Nej Sverige ska inte förbli en fristad för alla som vill komma hit

På nationaldagen förväntar man sig ett debattinlägg som hyllar Sverige eller förespråkar någon form av nationalism, men icke för det här är Sverige, ett land som framstår som alltmer kontroversiellt i omvärldens ögon – dels på grund av hanteringen av pandemin och dels för att ingen vill ha något att göra med den oansvariga politik som förs. Så istället publicerar Aftonbladet ännu ett propagandainlägg för mer öppna hjärtan-politik – närmare bestämt det evinnerliga tjatet om amnesti för alla ekonomiska migranter som kom 2015.

Det är faktiskt en skymf att lägga ut en sådan här text just idag tillsammans med en svensk flagga och avsändarna är inga helgon i sammanhanget. Den S-märkta organisationen Tro och Solidaritet, som banade vägen för islamismen i Sverige, representeras av Ulf Bjereld och Thomas Hanmarberg som bildar par med prästen Anna Karin Hammar och ex-diplomaten Pierre Schori, varav den sistnämnda för övrigt skrev en liknande text förra året med precis samma uppmaning.

Man kapar således nationaldagen för att basunera ut sitt budskap och det är till Migtationskommittén man vänder sig med sina krav på att vi återfinner den svenska solidariteten så att Sverige kan bli en fristad för alla som vill komma hit samtidigt som man vädjar om att kommittén ska föreslå att ge amnesti åt alla som kom till Sverige 2015.

På vilket sätt det gynnar landet att fortsätta vara ett kravlöst land som bara ger och ger av skattebetalarnas pengar som behövs till vår egen välfärd går man aldrig in på. Det faktum att nya rapporter dessutom påvisar att invandringen inte är lönsam för Sverige eftersom alltför få kommer i jobb, är inte heller något man berör i sin argumentation.

Man beskriver att dessa individer ”flytt undan krig och förföljelse”, men om så vore fallet så hade väl inte Migrationsverket gett avslag efter avslag på deras asylansökningar med hänvisning till att de saknar skyddsskäl?! Men det är inget som dessa stollar tar fasta på i sin jakt på godhetspoäng, för när det gäller den här gruppen ska de undantagas från alla gällande regler eftersom det är en ”humanitär handling”.

Varför vi ska göra undantag för just de som kom 2015 får vi aldrig veta, men man kan fundera på om alla de som kom 2016 är mindre värda – de har väl rotat sig lika mycket?!

Det finns absolut ingen sans eller logik i denna fyrklövers resonemang, men de har säkert redan bundsförvanter i kommittén från både Miljöpartiet och Centerpartiet som består av alltför många asylaktivister som backar galenskaperna.

I vanlig ordning nämns dessutom inte ett ord om vem som ska betala för detta medmänskliga jippo! Finns det ingen ände på idiotin i det här landet? 🤦‍♀️

#vembetalar

#onlyinsweden

5 reaktioner till “Nej Sverige ska inte förbli en fristad för alla som vill komma hit

 1. Jenny, tack för att du visar på detta exempellösa förakt för Sverige från dessa personer!

  Kan man agera mer osvenskt än vad de gör, idag, på vår nationaldag, förråda allt vad Sverige och svenskarna är?

  Man kan fundera på hur dessa mot Sverige och svenskarna svekfulla personer skulle blivit behandlade i Norge, Danmark, USA, Iran, Kina, Ryssland, England, Irland, Island, Australien, Venezuela, Chile, Tjeckoslovakien, Ungern, Angola, Zimbabve osv osv. om de på respektive lands nationaldag gjorde samma skändliga handling?

  Landsförrädare!

  Gillad av 2 personer

 2. Jag håller med om kritiken och vill passa på med ett tänkvärt citat som visar att sosseriet inte alltid har varit idioter. I riksdagsmotion 1979/80:1030 skriver Olof Palme och Ingvar Carlsson:

  ”Jämlikhet mellan invandrare och svenskar förutsätter, som vi tidigare framhållit, att invandringen anpassas till samhällets möjligheter att ge invandrarna arbete och social trygghet… En invandring som helt styrs av marknadskrafterna skulle vara till skada för löntagarna såväl i Sverige som i utvandringsländerna”.
  Källa: http://proletaren.se/artikel/vanstern-har-opererat-bort-verkligheten

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s