Sovande man låg i sin säng i en gatukorsning

Dagens mest knasiga nyhet kommer från Danmark, där en 54-årig man var missnöjd med sin granne och tidigt i morse flyttade ned sin säng på gatan. Mannen lade sig närmare bestämt för att sova i korsningen som förbinder Gl. Vardevej och Grådybet i Esbjerg. Polisen kallades dit 04.41 och fann mannen sovandes i sängen på gatan. Man bad mannen att flytta in sin säng igen och sova vidare, vilket han också gjorde. Varför han valde att placera sängen just där förtäljer inte historien. 😄

Ha en härlig söndag i solen!

https://nyheder.tv2.dk/lokalt/2020-05-31-54-aarig-sov-i-seng-midt-i-lyskryds?fbclid=IwAR1g0LsAZ0TfeV_bQsDBVlYTLza0yi0aATyiY8wGwknbq-o5kQ6hzszVqBg

3 reaktioner till “Sovande man låg i sin säng i en gatukorsning

  1. Han gjorde något åt sin situation i varje fall. Själva handlingen som inte skadade någon annan är värd respekt. Tänk om svensken gjort nåt liknande för många år sedan. Men icke, svensken är tämjd. Aggressionshämmad. Sanna kristna kan man säga i den meningen att de vänder inte bara sin andra kind till, de håller fram sina döttrar, sina söner så att de också kan få bli smällda på kinderna. Detta är bildlikt talat, tänk om det hade stannat vid örfilar.

    Apropå Melodifestival och könskvotering på order av de extremfeministiska kvinnorna (som ju förstås är inkvoterade på Sveriges Radio); de har alltså den uppfattningen att beroende på vad en människa har mellan benen så ska det bli i princip avgörande för om man får delta i Melodifestivalen. Tänk om dessa förvridna hjärnor fått råda sedan decennier, då hade ABBA varit portförbjudna. Om musikalisk begåvning fattas en kvinna, kvotera då så blir det rätt. Jag tycker mig se att detta synsätt att skapa feministisk rättvisa inte är förenligt med naturvetenskap. Fördelningen av skönhet är ojämnt fördelad i samhället och borde då vara djupt orättvist också. Det blir en arbetsam uppgift att kvotera för de där kvinnorna, men de kommer säkert försöka. Samma sak med musikalitet, den är orättvist fördelad i befolkningen. Extremfeministisk logik och forskning från genushögskolan i Södertörn har då kommit med den revolutionerande upptäckten att manshat och kvotering är lösningen på naturens orättvisa. Det är en vetenskaplig upptäckt av sådan rang att den förtjänar ett Nobelpris, ja kanske inte Nobels fredspris, men definitivt flera Nobelpris inom alla områden. Så, eftersom de flesta Nobelpristagare är män beordrar nu de extremfeministiska forskarna att kvotering ska ske även till Nobelprisen. För varje man som får Nobelpriset ska en kvinna få det. Jag tycker att i rättvisans namn bör kvinnorna också ha rätt till den kortare livslängd som män har, fler kvinnor måste få bli uteliggare, fler kvinnor måste få rätten att begå självmord för att jämna ut statistiken gentemot män, ja, jag kan räkna upp många sådana saker där det är en patriarkal orättvis dominans.

    För övrigt önskas en fin dag i detta dårarnas land.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s