Den krackelerade Sverigebilden

Så här skriver den finländska tidningen Österbottens Tidning idag:
”Det är okej att resa till Estland, Lettland, Litauen, Norge, Danmark eller Island. Men undvik Sverige.”

Känns bra och hur ska det gå för turistnäringen när utländska turister uteblir?!😳

Men inte ska hjälteglorian på Anders Tegnell och den svenska regeringen få sig en törn, det är trots allt viktigare att gå hårt åt Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson som vågar kritisera den usla hanteringen av coronapandemin där man manngrannt sluter leden när ”nazisten” som företräder rasistpartiet tar sig ton!

#stayaway

6 reaktioner till “Den krackelerade Sverigebilden

 1. Om de styrande inte velat inse det förut så borde väl det vara omöjligt nu att inte förstå att landets anseende i omvärlden har sjunkit djupt även innan pandemin. Hanteringen av den har inte ökat förtroendet, snarare tvärt om.

  Gillad av 2 personer

 2. Faktum är att jag skrattade gott när våra grannländer inte vill öppna gränsen mot Sverige. Norge var dock öppna för turister från Gotland. Vilken härlig spark i ändan på Sveriges regering och svenska politiker i stort och förstås FHM. Sverigebilden falnar samtidigt som jag skrattande går till sängs…

  Gillad av 1 person

 3. It ain’t over until the fat lady sings…
  Tegnell kan ha rätt. De sorgliga var väl hur fel det gick för många äldre som i princip massmördades, helt i onödan, p.g.a. dålig beredskap, p.g.a. privatiserings-hysteri.

  Gillad av 1 person

 4. Kul, jag känner en stor skadeglädje gentemot regeringen, inte mot Sveriges och svenskarna.
  Säkert är det rätt många ledare i andra länder som nu ger igen. Både Danmark och Norge har fått lida för Sveriges självpåtagna roll som världens moraliska supermakt, Sverige har skickat mördare till båda länderna.
  Vem vet, det kanske kommer mer?
  Kanske Margot inte lyckas i sitt uppsåt att bli FN:s första kvinnliga generalsekreterare. Skulle knappt tro det. Men hon har onekligen gjort karriären på vanligt sätt, korruption, lögner, brott mot allt möjligt, svenska skattepengar som tryckts i händerna på alla möjliga delegater och politiker. Ungefär som när ett land mutar sig till OS ni vet.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s