MC-poliser med automatvapen är numera en del av vardagen i det nya våldsamma Sverige

I en tid när regeringen gör sitt bästa för att övertyga svenska folket om att polisen inte har tappat kontrollen över den grova kriminaliteten i landet och att de själva nu tar krafttag för att bekämpa gängkriminaliteten som tydligen inte alls ökar, är det anmärkningsvärt att polisen i Södertälje från och med den här veckan utrustas med automatvapen i den nya kraftsamlingen Tore 3 som riktar sig mot Södertäljenätverket.

Tio år har passerat sedan den stora satsningen mot den grova organiserade brottsligheten i Södertälje inleddes, vilket lett till att 17 personer dömts till kännbara straff. Nu har dock de flesta släppts ur fängelset, varför den organiserade brottsligheten återigen har börjat växa med problem som fusk i byggsektorn, ekonomisk brottslighet riktad mot välfärdssystemet samt beskyddarverksamhet.

Södertälje har således utvecklats till ett av de större problemen för polisen i region Stockholm, varför MC-ekipagen med poliser som bär automatvapen kommer att vara en del av vardagen framöver. Man har även rekryterat spetskompetens i form av finansiella analytiker och utredare som normalt inte finns i lokalpolisområden.

Å ena sidan så är det väl bra att man trappar upp åtgärderna för att försöka skapa trygghet hos invånarna i området, å andra sidan skulle vi behöva en sådan här särskild insatsstyrka i varje större svensk stad för att punktmarkera alla kriminella nätverk som blomstrar runt om i landet, men till det saknas både pengar samt resurser varför man istället gör lite lokala nedslag här och där medan de kriminella flyttar runt.

Man blir så trött på den här negativa spiralen där det blir allt svårare att dölja hur vår regering misslyckats med ett av sina viktigaste uppdrag – att upprätthålla säkerheten för landets invånare, men just nu lyckas de gömma sig bakom såväl coronakrisen och BLM-protesterna som stjäl all uppmärksamhet medan svenska folket jamsar med!

#detnyasverige

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/2GQnnq/ny-polissatsning-i-sodertalje-mc-patruller-med-automatvapen

5 reaktioner till “MC-poliser med automatvapen är numera en del av vardagen i det nya våldsamma Sverige

 1. Hög arbetslöshet, segregering och samtidig massmigration av klaner… Så tror man att poliser med en k-pist på motorcykel skall lösa problemet… Du kommer enbart få se fler skjutningar och döda klanmedlemmar och döda polismän, tror jag.

  Gillad av 1 person

 2. Vad fan ska dom ha automatvapen till, när gängen vet att de iallafall inte får använda dom. Skulle de mot förmodan skjuta nå´n invandrare så blir problemen än värre. Inrikesminister Fru Knytblus ser helst att konstapel Maja Gräddnos tar över skiten, då fårskallen hedrade hennes förödmjukande knäböjning inför pöbeln.

  Gillad av 2 personer

  1. Javisst, instämmer! Det är väl lösplugg i magasinet. Vapnet är till för att för att svenskarna ska tro att regeringen menar allvar med sitt tal om hårdare tag.
   Det förfärliga är att i hela denna medvetna process skadas polisen, tilltron till polisen. Allt det som vi kom överens om att så skulle det vara i vårt demokratiska samhälle, vi överlät åt polisen att ha våldsmonopolet.

   Det ligger nära till hands för många kan jag tänka mig att både tänka och känna, ”skjut för fan då nån gång, sluta förnedra er, sluta bjuda på pizza och knäböja, skjut för fan, skjut för att döda”. Eller hur?

   Gillad av 1 person

   1. Polisen behöver nog snart inte göra så mycket mer än att poppa popcorn och titta på när klanerna själva gör grovjobbet, enbart meddela klanmedlemmarna kamratligt vilka klaner som de tror låg bakom vilket mord. I detta kan polisen vara alla klaners bästa vän. Klanerna måste bara sätta igång själva kriget. Det är allt. En vinst för Sverige och en vinst för klanernas hemländer som slipper få tillbaka skiten.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s