Ligisterna visar gång på gång vem som bestämmer i Sverige

Upploppen i samband med Black Lives Matter-demonstrationen i Göteborg i går som orkestrerades av unga kriminella invandrarkillar från förorten, fortsatte hela kvällen och avrundades med en stor bil-bbq där ett 15-tal bilar brann i stadsdelarna Backa, Kvillebäcken och Tuve. Även två containrar har satts i brand.

Enligt vittnesuppgifter åkte ungdomar på moped runt och krossade rutor på bilar samt hällde i bensin innan de tände på.

Ingen verkar vara gripen och polisen kan inte säkerställa att det finns en koppling till händelserna i den urartade demonstrationen.

Jag är så innerligt trött på att dagligen läsa om kriminella drägg som gör livet surt för oss vanliga medborgare genom att elda upp egendom, råna och misshandla andra, sticka kniven i någon, sätta en kula i någon annan och attackera blåljuspersonal. Varför tillåter vi att dessa avarter tar upp samhällets resurser? Var är ordningsmakten? Var är föräldrarna och när ska de ställas till svars? Varför agerar inte regeringen – hallå Morgan Johansson? Hur länge till ska vi trippa runt på tå, rädda för att stöta oss med vissa grupper?

Det är uppenbart vem som genom maktspel visar vilka som bestämmer i det här landet och som struntar fullständigt i lagar/regler samt andras egendom – de hyser inte respekt för någon annan överhuvudtaget. Det lär bli en lång och olidlig sommar där blåljuspersonalen lär få arbeta häcken av sig medan minister Johansson gottar sig i hängmattan!

#detnyasverige

#vigillarintefegapolitiker

Källa: Aftonbladet, GP

8 reaktioner till “Ligisterna visar gång på gång vem som bestämmer i Sverige

 1. Jan Kallberg, professor i statsvetenskap och säkerhetsforskare och verksam i USA. Ger några tips till naiva svenska politiker, angående gängkriminaliteten och de senaste härjningarna med bilbränder.
  Han ger nio åtgärder som effektivt skulle ta bort gängen från svenska städer:

  1. Erbjud 50 000 kronor kontant till dem som anonymt anmäler illegalt vapeninnehav och detta leder till dom. Då är det slutviftat med vapen från BMW. Det bryter upp lojaliteten.
  2. I USA säger man ”follow the money” – öka samkörning och kontroll av offentliga register för gängmedlemmarnas närstående för att lokalisera var de parkerat vinsterna från kriminell verksamhet. Nyttja Skatteverket till att få fram svar, eventuellt sköntaxera och utmät – och var beredd att utmäta tillgångar i utlandet.
  3. Samordna mellan a-kassa, Försäkringskassan, kommun och andra myndigheter att fastställd kriminell inkomst avbryter bidragsutbetalningar. Sammanför samboende som falskeligen separerat i folkbokföringen och nyttja den taxerade kriminella inkomsten för att omvärdera bidrag.
  4. Öka avståndet mellan hemorten och fängelsevistelsen även om det skulle innebära byggande av en riksanstalt i Karesuando. Idag kan fängslade gängmedlemmar behålla sin status när deras wannabees och flickvänner kan komma och gå på frekventa besök. Fängslad gängmedlem går från megastars till förlorare.
  5. Tillåt inga personliga kläder, skor, accesoarer eller smycken som kan indikera status i fängelsemiljö utan fokusera på fängelseuniformer designade som albanskt 60-talsmode med texten ”Tillhör Statsverket”. Låter löjligt – men du blir förvånad hur det stör gängmedlemmar eftersom de nekas visa status.
  6. Brottsverktyg, oavsett art, i de kriminella nätverkens verksamhet förverkas och säljs av staten till förmån för Brottsofferfonden. Vare sig det är bilar, bostadsrätter, mobiltelefoner och datorer. Förstahandskontrakt på lägenheter överförs till kommunens bostadskö.
  7. Avskaffa förtidsfrigivning för alla utom förstagångsdömda som uppför sig väl. Inse att det kan handla om förvaring.
  8. Ett trendbrott – tillåt åklagare erbjuda straffrabatt för gängmedlemmar som vittnar mot andra kriminella.
  9. Ytterligare ett trendbrott – tillåt polisen att göra brottsprovokation.
  Endast genom att slå sönder kriminella gängens affärsmodell och undergräva status kan man komma tillrätta med problemet.
  Allt annat är bara fagert tal.

