Har vi redan kapitulerat inför de kriminella elementen?

Knappt har man hunnit smälta att en 13-årig pojke knivmördat en vuxen kvinna vid ett rån härom dagen innan nya händelser radas upp. Man orkar nästan inte ta in att det händer så mycket elände hela tiden – folk skjuts, misshandlas, våldtas, rånas, knivhuggs till höger och vänster samtidigt som det sprängs bomber och brinner.

Ett axplock av kvällens händelser ger vid hand att det skett två åldringsrån i Malmö, en storbrand i ett gammalt bruk i Vänersborg, en 60-årig man har hållits instängd och misshandlats i Uppsala av två män samt en kvinna, en kvinna blev ihjälslagen i en lägenhet i Göteborg av en närstående och ett 20-tal ungdomar var inblandade i ett storbråk i Gislaved (tidigare idag var även ett 20-tal ungdomar i storbråk i Kristianstad).

Är det verkligen ett sådant här land som vi vill att våra barn ska växa upp i? Varför reagerar inte vanligt folk? Ska vi också göra som regeringen och kapitulera? Hur länge till kan våra styrande tiga? De borde skämmas och alla svenskar som vänder ryggen till är inte mycket bättre!

#detnyasverige

#avgåregeringen

Källa: Aftonbladet, Kvällsposten

5 reaktioner till “Har vi redan kapitulerat inför de kriminella elementen?

 1. Det är enkelt förklarat…..
  Som ”Ruinfält” sa; ”Tack för att ni valde Sverige”.

  Inte undra på att bilden av ett SARGAT rike som Svea, numer omtalas som ett ”problem ” av våra närmsta grannländer!….pinsamt!!!

  Gilla

 2. Man kan inte åtgärda det man förnekar.
  De såg det inte komma

  Så nu låtsas man att endast Corona är problemet i Sverige och världen.
  Outbildade människor ser inte verkligheten och
  Kan inte hantera de.

  Okunnig politiker och verklighetsfientliga politiker har raserat mycket väl
  Fungerade myndigheter till myndigheter utan kunskap om sitt uppdrag.
  Därav alla totalt obegripliga beslut.

  Att vara kriminell och lura till sig alla bidrag .
  Är väldigt lönande i Sverige för du kan till 97 procent
  räkna med att du aldrig åker fast,
  åker du fast så överklaga och då får du skadestånd
  för brott du begått men som staten garanterar du ej gjort.!!!

  Gillad av 1 person

 3. Mycket bra kommentar från följare på Facebook:
  ”Hej Jenny. Nu kommer det en lång radänga men Visst försöker man vara hoppfull om en förändring MEN då måste hela vårt samhälle förändras i grunden S har genom år av mer eller mindre orubbat styre placerat politiskt tillsatta personer på framsjkutna positioner instutitioner både kommunala och statliga. De har det mesta av mainstreammedia i sin hamd. Så vad och vems är felet Jo det är oss det är fel på Vi är lättledda lättlurade indoktrinerade glömska godtrogna Samtidigt som vi blivit uppstudsiga mot varandra i vardagen Titta bara på hur det ser ut i trafiken. Tänk om vi kunde rikta den uppstudsigheten artogansen vi har mot landets styre och regering. Samla oss och verkligen gå man ur huse och lyfta bort dem. För tro inte det endast hjälper att byta ut regeringen. S sitter så cementerade på viktiga poster att de kommer motarbeta varje förändring den nya regering i så fall vill genomföra som går emot deras agenda. Personer måste bytas ut på tex instutitioner. Våra universitet är proppfulla med vänstermänniskor som tillsätter vänstermänniskor och som indoktrinerar studenterna med sin vänsteragenda genusforskning klimat. De studenter som inte har samma åsikter inställning sollar man bort när man skall tillsätta doktorander etc Värst är om dessa oliktänkande är duktiga då är man rädd för konkurrens. Det måste till ett nytt tankesätt där de bästa mest kunniga oavsett partibok kön politisk inställning ges plats åt toppositioner. Kanske de som sitter i riksdagen inte skulle få cementera sin plats och sitta där oavbrutet utan iatället bytas ut efter ett antal maxår ( från partiledare statsminister neråt) sänka fantasilönerna och då inte få en livstids pension utan få söka jobb utanför riksdag stat kommun precis som vanligt folk
  Redan på 50 talet tillsatte ( Där var Palme med ) man personer på SR som skulle hålla koll på8 vilka som var vänster kommunister så vart det då.Den petsonen förde dagbok och schema på vilka som var lämpliga som journalister att göra reportage. Då var det kommunistskräck. Fackluga ombud på aebetsplatser fick i uppgift att rapportera oliktänkande. En förändring i grunden behövs och den börjar med oss själva Tack för ordet.”

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s