Protesterna efter mordet på Floyd har gått för långt – misshandel, plundring av affärer och att skuldbelägga vita är inte berättigat

Protesterna i USA efter mordet på George Floyd har gått överstyr för länge sedan och de senaste dagarna har det utvecklats till något helt annat. Denna video från olika amerikanska storstäder visar bland annat hur vita människor misshandlas, bilar som brinner, vandalisering och hur man plundrar affärer.


Det finns absolut inget som rättfärdigar detta avskyvärda beteende bara för att man är svart och vill protestera mot den ”vita överheten”. I alla medier spyr man nu galla över vita och det är en rejäl offerkofta som man nu sätter på sig inför omvärlden. Hånande uttryck som ”Karen” och ”white tears” används flitigt och CNN-profilen Van Jones passade på att håna vita i fredagens sändning genom att bland annat deklarera att vita människor alltid är oskyldiga samt att det är deras oskuld som utgör deras brott. Hur länge ska vita människor känna dåligt samvete för att vi råkat födas med vit hud? Det finns drägg överallt oavsett hudfärg, men många verkar glömma att alla inte är av samma skrot och korn.


Poliserna har fått sparken, den som satt med knät över halsen på Floyd är gripen – så låt oss vända blad. Rasism är oacceptabelt, men debatten ska föras på ett sakligt sätt – inte genom våld, stöld, vandalism och obefogade beskyllningar av vita i allmänhet som nu sker för det löser ingenting utan skapar bara mer polarisering!


https://twitter.com/i/status/1267047971201388544


https://www.friatider.se/cnn-vita-manniskor-har-ett-gift-i-sina-hjarnor

10 reaktioner till “Protesterna efter mordet på Floyd har gått för långt – misshandel, plundring av affärer och att skuldbelägga vita är inte berättigat

 1. Det är rasistiskt att ge sig på svarta men när svarta ger
  Sig på vita då är det inte rasistiskt.
  Är det inte konstigt när vita blir mördade eller våldtagna så är våldet alltid
  Mycket grövre än när vita är gärningsmannen.

  Och om vita blir drabbade väntar dom på rättsväsendet men
  När andra blir drabbade då gör de upplopp, plundrar, bränner och
  Hotar allt och alla.

  Människor är olika, frågan är hur vissa länder har så många terrorister.
  Att förneka att vi har olika människorsyn och olika
  Våldskapital är något som bara våra politiker förnekar.

  Gillad av 2 personer

 2. Det har gått alldeles oerhört för långt med våldtäkter, mord, misshandel, rån, stöld, lagbrott och allt annat i landet Sverige.
  När kommer kravallerna och protesterna här på gator och torg?

  Gillad av 2 personer

 3. Något mord på mr Floyd är ännu inte konstaterat.
  I Sverige sköt ett gäng poliser en mongoloid yngling försedd med ett leksaksvapen till döds. Poliserna blev frikända. Kravaller?

  Gillad av 2 personer

 4. Krigsveteranerna hävdar att Usas myndigheter är direkt inblandade i våldet på demonstrantsidan

  https://www.veteranstoday.com/2020/05/31/msm-police-launch-unprovoked-attacks-on-protesters-and-journalists-and-worse-much-worse/
  ”VT has found that among the most violent protesters, almost all are white. Some have been identified as US Army, some as political operatives of the GOP and others as, now wait for it….police.”

  https://www.veteranstoday.com/2020/05/31/vt-spots-army-intelligence-dressed-as-antifa-at-protests-inciting-violence/
  ”VT has carefully examined video in Detroit, Atlanta and Minneapolis and has found members of organizations, Pentagon contracting firms, present at each protest, handing fire bombs, throwing large rocks, and leading the violence.”

  Gillad av 1 person

 5. Så som det tyvärr ofta blir vid dessa rasbetingade aktioner så urartar det snabbt till att handla om att stjäla och förstora andras egendom än om det egentliga skälet.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s