I det nya Sverige är det inget konstigt att barn startar mordbränder

Nyligen brann det i en förskola i småländska Åryd och nu har polisen utrönt att branden var anlagd av ett barn.

Som jag skrivit om tidigare brinner det som aldrig förr i Sverige, varav många bränder är anlagda mordbränder – lägenheter, villor, skolor, förskolor, fritidsgårdar, företagslokaler, jordbruksfastigheter och industribyggnader – något nytt varje vecka.

Det här är dock inget som våra makthavare pratar om – gud förbjude att någon satte ned foten och riskerade hela sin väljarbas – utan som med alla andra nya företeelser i det mångkulturella landet i norr är även detta något vi ska vänja oss vid. Ty i det nya Sverige är det numera normalt att barn rånar andra barn, knivhugger vuxna till döds och anlägger mordbränder medan våra politiker skyr ämnet som pesten och svenska folket tiger still!

#detnyasverige

Källa: SMP

7 reaktioner till “I det nya Sverige är det inget konstigt att barn startar mordbränder

  1. Bra gjort, fast vår pridepolis kommer väl knappast att agera, allt enligt order från MP och sozzarna. Har man bemödat sig att granska bergturkens koppling till Akilov, som dessutom kostade några människoliv? Den flinande skithögen är iallafall inte utesluten ur vissa urfåniga TV-program.

   Gilla

 1. Situationen håller på att gå alldeles överstyr för regeringen. De har inte någon kontroll alls längre över samhällsutvecklingen.

  Det är ungefär som med Corona och de obefintliga förberedelserna för att sådant kunde hända. Ändå har vi ju myndigheter vars uppgift är just att se framåt och förbereda Sverige för vad som kunde komma på den fronten.

  Om man på allvar tänker efter så framstår det som surrealistiskt, ja fullkomligt overkligt att det kunde hända det som faktiskt har hänt i Sverige under många år. Tänk bara att det blev möjligt att utestänga ett demokratisk parti valt i demokratiska val från att delta i demokratiskt arbete!

  I stället för att ta hand om allt negativt som kom med importen, att reflektera, att vidta åtgärder, i stället för att göra det så skapade man denna fullkomligt overkliga situation som nu smäller av i en orgie i bomber, bränder, våldtäkter, ekonomiska brott, hat mot svenskar, hat mot kvinnor och allt det där andra som vi har blivit så bekanta med. Samhället såsom vi känner det trasas sönder, tilliten till myndigheter, polis, ja allt, skadas. Tillit till det överenskomna är kittet som håller ihop ett samhälle, det och ett gemensamt språk.

  Så visst är Sverige förändrat för gott, det som äger rum nu går det inte åtgärda så att samhället blir som ”förr”. Ut ur detta kaos, denna förstörelse kommer något annat att komma naturligtvis. Frågan är hur det ska se ut, det nya samhället. Ju längre tid vår valda regering fortsätter på den inslagna linjen, desto längre tid tar det innan en vändning på allvar kan ske. Det är själva samexistensen som kommer behöva formas, villkoren för samexistensen. Ungefär som Saltsjöbadsavtalet reglerade samexistensen mellan arbetstagare och arbetsgivare. Nu har vi ett helt avtalslöst förhållande där svenskarna (arbetstagarna) behandlas som en hundleksak av regeringen och islam (arbetsgivarna). En leksak som ruskas hit och dit, som blir utsatt för våld. Ett är säkert, villkoren för samexistensen kommer formas. Frågan är vilka som får vara med och besluta kring dessa och hur de kommer se ut.

  De där barnen som eldade upp förskolan i Åryd, hur gamla är de, de där barnen? Vad är det för nationalitet på dem och deras föräldrar? Vad säger föräldrarna om bränderna? Är de förtvivlade över vad som hänt och förtvivlade över hur de ska kunna betala tillbaka vad det kostar att bygga en ny förskola?

  Gillad av 2 personer

  1. Helt riktigt realist, man kan säga att staten har brutit samhällskontraktet med svenska folket. Jag skulle kunna rabbla upp hur mycket som helst som inte fungerar eller blivet bra mycket sämre, det är svårare att hitta något som fungerar bättre än tidigare! Men fakta kvarstår, det är ändå vi som sitter med nitlotten hur vi än väljer att se det.

   Gillad av 1 person

 2. Det är väl klart att vi har mordbränder och all annan kriminalitet i Sverige,

  Vi är det ända landet som hellre fria än fäller kriminella.
  När man garanterar kriminella straff lindring/amnesti
  så lockas de hit från hela världen

  Sverige ger kriminella asyl så de slipper straff i sina länder
  Och de fortsätter sin kriminella bana här med massa bidrag.

  Jag tror inte att Svenska folket kunde tänka sig att våra skattepengar
  Skulle finansera människorsmuggling, import knarklangare och maffia.
  Men våra politiker är så blåsta och välkomnar allt och alla utan
  En tanke på hur det påverkar samhället.
  En kriminell flykting kostar 30 miljoner kronor. ( Statens uträkning.)

  Tänk om vi fick dom pengarn till sjukhuset istället plus mindre bidrag och
  Bränder .
  Bara en flykting mindre blir då ekonomisk vinst.
  Men en flykting mer
  Blir en ekonomisk kostnad plus samhälls kostnad och förstörare
  Alltså enkel matte för varje flykting vi vägrar ta emot blir det en
  Vinst på ca 30 miljoner kronor.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s