Ännu en anlagd skolbrand i det nya våldsamma Sverige – när ska våra styrande bryta tystnaden?

Veckan börjar med ännu en anlagd skolbrand och det är Slättgårdsskolan i Bredäng som brinner för andra gången i år – skolans gymnastiksal brann i mars. Det är väl i vanlig ordning ”uttråkade” ungdomar som varit i farten och skattebetalarna som får stå för notan. Bedrövligt!

På den tiden jag bodde i Bredäng var det lite stökigt, men det var aldrig någon som brände upp skolan som jag passerade dagligen på vägen till tunnelbanan. Ingen sköts heller ihjäl eller knivhöggs och man kunde gå både till tunnelbanan eller centrumet utan att känna sig otrygg eller utsättas för trakasserier. Jag minns det som en bra tid, men idag skulle jag aldrig komma på tanken att bosätta mig där och aldrig med barn. Tyvärr har inte alla det valet och det är dessa invånare som våra styrande borde skänka en tanke.

Tragisk utveckling och stackars barn som kanske inte får fira avslutningen i klassrummen nästa vecka om brandmännen inte kan rädda skolan. Men från ansvariga ministrar är det som vanligt tyst, trots att det numera brinner på olika ställen varje vecka som jag så ofta rapporterar om – vänj er vid det nya Sverige är budskapet som skickas ut!

#detnyasverige

#burningdownthehouse

Källa: Aftonbladet

2 reaktioner till “Ännu en anlagd skolbrand i det nya våldsamma Sverige – när ska våra styrande bryta tystnaden?

  1. Det är faktiskt fruktansvärt. I Sverige finns människor som närmast systematiskt bränner ner skolor och dagis, sporthallar och annat. Det mesta är anlagda bränder, nyligen var det 2 skolbränder i Borlänge t ex. Det brann aldrig på det här sättet innan den stora invasionen, innan den stora importen av människor satte igång.
    Nu måste det lånas upp pengar för att bygga ännu en skola. Nu ökar skuldbördan, nu blir det ännu mer som ska återbetalas, med ränta.
    Nog tror jag att det finns en avsikt med dessa samhällspåverkande bränder.

    Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s