Tumult, stenkastning och misshandel av unga tjejer – en förväntad utgång av demonstrationen som aldrig borde fått grönt ljus från början

Redan när planen för en BLM-demonstration i Göteborg dryftades i förrgår, visste jag och många med mig precis hur det skulle urarta med kravaller som bara kostar samhället pengar och resurser samtidigt som egendom vandaliseras.

Med facit i hand efter demonstrationerna i Stockholm och Malmö samt den illegala i Örebro, visste polisen mycket väl vad som väntade – deltagarantalet skulle långt överstiga det tillåtna 50 personer samt ligister skulle ta tillfället i akt att ställa till ofog. Men enligt polisen är det viktigt att låta människor gå komma till tals, trots coronarestriktioner och våldsamma upplopp.

Även om själva demonstrationen gick fredligt till så urartade det efteråt och polisen i Göteborg håller fortfarande på att styra upp situationen där kriminella unga män från förorten – som tidigare är kända av polisen – bland annat kastat flaskor och gatsten på poliser, kastat bangers i folksamlingar samt sparkar och slagit på polisfordon.

Vid 20-tiden ikväll drog en klunga personer fram genom Västra Nordstan och krossade. fönster, även en skåpbil ska ha vandaliserats.
En grupp yngre tjejer som försökte stoppa personer från att bryta upp gatsten vid Gustaf Adolfs torg har dessutom blivit misshandlade när de försökte ingripa.

Det är nu man hade önskat att polisen hade haft mer befogenheter än att bara vara passiva. Vattenkanoner hade inte varit helt fel, men samtidigt skulle det oreras om polisbrutalitet mot invandrare om polisen tog i med hårdhandskarna, vilket i sin tur skulle generera att BLM får mer vatten på sin kvarn.

Det är ett sjukt samhälle som vi har skapat där det daltas med ligister istället för att sätta dem på plats. Tyvärr tror jag att polisen kommer godkänna fler demonstrationer framöver för att agera politiskt korrekt och ingen av våra makthavare vågar andas ett ord om att nu får det minsann vara nog eftersom pandemin inte är över ännu samt att det här inte ens grundar sig i en händelse på svensk mark.

Mer resursslöseri att vänta således medan vänsterflöjeln prompt basunerar ut att strukturell rasism och polisvåld även är ett jätteproblem i Sverige – buhu!

https://www.gp.se/nyheter/g%C3%B6teborg/stenkastning-och-tumult-efter-urartad-demonstration-1.28966355

5 reaktioner till “Tumult, stenkastning och misshandel av unga tjejer – en förväntad utgång av demonstrationen som aldrig borde fått grönt ljus från början

 1. III

  Gilla

 2. Det märks tydligt att vänster aktivisterna tagit över Sverige och polisen har förlorat kontrollen över vårt land. I dagens Sverige är det djupt tragiskt vänster extrema aktivister som tagit över vårt land och polisen går istället ner på knä istället för att få ordning på vårt land. Det finns knappt några konsekvenser i vårt land med låga straff och de kriminella har alldeles för bra i våra fängelser vilket gör att det blir så få konsekvenser därav fortsätter kriminaliteten och det är mycket därför vänster extrema rörelser växer sig allt starkare i vårt land. Polisen måste få mer befogenheter NU eller så måste vi göra som Jimmie Åkesson påtalat många gånger. Vi måste sätta in militären när inte polisen klarar av att göra sitt jobb. Otryggheten som bara växer sig allt starkare måste få ett slut.

  Gillad av 1 person

  1. Det är extrem högerpolitik, med lägre skatter och sämre vård, som har bedrivits sedan vi gick med i EU. Även massinvandringen är högerpolitik, eftersom den är tänkt att föda en korrumperad asylbaronsindustri, öka arbetslösheten, öka klyftorna och sätta allt fler människor i skuld. 8-partiet är enigt i denna politik och moderaterna applåderar fortfarande en ”senior rådgivare” på Bank of America Merril Lynch, d.v.s. Fredrik Reinfeldt .

   Högerpartiet SD skall få utgöra spottkopp och missnöjesparti i media. Det lättlurade folket köper det och kommer rösta för ännu mer konfliktskapande högerpolitik som splittrar folket åt girigbukarna. Fler poliser och totalitarism är förmodligen målet OCH du tänker rösta för det 2022 ser jag, men fler poliser löser inte grundproblemet, lika lite som tumult och stenkastning gör det.

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s