De gröna asylaktivisterna i MP kräver och kräver medan S viftar på svansen för maktens skull

Miljöpartiets nya migrationspolitiska talesperson, Annika Hirvonen Falk (vad hände med Rasmus ”babyface” Ling?), skriver idag ett debattinlägg i Aftonbladet där man återigen visar att man inte hör hemma i en regering.

Man undrar verkligen hur Miljöpartisterna i det här landet är funtade. Vindarna blåser tydligt kallare nu och väljaropinionen har vänt med ett stort motstånd mot fortsatt hög invandring, pengarna är slut och viktigast av allt – flera färska rapporter visar att migrationen inte är gynnsam för Sverige utan att det tar oändligt lång tid för nyanlända att komma i arbete medan många, särskilt invandrarkvinnor, aldrig får ett arbete utan istället blir en ekonomisk belastning för samhället.

Trots fakta på bordet fortsätter dock Miljöpartiet idogt att propagera för fortsatta öppna gränser och öppna hjärtan-politik genom att kräva att migrationspolitiken åter blir ”human”.

För att godtaga Migtationskommitténs förslag är dessa utgångspunkter centrala för de gröna:
*Stå upp för asylrätten
*Barn ska få leva med sina föräldrar
*Bra etablering avgörande för långsiktigt hållbar migrationspolitik

Ska man stå upp för asylrätten bör man förhålla sig till att de som söker asyl måste ha skyddsskäl, vilket inte görs idag när majoriteten av de asylsökande är ekonomiska migranter där de tusentals ensamkommande afghanerna är ett fullgott exempel på hur asylrätten missbrukas.

De alltför generösa anhöriginvandringsreglerna är ett av alla misstag som Sverige gjort när de drivit sin oansvariga migrationspolitik i decennier. I andra länder är det självklart att man måste kunna försörja sig själv innan man får ta hit sin familj, men i Sverige anses det inhumant och ska istället bekostas av landets skattebetalare. Att skicka ankarbarn till Europa är ett av alla sätt som används för att utnyttja systemet.

Hur kan Hirvonen ens prata om bra etablering med tanke på att integrationspolitiken i Sverige varit misslyckad i årtionden och istället skapat mer segregation? Det minsta man kan begära är att de erkänner misslyckandet och deklarerar att man ämnar ta hand om de hundratusentals som de redan tagit hit, innan de tar in ännu fler – det hade varit humant!

Att Socialdemokraterna inte dumpat Miljöpartiet för länge sedan är bedrövligt med tanke på hur mycket oreda de fått ställa till med, men är man maktkåt och ryggradslös så är man beredd att göra vad som helst för att få sitta kvar på tronen – till och med sänka ett land i botten!

#onlyinsweden

#avgåregeringen

12 reaktioner till “De gröna asylaktivisterna i MP kräver och kräver medan S viftar på svansen för maktens skull

 1. Om befolkningen får ta [de negativa] konsekvenserna utav migrationspolitiken, så som det ter sig, är det humant? [ret]

  De vänsterblivna måste lära sig att tänka … Om de har idéer om hur samhället skall se ut, så måste de sluta med att enbart nöja sig med vad som gynnar dem själva. Detta ‘gynnande’ är dock skenbart, då det kommer att slå tillbaka mot dem, på ett eller annat sätt …

  Gillad av 3 personer

  1. Vi har ju haft en helvetes massa val genom åren, inte fan har det blivit bättre för det.
   Sjuka väljare röstar på sjuka politiker/partier.

   Gillad av 1 person

   1. En vacker dag vaknar folket genom att de undrar vilka som äger de media-plattformar som har vilselett dem rakt in i EU, massinvandring av extrema kulturer, konflikt och misär, samt vilka som har varit lojala till apspelet. Själv undrar jag mest hur folkdomstolarna kommer döma de som har vilselett dem i tre decennier. Det skall bli väldigt intressant.

    Kommer folket leta efter de politiker som inte har vilselett dem och inte tvekar att genomföra folkviljan? Ingen aning, men man kan alltid hoppas.

