När Sverige brinner vänder man ryggen åt eländet och låser in sig i en filterbubbla men att protestera mot rasism i andra länder går bra

Fascinerande att en enskild händelse i USA får tusentals personer att sluta upp i demonstrationer i Sverige (vilken fick skingras av polis eftersom deltagarantalet överskred de rillåtna 50), men när vårt eget land är på väg att gå under då vågar man varken öppna munnen eller röra en fena för att visa sitt missnöje. Som man sår får man skörda och det är uppenbart att vi struntar fullständigt i hur det går med vårt eget land i vår sjukliga strävan efter att vinna godhetspoäng. Den dagen vi ska lämna över till nästa generation lär vi få skämmas över vår brist på engagemang och handlingskraft, men det viktigaste just nu är tydligen att vi ska känna skam över vår vita hudfärg samt de privilegier som följer med detta! 🤦‍♀️

#onlyinsweden

Bildkälla: Aftonbladet

14 reaktioner till “När Sverige brinner vänder man ryggen åt eländet och låser in sig i en filterbubbla men att protestera mot rasism i andra länder går bra

    1. Inte att undra på att brottsligheten får företräde varstans i samhället med sådana krypande lismande kräk till poliser. Fy fan! Revolution för helvete!

      Gillad av 1 person

    2. Instämmer helt! Ett fruktansvärt lågvattenmärke ur alla synpunkter. En bild av hur det har blivit idag i Sverige. En svensk kvinnlig polis går ner på knä framför den utländska mobben (och dess vita medlöparkvinnor), det enda att anmärka skulle då vara att hon inte skylde sitt hår. En polis, anställd av staten och utsedd att ha våldsmonopolet, visar sin underdånighet mot en mobb som bryter mot samlingsförbudet för mer än 50 personer. Det går knappast att få en tydligare bild av hur det blivit i Sverige idag. Som om det är här i Sverige problemen med att svenskar begår våld, våldtäkter och mord överhuvudtaget? Som om det är här i Sverige det är så stora problem med mord på det som numer kallas ”afroamerikaner” ?
      Den svenska poliskvinnan knäböjer och instämmer i den falska bild som staten och utlänningarna håller vid liv. Hon ger sanktion till och säger med sitt föraktliga beteende ”ja, ni har rätt, vi har diskriminerat er, ni har rätt, ni har också rätt att bryta mot lagar, ni har rätt i allt om det berättigade i hur ni beter er i vårt svenska demokratiska samhälle, jag som kvinna böjer er för er män, för er världsbild, jag knäböjer för islam”. Det är vad som ligger i den bilden.
      Mikael Damberg kom sedan med sin politiska kommentar, ”det var klokt att poliskvinnan knäböjde”. Just så, kvinnan böjer för mannen. Kvinnan knäböjer för islam. Kvinnan knäböjer för övermakten. Poliskvinnan som är en symbol för svenska folket knäböjer för mobben. Damberg säger ”så ska det vara”. Fast tom han var förvånad att poliskvinnan knäböjde. Det skulle Pippi Långstrump inte gjort.

      Poliskvinnan är inte ens tvingad att knäböja (ja kanske beordrad då), hon gör det frivilligt. Lägger upp sig. Förenar sig i tanken och anden med de kvinnliga vita, svenska quislingarna.
      Vidrigt!

      Gillad av 1 person

  1. Protester i fjollträsk mot polisbrutalitet. WTF! Den svenska polisen torde vara de mjukaste som står att uppbringa. Här bjuds de kriminella in av polisen på kanelbullar och pizza och stryks medhårs. Det är ju för fan för lite brutalitet från polisens sida och detta borde de demonstrera emot, men det fattar förstås inte de vänsterblivna hjonen.

    Gillad av 1 person

  2. De som samlades och bröt mot polisens förbud om samling för mer än 50 personer, de människorna sprider Coronasmittan vidare nu till många svenskar under den kommande vecka. Så resultatet blir att de tar livet av, ja avlivar svenskar.
    Vita svenska liv ”matters”.

    Gillad av 1 person

  3. Polisens uppgift är inte att bjuda på pizza, sparka fotboll och att vara mångkulturellt vidsynta och förlåtande, uppgiften är inte att vara eftergivliga backa för hot, våld eller politiker som försöker tala om för dem att ta speciella hänsyn till vissa grupper och inte till andra. Polisens uppgift är inte att gå ner på knä för att blidka en mobb. Gör polisens så är det tjänstefel och ska prövas enligt gällande lag. Det är inte en ministers sak att uttala sig om vad polisen gör och ska göra på det sätt som Damberg gör.

    Polisens uppgift är att äga och utöva våldsmonopolet enligt gällande regelverk.

    Polisens uppgift är inte att ta hänsyn till olika värdegrunder, att fjäska för vare sig homosexuella, transsexuella, HBTQ-rörelse, extremfeminister, homofober eller några av alla de andra grupperna som fått så stort utrymme att de påverkar och fördunklar omdömet hos vanligt folk
    .
    Polisens uppgift i en demokrati är att upprätthålla lag och ordning enligt gällande lag och föreskrifter och att vara de som äger våldsmonopolet.

    Gillad av 1 person

  4. Jag hoppas att nästa generation kommer hylla mig, även om jag tror att de kommer se ner på 99,9999% av dagens vuxna, som, helt riktigt, bör skämmas över brist på engagemang och handlingskraft. Trots privilegiet att ha just kraft och energi att faktiskt kunna göra något, så gör de nämligen inget positivt och kreativt för att lösa problemet.

    Tror du allvarligt att någon känner skam över sin hudfärg? Hur privilegierad man är hänger inte på hudfärgen. Offermentalitet hänger inte på hudfärgen heller. Det har med personens egen attityd att göra.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s