titta bort och inte orkar bry oss om sådant som inte drabbar oss själva personligen. Vi skojar och säger att ungarna behöver snart börja bära kniv för att skydda sig utanför hemmet, men innerst inne vet vi att det ligger en gnutta sanning i det, men vi väljer att förtränga de tankarna för det är tryggare inuti filterbubblan.

Efter sommaren kommer de flesta av oss troligen att vara helt avtrubbade och vant oss vid det nya tillståndet, medan våra makthavare firar nya triumfer!

#detnyanormala

#onlyinsweden

9 reaktioner till “Normaliseringsprocessen i det nya Sverige är i full gång

 1. Ja, vi lever i den offentliga lögnens tid.
  Men även den kommer att ha ett slut.
  Även Löfven och MP kommer att raderas ut. Även den tiden, vår tid, kommer att så småningom beskrivas på det sätt man då väljer att beskriva den, sant, uppsminkat eller korrekt.
  Vi som skriver här och alla andra som skriver försöker ge vår beskrivning av vad som sker.

  I Sverige lever vi sedan många år i den offentliga lögnens tid. Den regering vi har nu är dock dömd att tappa greppet, den är dömd att förlora sin makt.
  Något nytt kommer snart i stället.
  Vi får se vad det blir.

  Tills dess kan vi bara åse hur olika mobbar tillåts härja runt, hur än det ena, än det andra utspelet görs. Men, regeringen går obönhörligt mot att förlora makten. Vår beskrivning av vad den gjorde finns förhoppningsvis kvar på nätet. Den finns i varje fall kvar i vårt medvetande och förhoppningsvis i våra berättelser till våra barn och ungdomar. Det är bara att önska att de får gå ut i livet rustade med den erfarenheten så att de själva inte kommer att tiga på samma sätt om föräldragenerationen gjorde.

  Gillad av 1 person

  1. Instämmer! Bard är en hedervärd person som vågar riskera det personliga. Intelligent dessutom och beläst. Jfr det korkade agerandet av Roberto. Han hade kunnat engagera sig som Bard i stället. Men det förstås, han hade mist sina kontrakt då också. Men då hade han haft vår respekt.
   BLM? Den korkade mobben blir matad med pengar och argument och används som sådana där ligister alltid används, som murbräckor. Det är vad de duger till, lyda order. Mobben i Sverige hade inte ens en aning om att Linné funnits.
   Linné räknas som en av de 10 främsta vetenskapsmännen genom tiderna sett till betydelsen av vad han åstadkom då och som har sådan enorm betydelse idag.

   Gillad av 1 person

 2. Vardagen fortsätter. Sveriges hybris som moralisk världsmakt fortsätter. Utrikesminister Ann Linde har anmält att Sverige vill ta upp frågan om polisvåldet i usa vid nästa möte med eu:s utrikesministrar. Inte ett enda annat eu-land vill det. Övriga EU kanske tycket det vore mer angeläget att Sverige fick kontroll över allt våld som riktas mot svenskarna? T ex att regeringen tog itu med eu:s högsta antal årliga våldtäkter/invånare?
  Vardagen fortsätter. Ett tag till.

  Gilla

 3. Regeringspolitiker har har blivet vår nya ”adel”, slicka uppåt, följa partiboken, visa intresse för någon ”skitfråga” som ingen egentligen bryr sig över, göra så lite som möjligt, visa intresse när det behövs men inte för mycket då kan man få jobba, tillsätta en utredning så har de begravt den frågan, se till att folket har den rätta ”värdegrunden” och åsikter då slipper man obekväma frågor, inte ta ansvar, de vill vet inte vad konsekvenser är, behålla makten till vilket pris som helst för någon politik finns inte, ser svenska folket som skatteslavar, bara ”adeln” har det bra så blir de bra för dem, socialdemokraternas nya normala Sverige ser inte de svenska folket eftersom de är förblindade av invandring, skatter och en verklighetsbild som inte finns. Men vad gör det så länge svenska folket inte orkar bry sig över orättvisorna, våldtäkterna, rånen, morden, sprängningarna, knarket osv kan denna adeln fortsätta att förstöra Sverige. Eftersom en bra selfie är viktigare än att orka bry sig om framtiden eller göra så att våra liv och våra barns liv blir bättre än våra föräldrars, så länge denna passivitet finns bland folket kommer inget att hända. Många verkar älska att leva livet genom sin kameralins på sin telefon eller på något av de sociala medierna som är så viktiga för människorna, allt för att få lite ”likes” och tycka som alla andra.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s