  Själv fyller jag på med att medborgarskapet ska vara på försök i 10 år, utvisning av hela familjen om någon av dem begår brott under tiden, lära sig svenska i tal och skrift, lära sig hur det svenska samhället fungerar, veta vilka skyldigheter de har, lära sig vår svenska kultur, normer och värderingar. Inga bidrag efter ex 1 år, vi förväntar oss att de vill arbeta, betala skatt och göra rätt för sig. Finns mer att ta till men det är inte det viktigaste, de viktigaste är att vi ändrar utvecklingen.

  Gillad av 3 personer

  1. Jamen det där bygger ju på att Kallberg tror att svenska politiker är tafatta, att de är naiva, att de inte kan hantera situationen för guds skulle! Nu till slut kanske de skulle vilja, kanske, kanske, men tidigare har man INTE VELAT VIDTA NÅGON ÅTGÄRD, det som skett har varit avsedd effekt, man har ju fortsatt med importen av utlänningar i decennier fastän alla visste och såg vartåt det barkade. Man ville kaos. Våga tänk den tanken!
   Alla de där förslagen är utmärkta och samma förslag finns sedan många år i Sverige, tom bättre, det är bara det att MAKTEN HAR INTE VELAT GENOMFÖRA DEM!
   Det är ju just detta som gjort det så obegripligt för alla oss svenskar! Sverige kan bygga kärnkraftsreaktorer, vi har avancerad dataindustri, vi har världsledande läkemedelsforskare, vi är en liten rymdnation, vi har fantastiska ingenjörer, vi har fantastiskt duktig industri – inte tusan är det brist på intelligens just i frågan hur man ska hantera importerat våld!?! Om man såg våldet skulle man väl stoppa importen först av allt! Varför skulle man ge allt gratis till dem och först under flera år kalla svenskarna för rasister? Jösses, det är ju övertydligt, sluta vara naiva! Varför skulle en regering ha total kontroll över media i Sverige men inte begripa hur man straffar en våldtäktsman? Varför skulle Sverige inte begripa att man måste täta gränserna mot all jävla import och all export av våra ägodelar? Varför har tullen inte de avancerade svenska drönarna? Inte är det naivitet som gjorde att det var ok att kasta sten på polis, brandkår, ambulans? Sluta vara förundrade, se den fullkomligt surrealistiska och absurda verkligheten som den är. Antagligen är det därför Löfven går runt om i trans. Jag kan tänka mig att han är en hygglig karl i botten som först nu är totalchockad över vad han lurades in i.
   Sluta ursäkta politikerna, för det är vad ni gör när ni säger att de inte förstår, att de är naiva! Det är ju för tusan precis samma attityd regeringen och kyrkan visar mot de importerade, åhhh de kan inte, de förstår inte, vi måste förstå och gå ur vägen för utlänningarna, vända andra kinden till.
   Är det inte dags för svensken att gå ut på gatorna och protestera mot dödandet av svenska åldringar? Reursbrist säger man, vafan varför tog man inte från SIDA och gav skatteåterbäring till svensk åldringsvård???
   Äldre svenskar får möjligen morfin och tvingas dö. Nog fan är det en anledning att gå ut och demonstrera våldsamt på gatorna!
   Svensken i gemen verkar vara ohyggligt mesiga och aggressionshämmade och ha extremt lätt för att backa och ta på sig en inbillad skuld för vad tusan som helst. Konsensus till varje pris ända in i graven, ända tills landet är deras. Ta samtidigt och storma riksdagshuset eller regeringskansliet med ord, plakat vredesrop, kräv att de kliver ut och pratar med er. Det är väl det minsta man kan begära när våra poliser knäböjer för de aggressiva utlänningarna.

   Gilla

 2. Förra gången var det H2O, denna gång är det eld som gäller om man tror på texterna…
  Varför alla dessa bränder ÖVERALLT i världen nu???
  Corona samtidigt som den sk ekonomin kraschar mm…
  Slump??
  Var är hungernöden??
  Lugn, bara lugn…
  Lite latjo är det, att nästan inga skol & bilbränder, inte ens skogsbränderna, händer av sig själv….
  Kvalificerat fusk, i min bok,om/när folk springer runt & fjuttar på.
  SMHI varnar för bil & $kolbränder typ!

  Kollar man in Isiah 3:12 KJV(eng) angående kvinnor & sk ”barns” agerande numer, så
  ger det en förklaring till varför ”$käggbarnen(18-35 år)” måste få stanna….
  F. n, de mfl har jobb att utför för höven, att skapa kaos,
  vilket de bevisligen gör oxå.
  Alltså, de sk ”globalizterna” har en plan som de följer rigoröst, i min värld.
  As above so below!
  Galet?
  Vi har haft krig i världen, merparten av tiden, i >100 år nu & det är galet.

  Lite om mycket.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s