    Gilla

 2. Internt inom S-toppen är en och annan förvånad över att Löfven fortsätter krama MP. Man pekar då på hans bakgrund som förhandlare, kommer man överens om ett avtal måste man hålla det sägs vara hans skäl att fortsätta hålla fast vid MP. Sedan spelar det ingen roll vad det fått och får för konsekvenser för svenskarna förstås. Visst är det häpnadsväckande när man får tillgång till den allra innersta makten och när man då ser hur banala personliga saker det handlar om som kan styra och påverka. Vi som trodde de tänkte stora tankar och var upptagna med omsorg om Sverige där uppe i maktens korridorer.
  Om Löfven haft en kompletterande erfarenhet av livet utöver div fackliga utbildningar, 1,5 år på Socialhögskolan (3 1/2-årig utbildning), svetsutbildning, tvåårig ekonomiskt gymnasium skulle det gett möjlighet till mer reflexion. Det är inte snobberi att skriva så. Om Löfven haft t ex en gedigen utbildning som statsvetare eller jurist skulle han kunnat distansera sig från det han nu har att hålla sig till och kunnat reflektera eller åtminstone insett att han inte vill reflektera.
  Ling kanske är petad, det skulle jag också gjort, petat honom. Men jag skulle förstås inte ha ersatt honom alls. En arg och lätt kränkt och påstridig kvinna är nu det självklara valet för MP efter herr Ling. Bifogar en länk där man kan se hur den där kvinnan ser ut slätrakad på huvudet vilket alla får var för mig, jag har absolut inga synpunkter på det. Jag skulle inte ha den minsta åsikt om Jesus haft snagg i stället för det axellånga hår han oftast tros ha haft och presenteras med.
  https://www.riksdagen.se/sv/ledamoter-partier/ledamot/annika-hirvonen-falk_a9346ffe-2c1f-4e2b-b686-d8248a3d0db2

  Gillad av 1 person

 3. Jag läste på lite om ”de gröna” i Tyskland och scannade igenom bilder på kvinnorna. Flera av de gröna kvinnorna, har ofta ett argt utseende och har likadan frisyr som Annika Hirvonen Falk (för enkelhets skulle kommer jag benämna henne Falken även om det är en förolämpning mot fågeln). Pratade sedan med en bekant som ofta är i Berlin. Han har själv med förvåning sett och konstaterat att om man är kvinna och anhängare av ”die grunen” (får ej fram prickarna ovanför u) så har man ofta ett argt ansiktsuttryck och är snaggad. Så då verkar det som att det är en MP-frisyr kanske, en uniform som redan på långt avstånd ska signalera vem man är och vad man tycker? Det har ju sina fördelar förstås, då kan man ju gå över på andra sidan gatan. Undantaget som bekräftar regeln vad gäller frisyren känner vi ju väl, ni vet, hon med löshåret i MP. Falken ser förresten ut att ha haft precis rätt åsikter hela vägen, jag menar ur karriärsynpunkt. Jösses så många utskott och nämnder denna unga arga kvinna suttit/sitter i. Eller också är det brist på akademiskt utbildade arga unga kvinnor som värnar miljön. Förstå mig rätt, massor med kvinnor värnar miljön, säkert fler än män. Men det gäller att vara arg också och dessutom är det nästan obligatoriskt att vara extremfeminist, i varje fall om man vill göra karriär, vara nån som räknas. Med en sådan uppfattning följer också ofta den starka övertygelsen att vi alla föds absolut lika, som kopior av varandra. De olikheter som sedan framträder hos oss under livet är grundade på en orättvisa, t ex orättvisa maktstrukturer där män förtrycker och diskriminerar kvinnor. Det är för att de importerade ofta är mörkare i skinnet som de arga kvinnorna omedelbart anser att alla vita män är rasister och obildade och står på gator och torg och kastar säger fula saker, det är därför de ofta kortklippta arga kvinnorna omedelbart tar de importerade i försvar oavsett om en våldtäkt blir följden när de kommer för nära.
  Nåja, nu har Falken landat (var det inte nåt rymdskepp som hette så?) och jag ska göra mitt bästa för att rycka av henne fjädrarna så att hon i varje fall inte kan flyga, ja bildlikt då förstås, hon har ju såklart inga fjädrar och kanske inte ens har något hår längre? Om inte kan hon väl prata med Amanda så kan de diskutera den saken och hur det kommer påverka den fortsatta karriären.
  Undrar vad Amanda och Falken ska göra om MP förhoppningsvis utplånas 2022? Kanske går de till V? Där finns ju gott om arga kvinnor som ser den vite heterosexuelle mannen som något som helst ska hållas i en bur.

  Gilla

 4. ”De gröna” vill inte svara på <a href="https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2018/03/25/14-uppriktiga-och-valmenande-fragor-till-miljopartiet-som-nu-ligger-under-4/mina 14 välmenande frågor.

  Ilska skulle kunna förklara saken. Ilska kommer av en inre störning. Evident sanningen gör INTE att man blir arg/störd. Det är motståndet mot evident sanning som orsakar ilska/störning.

  I övrigt förstår jag ilskan & störningen. Vem har inte upplevt detta? Ofta skapar man exakt de problem som man klagar på. Eller hur? Meditera på saken!

  Gilla

 5. ”De gröna” vill inte svara på mina 14 välmenande frågor.

  Ilska skulle kunna förklara saken. Ilska kommer av en inre störning. Evident sanningen gör INTE att man blir arg/störd. Det är motståndet mot evident sanning som orsakar ilska/störning.

  I övrigt förstår jag ilskan & störningen. Vem har inte upplevt detta? Ofta skapar man exakt de problem som man klagar på. Eller hur? Meditera på saken!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s