Dags att skrota tankarna på en mer strikt asylpolitik med krav på individen och istället börja visa medmänsklighet

Veckan börjar också med en påverkanskampanj från asylaktivistorganisationen Röda Korset, som likt Miljöpartiet förfasar sig över Migtationskommitténs förslag och orerar om medmänsklighet.

Att införa försörjningskrav och göra det tuffare för svårt sjuka barn att få stanna i Sverige av humanitära skäl, det vill säga äntligen tillse att systemet inte utnyttjas, handlar enligt generalsekreterare Martin Ärnlöv om att försvåra för människor som har flytt till Sverige. Att majoriteten av de som kommer hit är ekonomiska migranter som flyr från fattigdom och saknar skyddsskäl samt att den ekonomiska kalkylen att skattebetalare ska försörja hundratusentals människor livet ut inte går ihop sig – vilket det inte ens gör i dagsläget med alla de individer vi hittills tagit in och satt i utanförskap – talas det däremot inte om i texten!

Istället spelar man på folks känslor genom att trycka på de vanliga ömmande punkterna – inhumana förhållanden, familjer som kanske aldrig kommer träffas igen, att svårt sjuka kommer att tvingas lämna landet samt att majoriteten av väljarna i Socialdemokraterna och Moderaterna stödjer rätten till återförening enligt en undersökning från Novus – det är dags att visa medmänsklighet och solidaritet helt enkelt.

Genom åren har denna strategi visat sig fruktsam och svenska folket har manngrannt öppnat sina hjärtan samt plånböcker – många är dessutom villiga att fortsätta på den inslagna vägen eftersom man tror att pengarna faller ned från himlen. Vi vet alla egentligen redan hur det kommer sluta – Miljöpartiet kommer genom påtryckningar få sin vilja igenom, med stöd av Centerpartiet och Vänsterpartiet samt kanske även Kristdemokraterna som tidigare röstat för mer anhöriginvandring. Fortsatt oansvarig migrationspolitik väntar runt hörnet med andra ord och det är vi som betalar på bekostnad av vår egen välfärd!

#onlyinsweden

#vigillarintefegapolitiker

Källa: Aftonbladet Debatt

5 reaktioner till “Dags att skrota tankarna på en mer strikt asylpolitik med krav på individen och istället börja visa medmänsklighet

 1. Se där, de måste ha planerat detta ett tag. Kanske är det startskottet för intensiv lobbying från div organisationer nu? Importen av människor är ju en guldgruva ekonomiskt för Röda Korset, de lever ju till stor del på att denna business hålls igång, liksom så många andra aktörer.
  I dagens SVD finns på första sidan en stor bild av den okänslige Lövin och torrbollen och karriäristen Bolund, tänka sig, hon i gul kavaj. Inne i tidningen får de hela sidan 10 och halva 11 med ett jättefoto igen av de båda, rubriken lyder ”Vi har aldrig drivit en politik för att släcka ner allt”. Slutsatsen är att de valt att hellre föra fram detta budskap och så överlåta immigrations-snacket åt exempelvis Röda Korset. Det är säkert ett noga genomtänkt övervägande, skulle rubriken i SVD handlat om familjeåterförening skulle folk kanske kopplat det för snabbt till verkligheten. Men, hur tusan går det till när MP får sådan reklam i SVD? Köper man annonsen? Lönegård, som står bakom artikeln, har skrivit boken ”Så vann dom”, utgiven på Svante Weyler förlag. Har inte hunnit läsa in mig på Lönegård, men tajmingen av artikeln idag om MP, sättet den är utformad på, fotot mm gör att jag blir fundersam på hur pass ”objektivt redovisande” det hela är. Om så är avsikten kan vi förvänta oss liknande positiva artiklar med foton om SD snart. Fan tro´t sa Relling.

  Gillad av 1 person

 2. Obegripligt att dessa ”godhetsorganisationer” alltid har generalsekreterare och regionschefer med idiotlöner. Folk fattar antagligen inte heller att det mesta av inkomsterna till dessa sluga gamar kommer via vår skattsedel.

  Gillad av 1 person

  1. Ja, det är rätt mycket stålar det rör sig om. Radiohjälpen, tänka sig, de samlar nu in pengar till ”riskgrupper” för Corona. Vem bestämmer vad som är riskgrupper? På vilket konto hamnar pengarna?
   Kollade igenom, det finns ett otal organisationer som lever på insamlingar. Så det måste vara riktigt lönsamt. Tigga lite med bilder på gråtande barn, slippa jobba själv, få fin titel, kontor, klapp på axeln från de med makten. Skattepengar ovanpå det, 8000 miljoner varje år tas från Svensson och hanteras sedan av SIDA. Ungefär som att lämna ifrån sig pensionspengarna till en svindlare med långt straffregister för just svindleri. Jösses, hur kan folk bara komma på tanken att skänka pengar till ”goda ändamål”? Hur naiv får man bli?

   Gillad av 1 person

   1. Folk blir väl dumma i huve´t av att hälften av TV-reklamen är ett jävla tiggande hit o dit. Är det inte inavlade barn med gomspalt, så är det en elefantunge eller ett lamm som tappat morsan. Listiga jävlar med välregisserade filmsnuttar som spelar på korkat folks känslor.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s